2019-2020学年新培优同步人教版英语选修六练习:UNIT 1 单元检测A WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新培优同步人教版英语选修六练习:UNIT 单元检测A WORD版含解析 2019 2020 学年 新培优 同步 人教版 英语 选修 练习 UNIT 单元 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、第一单元检测(A)(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:How did you like yesterdays play?W:Generally speaking,it was quite good;the part of the secretary was played wonderfully,but I think the
2、 man who played the boss was too dramatic to be true.1How does the woman feel about the male actor?A.He played his part very well.B.He performed better than the secretary.C.His acting was not very proper.答案:CM:Hi,Sue.I called you last night but there was no reply.Were you out?W:Oh,Im sorry,Jeff.I we
3、nt to the cinema with my sister.M:Did you have fun?W:Yes.The movie was about a football star.We really enjoyed it.2What did the woman do last night?A.She saw a movie.B.She went to her sisters.C.She watched a football game.答案:AM:Id go to the cinema more often if there were more new films.W:Oh,its fun
4、ny,isnt it?Read reviews of new films in the papers and youll think,“Oh,I must see that.”but it just never comes to the local cinema.3What can we learn from the conversation?A.There are not enough new films.B.New films have not been on recently.C.Papers often have wrong information on new films.答案:CW
5、:Was the movie as good as you expected?M:It was a waste of time and money.We should have stayed at home.4How does the man feel about the movie?A.It is not worth seeing.B.It is wonderful.C.It is worth seeing a second time.答案:AW:Id like to go to the Science Museum.Do you know what time its open?M:Yes,
6、its open from 9 a.m.until 5 p.m.But it has an hours break.5For how many hours is the museum open?A.7.B.8.C.9.答案:A第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。W:Dave,how do you spend your
7、 spare time usually?M:I usually go to the cinema.W:What kind of film do you like best?Tragedy,comedy,cartoon or what?M:I like the first,which can always make my heart deeply touched.Furthermore,it is also another kind of beauty.How about you?W:To be honest,I prefer cartoon.M:Cartoon?Are you kidding?
8、W:No.Im serious.I enjoy it because it brings me a lot of happiness and joy and makes me feel relaxed after work.M:I see.Maybe next time I will try to see some cartoon movies.W:Good idea.6Which age group do the two speakers most likely belong to?A.Children.B.Teenagers.C.Adults.答案:C7What kind of movie
9、 does the man like?A.Comedy.B.Tragedy.C.Cartoon.答案:B8Why does the man like it?A.Because it can make him relaxed.B.Because it can bring him happiness.C.Because it can make him deeply moved.答案:C听第7段材料,回答第9至11题。M:Are you going out with Tracy tonight?W:Oh.huh.Im supposed to meet her at seven.What time i
10、s it now?M:Six thirty.W:Id better get ready.M:Where are you going?W:We havent made up our minds yet.Maybe to a restaurant,maybe to a movie first.M:Why dont you go and see Citizen Kane at the Classic Film Festival?Its supposed to be great.W:Oh,maybe we will.Psycho is also playing.Ive heard its really
11、 good,too.M:If you like horror movies with lots of blood.Personally,I dont.Well,I really should be going.Do you want to go swimming tomorrow?W:Id like to,but I might have to go to the studio and do some work.Can I let you know the first thing in the morning?M:Sure.Thatll be fine.W:Oh,theres the phon
12、e.It must be Tracy.M:Well.Id better go then.Have a good time tonight.W:Thanks.Ill talk to you tomorrow.9What film doesnt the man like?A.Detective films.B.Horror films.C.Films about love.答案:B10What might the woman do tomorrow?A.See a film.B.Work.C.Do some reading.答案:B11When will the woman phone the m
13、an?A.Tonight.B.Tomorrow afternoon.C.Tomorrow morning.答案:C听第8段材料,回答第12至14题。M:Hello,is that Rose?W:Yes,this is Rose speaking.M:This is Tom.Would you like to go to the cinema tonight?W:Whats on?M:An unforgettable movie named Titanic.It is about the sunk ship in April,1912.It has got 11 different Oscar
