2019-2020学年新培优同步人教版英语选修八练习:UNIT 4 单元检测(A) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新培优同步人教版英语选修八练习:UNIT 单元检测A WORD版含解析 2019 2020 学年 新培优 同步 人教版 英语 选修 练习 UNIT 单元 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、第四单元检测(A)(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Do you really want to go to Egypt?W:Yes,I really want to go there!Im looking forward to seeing the Pyramids and the Nile.1.Where does th
2、e woman want very much to go?A.Italy. B.Russia. C.Egypt.答案:CM:How are the restaurant prices here?W:Oh,its not cheap but not very expensive.You can have a nice lunch for about $6.2.What does the woman think of the restaurant prices here?A.Fair.B.Cheap.C.Expensive.答案:AM:Whats for lunch?W:Chicken.M:It
3、smells good.W:Thanks.I hope it tastes as good as it smells.3.What is the relationship between the speakers?A.They are strangers.B.One is a teacher and the other is a student.C.They are members of the family.答案:CM:Whose membership card is that?W:Im sure you cant guess.Look at the photo.M:Let me see.I
4、ts Toms!W:Right.The photo doesnt look like him,does it?M:No.But my photo doesnt look like me,either.4.What are the two speakers talking about?A.Tom.B.A photo.C.A membership card.答案:CM:Shall we go to the concert this evening?I have two tickets.W:Oh,sorry,Im afraid I cant.Im seeing my dad off at the r
5、ailway station at 8:00.5.What will the woman do this evening?A.Meet her dad at the railway station.B.Say good-bye to her dad at the railway station.C.Go to another city together with her dad.答案:B第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小
6、题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。M:Excuse me,have you got a New Concept English Book ?W:No,Im afraid weve completely sold out.M:Oh,too bad.Do you have English For Today Book ?W:Yes.One moment and Ill check.Oh,here you are.M:Great!How much is it?W:Ten yuan.M:Okay.Ill take it.6.Wh
7、ere does this conversation take place?A.In a bookstore.B.In a factory.C.In a library.答案:A7.What is the most probable result of the conversation?A.The man got English For Today Book .B.The man got New Concept English Book .C.The man got nothing.答案:A听第7段材料,回答第8、9题。M:Hi,its me.W:Hi,nice to hear from yo
8、u.Where are you?M:Im in Mexico.I came here on Friday.I have to stay here for four days.W:Really?Whats the weather like?M:Its hot and sunny.How are things with you?W:The same as usual.Cold and rainy.When will you be back?M:Ill be back tomorrow.W:Okay,see you then.M:Fine.Take care!8.Whats the weather
9、like in Mexico?A.Its cold and rainy.B.Its hot and sunny.C.Its hot but rainy.答案:B9.When will the man be back?A.Hell be back on Saturday.B.Hell be back on Sunday.C.Hell be back on Monday.答案:C听第8段材料,回答第10至12题。M:Good morning.Whats your name?W:Good morning.My name is Helen.M:Do you have a job now?W:Yes,I
10、m a secretary now.M:How long have you worked as a secretary?W:For five months.M:Why do you want a new job?W:The one I have now is too far away from my home.M:We need a good secretary.Can you type?W:Oh,yes.How much does this job pay?M:Fifty dollars a week.W:What are the hours?Eight to four?M:Thats ri
11、ght.And you get two weeks of vacation.W:Can I start right away?M:You have to take a test first.W:Fine.10.What does Helen do now?A.She is an assistant.B.She is a secretary.C.She is a teacher.答案:B11.Why does she look for a new job?A.She wants a new job that is nearer from her home.B.She wants a new jo
12、b that pays her 50 dollars a week.C.She wants a new job that gives her more holiday.答案:A12.When will Helen start her new job?A.She can start it right away.B.She can start it the next day.C.She can start it only after the test.答案:C听第9段材料,回答第13至16题。M:Hello,Kate!W:Why,hello,Tom.You are always welcome a
13、t my house.Its been years since youve been here,hasnt it?M:Yes,it has.I used to live on Martins farm.W:Oh,the farm is gone.A modern factory has been built there.M:You dont say.Well,thats progress.W:They have built a huge tower on our beach,too.M:There are plenty of other beaches,arent there?W:I supp
