2019-2020学外研版 高中英语选修八同步作业 课后限时作业4 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学外研版 高中英语选修八同步作业 课后限时作业4 WORD版含答案 2019 2020 学外研版 高中英语 选修 同步 作业 课后 限时 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(四)语言知识练.单句语法填空1The conference has been held to discuss the effect of global warming _on_ the environment.2It is _disturbing_(disturb) to think a dangerous wild animal is still at large in the quiet countryside. 3This new discovery of oil is of great _significance_(significant) to this areas e
2、conomy. 4She is said _to_have_been_(be) an actress about twenty years ago. 5For your businesses to thrive in future, you need well qualified, creative, _motivated_(motivate) people.6Learning a language is certainly _more_ than just memorizing words, phrases and structures.7_Whenever_ you need some h
3、elp, give me a call.8Mr Li is more _than_ my teacher;he is also my friend.9Compared _to/with_ his early works, this is a rather slight novel.10_It_ is generally believed that health is above wealth.句型训练1我对大学生活记忆犹新, 就像发生在昨天一样。I can remember my college life _as_if_it_happened_ yesterday.2人们普遍认为此事不会再发生
4、。_It_is_generally_believed_that/People_generally_believe_that_ it will not happen again.3警方发现了看起来像那件丢失的古代雕像的东西。Police have found _what_appears_to_be_ the lost ancient statue.4无论你做什么, 都要做好。_Whatever/No_matter_what_you_do_, you should do it well.5当她的儿子撒谎时, 她与其说生气倒不如说伤心。She was _more_sad_than_angry_ wh
5、en her son lied.课文语法填空The Renaissance, a French word 1._meaning_(mean) “rebirth”, appeared in the English language in the 19th century. 2._It_ described a period of exploration and the beginning of the modern world. From Italy, it spread all over Europe 3._where_ artists found new ideas for their wo
6、rk in classical Greece and Rome. They also opened new 4._frontiers_(frontier) in the arts such as painters use of perspective and the effects of light. The sense of exploration which motivated the artists also developed together 5._with_ a new type of philosophy. Besides, it was also a time of scien
7、tific 6._invention_(invent), when Leonardo, the extraordinary genius, did a lot in the 7._scientific_(science) research. In short, the Renaissance made great contributions 8._to_ the development of Europe.高考题型练.阅读理解As the world becomes more connected, the number of people living outside their home c
8、ountry is on the rise. To find out what makes expats(移民) happy in their new hometown, the global community network InterNations recently conducted their annual Expat Insider survey.In Malta, warm weather and nearness to Europe are the big draws for this Mediterranean nation. The climate leads to a s
9、lower pace of life.“Some shops have a siesta early in the afternoon, and many people notice slow service at the restaurants, ” said an InterNations Consul from Rome.“I remember sitting at a table around 8:00 pm. once and leaving at midnight! We only had a starter and one main.”In Ecuador, friendly p
10、eople, affordable healthcare and tasty, cheap food are just a few reasons as to why expats love living in Ecuador. Plus, the countrys diverse cities give expats a lot of choices.“The beauty of Ecuador is the variety,”said an InterNations ambassador.“The people who come to retire in Ecuador often loo
11、k for a lower cost of living, so the coastline, the southern part of Ecuador and Ambato will fit this type of expat. In the case of businessminded or outgoing expats, Quitc, Guayaquil and Cuenca are the cities to live in.” The bigger cities do come at a cost, he warned, with higher prices for rent a
12、nd eating out.In New Zealand, the countrys natural beauty draws people from across the world, and with easy access to both cities and beaches, expats usually adopt the local relaxed lifestyle.An InterNations Ambassador from Hong Kong notes that a typical Kiwi works 8:30 am. to 5:00 pm., never overti
13、me, and enjoys meals and weekend activities, like house parties, road trips or hiking, with their family.本文为说明文, 主要介绍了关于是什么使移民人士在新家乡感到快乐的调查研究。1What is InterNations survey for?ATo study why the number of expats is on the rise.BTo make clear what the exact number of expats is.CTo look into how expats
14、adopted their new hometown.DTo discover what pleases expats in their adopted countries.解析 D细节理解题。根据第一段第二句可知, InterNations的调查是为了弄清楚是什么令移民人士对他们移民的国家感到满意, 故选D项。2What does the underlined word “siesta”in Paragraph 3 probably mean?ASale.BBreak.CPromotion. DExhibition.解析 B词义猜测题。根据上文中的slower pace of life可知,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433467.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
英语:UNIT13 LESSON4 FIRST IMPRESSIONS课件(北师大版必修5).ppt