14、prizes.W:It is worth seeing,isnt it?M:Yes,Rose.Ill pick you up at seven this evening.W:Oh,wait a second.Its Saturday today,isnt it?I go to night school on Saturdays.I cant go to the cinema tonight.M:Would you like to go tomorrow night?W:Yes,tomorrow night is fine.M:All right.See you tomorrow evening
15、.12What did Tom suggest doing?A.Watching a basketball game.B.Seeing a movie named Gone with the Wind.C.Seeing a movie named Titanic.答案:C13How many Oscar prizes has the movie got?A.Eleven.B.Twelve.C.Thirteen.答案:A14When did they have the dialogue?A.On Sunday.B.On Saturday.C.On Friday.答案:B听第9段材料,回答第15至
16、17题。 W:Dad,Dad!M:Uh,what?W:The films over.You slept through the best part.What did you think about it?M:Well,Im disappointed with the film.How believable is a story about a captain who pilots his spaceship into outer space and meets a race of frog people!W:Ah,I thought it was excellent.You have to a
17、dmit that the special effects were very good,and the acting wasnt bad either.M:Oh,not bad.But the ship officer was a little unusual.W:Well,he was a little unusual,but the ship doctor was astonishing.It was so cool when he brought the captain back to life during the battle.M:That was pretty realistic
18、,but the photography was so false.W:How do you know that?You were breathing so noisily while sleeping.The neighbours probably had to close their windows.M:Well,lets go to bed.15How does the man feel about the film?A.It is disappointing.B.It is excellent.C.It is unusual.答案:A16Where does this conversa
19、tion take place?A.In a film theatre.B.In the speakers home.C.In a neighbours home.答案:B17Which word best describes the mans opinion about the films story?A.Strange.B.Funny.C.Astonishing.答案:A听第10段材料,回答第18至20题。Daniel visited China for the first time on December 21 and 22.He paid a visit to the Great Wa
20、ll and the Forbidden City and was greatly impressed.Daniel was made famous over night by the Harry Potter series.Right now,his salary,US $3 million from Harry Potter and the Chamber of Secrets,makes him one of the highest paid teen stars in the entertainment world.Fame and fortune may not be what Da
21、niel cared about most.He liked Potter and thought the two were similar,which is why he played the screen teen so well.Daniel said he learned a lot from the films.Daniel hoped he could do all the parts of the film series,because “I grow as Harry grows”.There is one thing Daniel was quite proud of:his
22、 acting career goes along with his schoolwork.Although he had to spend at least five hours a day on the film set,he has caught up with all of the other kids in his studies.Among all the subjects,he liked English most.He also developed a great interest in directing and writing.18What is Daniel?A.He i
23、s a singer.B.He is an actor.C.He is a film producer.答案:B19Which word can be best used to describe Daniel?A.Proud.B.Unlucky.C.Poor.答案:A20Which of the following isnt Daniels interest?A.English.B.Directing.C.Drawing.答案:C第二部分阅读理解(共两节,满分30分)第一节(共10小题;每小题2分,满分20分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ANo artis
24、t has affected modern art more than Pablo Picasso.The thousands of masterpieces he had created changed the way people thought about art.Picasso was perhaps the most talented and successful artist who ever lived.Pablo Ruiz Picasso was born in 1881 in a small town on the southern coast of Spain.His fa
25、ther was a painter who taught art.Picasso showed exceptional talent at an early age and,by the time he was in his teens,painted better than his father or any of the local art teachers.At sixteen,Picasso was sent to the Royal Academy of Madrid,where students drew from plaster casts and copied works o
26、f the old masters.Picasso felt these assignments were pointless and began to work on his own.Picassos father soon became angry with his sons rebellious behaviour,long hair,and strange clothes.He believed that Picasso was wasting his talent and scolded him,“Why dont you cut your hair and paint sensib
27、ly?”In 1900,Picasso left for Paristhen the center of the art world.He lived in a cold,run-down building,painting constantly,sometimes surviving for days on only a piece of bread.During these years,his art reflected his dismal(凄凉的)surroundings.Homeless outcasts were the subject of many of his fairly