14、ose so.What are you interested in doing tonight,Tom?M:Id like to go to the theatre.Its still there,isnt it?W:Oh,no.They tore it down to make a parking lot.M:What?Thats terrible!W:No,thats progress.13.Where are Kate and Tom?A.In Toms office.B.In Kates home.C.On the farm.答案:B14.What has been built on
15、the beach?A.A modern factory.B.A new theatre.C.A huge tower.答案:C15.What was Tom going to do that evening?A.He was going to the theatre.B.He was going to stay at Kates home.C.He was going to the beach.答案:A16.What did Tom say when he heard that the theatre had been torn down to make a parking lot?A.Th
16、ats great!B.Thats wonderful!C.Thats terrible!答案:C听第10段材料,回答第17至20题。I thought my new job was great,but on my first day,everything was wrong.First I slept late.Then I caught the wrong bus.I arrived at the factory at nine instead of eight thirty.My new boss was very angry.He taught me what to do in a h
17、urry.All I had to do was to watch a machine.It fills bottles with perfume.Then I pushed a button and sent the bottles to another worker.At lunch,my boss asked me to buy him a sandwich.I bought a sandwich,but I dropped it and stepped on it.I bought another sandwich.Then I didnt have enough money for
18、my own lunch.At the end of the afternoon,I felt very hungry and tired.I didnt want to see another bottle of perfume again in my life.The next morning I arrived on time .and quit!Yes,I left the factory and didnt work there any longer!17.What happened to the speaker on the first day of her new job?A.S
19、he got up early as usual.B.She took the wrong way.C.Everything was wrong.答案:C18.When did the speaker reach the factory?A.At eight thirty.B.At nine thirty.C.At nine.答案:C19.How many sandwiches did the boss ask the speaker to buy for him?A.One sandwich.B.Two sandwiches.C.Three sandwiches.答案:A20.Why did
20、 the speaker feel very hungry and tired at the end of the afternoon?A.She worked very hard without rest.B.She didnt want to see another bottle of perfume again.C.She didnt have lunch and she had to work all the day round.答案:C第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项
21、。AIf you ask people to name the one person who had the greatest effect on the English language,you will get answers like “Shakespeare”,“Samuel Johnson”,and “Webster”,but none of these men had any effect at all compared to a man who didnt even speak EnglishWilliam the Conqueror.Before 1066,in the lan
22、d we now call Great Britain lived peoples belonging to two major language groups.In the west-central region lived the Welsh,who spoke a Celtic language,and in the north lived the Scots,whose language,though not the same as Welsh was also Celtic.In the rest of the country lived the Saxons,actually a
23、mixture of Anglos,Saxons,and other Germanic and Nordic peoples,who spoke what we now call Anglo-Saxon (or Old English),a Germanic language.If this state of affairs had lasted,English today would be close to German.But this state of affairs did not last.In 1066,the Normans led by William defeated the
24、 Saxons and began their rule over England.For about a century,French became the official language of England while Old English became the language of peasants.As a result,English words of politics and the law come from French rather than German.In some cases,modern English even shows a distinction(区
25、别) between upper-class French and lower-class Anglo-Saxon in its words.We even have different words for some foods,meat in particular,depending on whether it is still out in the fields or at home ready to be cooked,which shows the fact that the Saxon peasants were doing the farming,while the upper-c
26、lass Normans were doing most of the eating.When Americans visit Europe for the first time,they usually find Germany more “foreign” than France because the German they see on signs and advertisements seems much more different from English than French does.Few realize that the English language is actu
27、ally Germanic in its beginning and that the French influences are all the result of one mans ambition.21.The two major languages spoken in what is now called Great Britain before 1066 were .A.Welsh and Scottish B.Nordic and GermanicC.Celtic and Old EnglishD.Anglo-Saxon and Germanic答案:C解析:细节理解题。“who
