分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型2019-2020学年新培优同步英语人教必修五练习:UNIT 3 检测(A) WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:434432
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOCX
  • 页数:17
  • 大小:55.39KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年新培优同步英语人教必修五练习:UNIT 检测A WORD版含解析 2019 2020 学年 新培优 同步 英语 必修 练习 UNIT 检测 WORD 解析
    资源描述:

    1、第三单元检测(A)(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:Whats the time by your watch?M:6:30.But my watch is ten minutes slow.1What time is it now?A.6:40.B.6:30.C.6:20.答案:AW:Just a moment.I hav

    2、ent finished packing my suitcase.M:Hurry up.Its high time we left for the airport.2What does the man mean?A.They have left for the airport.B.They are on the way to the airport.C.They may be late for the plane.答案:CM:What kind of music do you like?W:I like classical music.Do you?M:Not very much.Classi

    3、cal music sends me to sleep.3What kind of music does the woman like?A.Popular music.B.Jazz music.C.Classical music.答案:CM:Whats wrong with you?W:I have a headache and lose my appetite.Do I have to go on a diet?M:Not necessary.Keep warm and drink more water.4What does the man advise the woman to do?A.

    4、To take some medicine.B.To drink more water.C.To go on a diet.答案:BW:Is that your dog?He has been digging up my flowers and chasing my cat.M:Its my dog,but you must be mistaken.We keep him in the house all the time,except when we walk him in the park.There must be another dog that looks like him.5Wha

    5、t does the man tell the woman?A.There is another cat like his.B.He never loses his dog at all.C.She has mistaken it for his dog.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。W:Hi,Jack

    6、.Its several months since I last saw you.M:Hi,Sue.Ive been busy with my book.W:Havent you finished it yet?M:I will finish it in a few days.W:Are you going to advertise it yourself?M:Hmm,some friends suggested I should,but Im still in two minds about it.W:If I were you,I would.M:Thank you for your ad

    7、vice.I think Ill market it.6How soon will the man finish his book?A.In several months.B.In a few days.C.In two months.答案:B7What is the man going to do?A.He will market his book himself.B.He will ask his friends to advertise the book.C.He hasnt made a decision.答案:A听第7段材料,回答第8、9题。M:Its Alices birthday

    8、 tomorrow.W:Are you sure?I think it should be the day after tomorrow.M:Well,let me see.Oh,Im sorry.Youre right.It is the day after tomorrow.Shall we buy her a present?W:Yes,of course.Shall we give her some flowers?M:Flowers are lovely.But I think its better to buy her a nice box of chocolates.W:Alic

    9、e doesnt like sweet things.Didnt you know that?M:Youre right.Er.I know.We can give her a record.She loves music.W:Thats a good idea.Lets go to the music shop and choose one for her.8When is Alices birthday?A.The next day.B.The day after tomorrow.C.The day they had the talk.答案:B9What will the man and

    10、 the woman buy for Alice?A.A record.B.Some flowers.C.A box of chocolates.答案:A听第8段材料,回答第10至12题。W:John,look at this ad for the new restaurant in Garstang Road.Why dont we go?M:Oh,you mean The Roebuck Inn?Oh yes,that would be nice.Ive heard they do delicious steak and chicken dishes there.W:And they al

    11、so have fresh fish specials.M:Hey,maybe we can invite your sister too! W:Great idea! Right,Ill call the restaurant right now.What time shall I book the table for?M:Wait a minute! Thats Monday to Saturday.On Sundays it only opens from 7 p.m.to 9 p.m.for traditional Sunday dinner.Yummy! I love roast d

    12、inners! W:Yeah,me too.Thats no good for my sister though.Shes a vegetarian!M:Oh yes,I forgot.I wonder if they serve some vegetarian dishes,too.W:They do! Look,it says “vegetarian dishes available”.M:Great! Ill call Jill and see if she can come at once!10What does the woman say about the restaurant?A

