2019-2020学年新培优同步北师大版高中英语必修四练习:UNIT 11 THE MEDIA COMMUNICATION WORKSHOP & CULTURE CORNER WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新培优同步北师大版高中英语必修四练习:UNIT 11 THE MEDIA COMMUNICATION WORKSHOP CULTURE
- 资源描述:
-
1、Communication Workshop & Culture Corner课时过关即时巩固一、根据句意和首字母或汉语提示完成句子1.He may not like my visit,but I shall go and see him a.答案:anyhow2.Joan ran a to take photos for us as we crossed the bridge.答案:ahead3.Please decide whether the following statements are true or (错误的).答案:false4.In total,45 percent of a
2、dults in Britain are exposed to t smoke at home.答案:tobacco5.Im sorry to (打断) you,but may I speak with you for a moment?答案:interrupt二、语法填空1.Our review of this weeks papers is presented by an (edit) from China Daily.答案:editor2.He gave up smoking and drinking,because he had realised that smoking and dr
3、inking is (harm) to health.答案:harmful3.Our house is smaller than (you) but I think our garden is bigger.答案:yours4.The nurse has served the family (faith) for thirty years.答案:faithfully5.There is a growing worldwide awareness of the need for strengthened (environment) protection.答案:environmental6.Whe
4、re the rate of (employ)and crime is high,it can be assumed(认定) that the latter is due to the former.答案:unemployment7.I refuse (spend) the next three days fighting with you.答案:to spend8.Our plan for a football match was ruined the heavy rain.答案:by9.Mark felt very comfortable in his new job,right the
5、beginning.答案:from10.Too much sugar can be harmful childrens teeth.答案:to三、完成句子1.汤姆决定把计划继续进行下去。Tom decided to .答案:go ahead with the plan2.吸烟有害健康,这是大家公认的。It is generally accepted that smoking is .答案:harmful to our health3.多亏他帮忙,我才及时完成了工作。I that I finished my work in time.答案:owed it to him4.来参加晚会的人都会收到一
6、份礼物。 will receive a gift.答案:Whoever comes to the party5.无论在何地,您总是会受到欢迎的。You are always welcome .答案:wherever you are四、阅读理解Tahiti is the largest island of the French Polynesia in South Pacific.It covers 1,045 km and has a population of 183,600.The weather there is neither too hot nor too cold.Its alwa
7、ys warm and humid.Tahitian people are very friendly and welcoming.They welcome visitors with music,dance and flowers.The Tiare Tahiti flower,which can only be found in Tahiti,is used for greeting arriving visitors and returning family.Its popular for women and men to wear the flowers behind their le
8、ft ears.In Tahiti,there are always a lot of things to do and to see.Around the island are hundreds of places perfect for diving.In the waters,you can meet all kinds of colourful fish and many other living things that you cant name.Feeding sharks is another exciting popular activity.You can stand in
9、the water behind a safe rope to watch a shark trainer hand-feed the sharks,or enjoy this fantastic scene from the boat.If you want to find a place to swim,have a sunbath or admire the beautiful sunset,Pointe Venus Lighthouse,a black sand beach,is a great choice.In the evening,you can have Tahitian f
10、ood,Chinese food and French-style dishes at Toate,a square with many small restaurants.All kinds of fruit juice from coconut milk to pineapple juice can be found everywhere.Some hotels in Tahiti are built above the waters.Beautiful fish swimming below can be seen through the glass floor or coffee ta
11、ble.They are really wonderful places to relax and refresh you.Tahiti,an amazing place to do everything or nothing at all,is waiting for you.1.The weather in Tahiti is usually .A.hotB.coldC.warmD.dry答案:C解析:根据第一段中的“The weather there is neither too hot nor too cold.Its always warm and humid.”可知那儿的天气总是温
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434418.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
