2019-2020学人教版英语必修三导学同步练习:UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD SECTION 1 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学人教版英语必修三导学同步练习:UNIT FESTIVALS AROUND THE WORLD SECTION WORD版含答案 2019 2
- 资源描述:
-
1、Unit 1Section .单词拼写1In the old society, thousands of people starved(挨饿) to death for lack of food.2Im still in the belief(信心) that good luck will take place if you keep working hard.3Mary is a gifted painter.So she is. She won a national award(奖) at the age of fifteen.4Since the independence(独立) fro
2、m Britain, America has been developing very fast.5I admire her very much because she is always energetic(精力充沛的)6It was getting darker and darker, and we waited anxiously for the arrival(到达) of the next bus.7There are many old folk tales of unknown origin(起源)8It is the custom(风俗) for westerners to ce
3、lebrate Christmas.9Although we are good friends, I dont share her religious(宗教的) beliefs.10As the old saying goes, a heavy snow promises a good harvest(收获).根据汉语提示写出恰当的短语1People gathered on the square to be in_memory_of(为纪念)Nelson Mandela.2The animal was walking as_though/if(好像)it had hurt its leg.3I
4、n my opinion,it was wrong of you to play_a_trick_on(搞恶作剧)the blind.4Every time she goes to a dance,it always takes her some time to dress herself up(打扮)5The 23rd Olympic Winter Games will take_place(发生,举行)in Pyeong Chang in 2018.6The successful businessman said that he used to look_forward_to(盼望)bec
5、oming a successful doctor in the future.7Now he has some free time to spare,so he likes to play with his children and have_fun_with(玩得开心)them.8The deadline of the work is coming near,so he has to work day_and_night(日日夜夜)to meet it.9Since the problem was_meant_to(本打算)be solved,why not try hard to wor
6、k out a way now?10It can do_harm(损害)to our health and make us lazy if we spend too much time watching television.语法填空1Great changes have_taken(take) place in the small city in the last 20 years.解析:句意:在过去的20年里这座小城市发生了很大的变化。in the last 20 years“在过去的20年里”,通常与现在完成时连用。2They set up a monument in memory of
7、 the soldiers who died in World War .解析:句意:他们建起了一座纪念碑来纪念在二战中牺牲的战士们。in memory of“为了纪念”。3The naughty boys would play a trick on the neighbours who didnt give them any sweets on Halloween.解析:句意:这些淘气的男孩常常捉弄在万圣节不给他们任何糖果的邻居们。play a trick on“捉弄”;第二空特指“不给他们糖果的邻居”,故填the。4With nothing on,the Emperor walked in
8、 the parade,thinking he was_dressed(dress) in the most beautiful clothes in the world.解析:句意:这位国王走在游行队伍中,什么也没穿,却认为自己穿着世界上最美丽的衣服。be dressed in“穿着”。5Li Ming speaks English well as if he were (be) an English boy.解析:句意:李明英语说得很好,好像他是个英国男孩。as if所接从句用虚拟语气。6She was_awarded(award) the Nobel Prize for her cont
9、ribution in medicine.解析:句意:因为她在医药方面的贡献,她被授予诺贝尔奖。award指为鼓励某人在工作中达到的成就而进行的一种奖励。7The days we have been looking forward to will_come (come) soon.解析:句意:我们一直盼望的日子很快就要来了。句子的主语是the days,根据句意可知,应用一般将来时态。8What fun it is to have a chance to experience life in space!解析:句意:有机会体验太空中的生活是多么有趣!fun是不可数名词,what修饰名词。9If
10、 you are selling,you have to have belief in the products.解析:句意:如果你从事销售,你必须相信这些产品。have belief in“相信”。10Please dont do anything harmful toour nature,or we humans will have no fun with each other.解析:句意:请不要做任何对我们的大自然有害的事情,否则,人类会自食其果。.阅读理解LowCost Gifts for Mothers DayGift No. 1Offer to be your mothers he
11、alth friend. Promise to be there for any and all doctors visits whether a disease or a regular medical checkup. Most mothers always say “no need”, but another set of eyes and ears is always a good idea at a doctors visit. The best part? This one is free.Gift No. 2Help your mother organize all of her
12、 medical records, which include the test results and medical information. Put them all in one place. Be sure to make a list of all of her medicines and what times she takes them. “Having all this information in one place could end up saving your mothers life,” Dr Marie Savard said.Gift No. 3Enough s
13、leep is connected to general health conditions. “Buy your mother cotton sheets and comfortable pillows to encourage better sleep,” Savard said. “We know that good sleep is very important to our health.”Gift No. 4Some gift companies such as Presents for Purpose allow you to pay it forward this Mother
14、s Day by picking gifts in which 10 percent of the price you pay goes to a charity (慈善机构). Gift givers can choose from a wide variety of useful but inexpensive thingsmany of which are “green”and then choose a meaningful charity from a list. When your mother gets the gift, she will be told that she ha
15、s helped the chosen charity.文章大意:本文介绍了4种母亲节时送给母亲的礼物。1What are you advised to do for your mother at doctors visits?BATake notes.BBe with her.CBuy medicine. DGive her gifts.解析:细节理解题。根据Gift No.1的内容可知,母亲去看医生时要陪着。由此可知选B项。2What can be a gift of organization for your mother?AAKeeping her medical informatio
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433459.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