28、spoke a Celtic language”“though not the same as Welsh was also Celtic.”和“who spoke what we now call Anglo-Saxon(or Old English)”是信息的出处。22.Which of the following groups of words are,by inference,rooted in French?A.president,lawyer,beefB.president,bread,waterC.bread,field,sheepD.folk,field,cow答案:A解析:推
29、理判断题。A项的president,lawyer 同属English words of politics and the law,来自法语;beef 是meat at home ready to be cooked,也来自法语。23.Why does France appear less foreign than Germany to Americans on their first visit to Europe?A.Most advertisements in France appear in English.B.They know little of the history of the
30、 English language.C.Many French words are similar to English ones.D.They know French better than German.答案:C解析:细节理解题。根据第四段第一句后半句中的“because the German they see on signs and advertisements seems much more different from English than French does.”改写成为“because the French they see on signs and advertisem
31、ents seems much more similar to English than German does.”便能够得出正确答案。24.What is the subject discussed in the text?A.The history of Great Britain.B.The similarity between English and French.C.The rule of England by William the Conqueror.D.The French influences on the English language.答案:D解析:主旨大意题。前三个选
32、项很容易排除:本文没有讲英国历史,也没有举出任何例子说明英语与法语的相似点,更未提及征服者威廉的统治史。根据文章第一段与最后一段可知,D项是正确选项。BIf English means endless new words,difficult grammar and sometimes strange pronunciation,you are wrong.Havent you noticed that you have become smarter since you started to learn a language?According to a new study by a Briti
33、sh university,learning a second language can lead to an increase in your brainpower.Researchers found that learning other languages changes gray matter.This is the area of the brain which processes information.It is similar to the way that exercise builds muscles.The study also found the earlier peo
34、ple learn a second language,the greater the effect is.A team led by Dr Andrea Mechelli,from University College London,took a group of Britons who only spoke English.They were compared with a group of “early bilinguals” who had learnt a second language before the age of five,as well as a number of la
35、ter learners.Scans showed that gray matter density(密度)in the brain was greater in bilinguals than in people without a second language.But the longer a person waited before mastering a new language,the smaller the difference was.“Our findings suggest that the structure of the brain is changed by the
36、experience of learning a second language,” said the scientists.It means that the change itself increases the ability to learn.Professor Dylan Vaughan Jones of the University of Wales has researched the link between bilingualism and maths skills.“Having two languages gives you two windows on the worl
37、d and makes the brain more flexible(灵活的),” he said.“You are actually going beyond language and have a better understanding of different ideas.”The findings were matched in a study of native Italian speakers who had learned English as a second language between the ages of 2 and 34.Reading,writing,and
38、 comprehension were all tested.The results showed that the younger they started to learn,the better.“Studying a language means you get an entrance to another world,” explained the scientists.25.In the second paragraph,the writer mentions “exercise” in order to.A.say language is also a kind of physic
39、al labourB.prove that one needs more practice when he/she is learning a languageC.show the importance of using the language when you learn the languageD.make people believe language learning helps gray matter work well答案:D解析:推理判断题。作者把语言学习对大脑的促进作用比作体育锻炼对肌肉强健的促进作用,意在说明语言学习对大脑有类似的促进作用。26.The underlined
40、 word “bilinguals” probably means .A.a researcher on language learningB.a second language learnerC.a person who can speak two languagesD.an active language learner 答案:C解析:词义猜测题。从“early bilinguals”的定语从句“who had learnt a second language before the age of five” 可知bilingual与C项意思接近。27.We may know from th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434374.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
语文:2011步步高二轮复习语文配套课件 第二部分 第一章课本文言文回归训练(2).ppt