28、realistic early paintings.After seeing African masks and sculptures,his works became more simplified and angular(有角的)leading up to the revolutionary new style known as Cubism(立体主义).Picasso didnt sell many of his works during these early years.On May 8,1995,Picassos Angel Fernanadez de Soto was sold
29、at auction for $29 million.The next day Blue Period,one of his later works,sold for $5 million.But he worked continuously,always experimenting with different styles of painting.Though Picasso lived to be ninety-two and became the most famous artist in the world,he spoke of his youthful days in Paris
30、 as “the happiest time of my life”.21.This passage mainly discusses .A.Picassos Cubism as a revolutionary style in artB.Picasso as a rebel and his artC.Picassos life and painting in ParisD.Picassos influences on the development of modern art答案:B解析:主旨大意题。通读全文可知,本文主要讲述了有逆反心理的毕加索的生平事迹及其绘画艺术,故选B项。22.Pab
31、lo Picasso showed unusual talent for painting .A.in his early childhoodB.in his early teensC.at the age of sixteenD.when he painted better than local art teachers答案:A解析:细节理解题。由第二段第三句可知,毕加索早在很小的时候就展现出了他的绘画天赋。23.Pablo Picasso started to reveal his rebellious spirit .A.when he was a childB.in his early
32、 teensC.when he was studying in the Royal AcademyD.after he moved to Paris答案:C解析:细节理解题。由第二段第四、五、六句可知,毕加索是在皇家学院学习时开始表现出叛逆的一面的。BShe is widely seen as proof that good looks can last forever.But,at nearly 500 years of age,time is catching up with the Mona Lisa.The health of the famous picture,painted by
33、 Leonardo da Vinci in 1505,is getting worse by the year,according to the Louvre Museum where it is housed.“The thin,wooden panel on which the Mona Lisa is painted in oil has changed shape since experts checked it,” the museum said.Visitors have noticed the changes but repairing the worlds most famou
34、s painting is not easy.Experts are not sure about the materials the Italian artist used and their current (现在的) chemical state.Nearly 6 million people go to see the Mona Lisa every year,many attracted by the mystery of her smile.“It is very interesting that when youre not looking at her,she seems to
35、 be smiling,and then you look at her and she stops,” said Professor Margaret Livingstone of Harvard University.“Its because direct vision (视觉) is excellent at picking up details,but less suited to looking at shadows.Da Vinci painted the smile in shadows.”However,the actual history of the Mona Lisa i
36、s just as mysterious as the smile.Da Vinci himself loved it so much that he always carried it with him,until it was eventually sold to the king of France,Francis ,in 1519.In 1911,the painting was stolen from the Louvre by a former employee,who took it out of the museum hidden under his coat.He said
37、he planned to return it to Italy.The painting was sent back to France two years later.During World War ,French hid the painting in small towns to keep it out of the hands of German forces.24.The underlined sentence in the first paragraph means the Mona Lisa .A.is losing its valueB.is being damaged a
38、fter so many yearsC.is getting more valuable with years passingD.will rot away答案:B解析:句意理解题。由第三段中的“The thin,wooden panel.has changed shape.”可知这句话的意思是蒙娜丽莎这幅画经历这么多年后有所损伤。25.Choose the right order about the happenings onto the Mona Lisa.a.It was stolen from the Louvre.b.Its painter sold it to King Franc
39、is .c.Its state of health was checked.d.It was returned to France and housed in the Louvre Museum.e.It was hidden and protected against German forces.A.b-a-d-e-cB.d-e-c-b-aC.d-a-e-c-bD.b-c-a-d-e答案:A解析:细节理解题。由倒数第二段可知,a发生于1911年,d发生于1913年,e发生于二战期间;由倒数第三段末句可知,b发生于1519年;由第三段首句可知,c发生于近几年。26.What makes her
40、 smile so mysterious according to Professor Livingstone?A.The materials the Italian artist used.B.The way she smiles.C.The way da Vinci painted the smile.D.It plays a trick upon the human eye.答案:C解析:细节理解题。由第四段最后两句可知。CSalvador Dali (1904-1989) was one of the most popular of modern artists.The Pompido
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434379.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《精品课件推荐》高中数学必修1集合与函数概念优质课件:函数的表示法.ppt