    13、.It is very old.B.The fish there is fresh.C.The beef there is delicious.答案:B11What do we know about the restaurant?A.It serves roast dinners on Sundays.B.It doesnt serve vegetarian dishes.C.It opens from 7:00 p.m.to 11:00 p.m.on Sundays.答案:A12What will the man do next?A.Book a table.B.Check the menu

    14、.C.Call the womans sister.答案:C听第9段材料,回答第13至16题。W:Hi,youre Rick,arent you?M:Yes,thats right.And you are Sue?I havent seen you since we were kids! W:Oh,I know.Gosh,I hate to think.it must have been,oh,twenty years ago.M:At least.W:You know,we have people here from all over the place.Do you recognize e

    15、veryone?M:Hmm,I think.Wait a minute.Whos that in the yellow dress?W:In the yellow.Oh,thats Aunt Gertrude,from Chicago.M:Shes so thin now.Whos that woman over there with the long hair?W:Long hair,let me see.Oh,you mean in the orange dress?Thats Cousin Emily.You havent ever met her.She lives with her

    16、family in Bermuda.So we dont see her often.M:And Aunt Jane.She is looking so old.W:Thats not too surprising.She must be in her eighties now.M:Wow.Does she still live in Boston?W:No.She moved to Atlantic City a few years ago.M:Well.Its been great talking to you,but I guess I should go now and meet so

    17、me of these long-lost relatives.W:OK.Great to see you.13What are the speakers talking about?A.Their own parents.B.Their own changes.C.Their long-lost relatives.答案:C14What does the man say about Aunt Gertrude?A.She is looking so old.B.She is so thin now.C.She has long hair.答案:B15What does Cousin Emil

    18、y wear?A.An orange dress.B.A yellow dress.C.A white dress.答案:A16Where does Aunt Jane live now?A.In Boston.B.In Chicago.C.In Atlantic City.答案:C听第10段材料,回答第17至20题。Over the next month on Travel Adventures,well be going to four very different places in the world,and taking a look at four out-of-this-worl

    19、d adventures.In the first week,well take you to the rain forests of Brazil,and we will be taking a boat down the Amazon River.Well take a look at the incredible variety of animals,and visit some of the amazing people that live in the forest.The highest mountain in Japan,Mount Fuji,is actually a volc

    20、ano,but hasnt erupted for 300 years.In Week Two of this series well climb to the top of this beautiful mountain,and see the stunning views at sunrise.In Week Three,were traveling to the border of the United States and Canada,where well see the power of Niagara Falls.Well take a boat to the base of t

    21、he falls,where well see this natural wonder up close.Then,in Week Four,were off to Thailand.Well wander around this country,and look at some of the indescribable temples and ruins that still remain in this beautiful place.17How will the adventurers cross the Amazon River?A.By train.B.By boat.C.By bi

    22、ke.答案:B18What will the adventurers do in the rainforests of Brazil?A.See the sunrise.B.Look at a variety of animals.C.Take a boat to the base of the falls.答案:B19Where will the adventurers go in the second week?A.To the Mount Fuji.B.To the Niagara Falls.C.To the Amazon River.答案:A20What does the speak

    23、er say about the temples in Thailand?A.They are incredible.B.They are unforgettable.C.They are indescribable.答案:C第二部分阅读理解(共两节,满分30分)第一节(共10小题;每小题2分,满分20分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AFlorence,ItalyWho should go:art lovers,Renaissance historians and leather handbag shoppers with high credit limi

    24、ts.When to go:spring or fall.Travelers usually avoid summer in Florence.Paris,FranceWho should go:starving artists,Henry Miller fans,traditional food lovers.When to go:spring is the best time.Thats what they all say,anyway.Autumn isnt bad,either,but Id rather be rooting around the south of France in

    25、 search of truffles(松露)in autumn.Summer in Paris isnt bad,really.Amsterdam,HollandWho should go:lovers of Dutch Master(artists I mean,like Rembrandt,not cigars),bicyclistsits a bike city in a flat land.When to go:it can rain at any time in Amsterdam,but thats not a reason for not visiting this fasci

    26、nating city.Off season tourists will be rewarded with good enough weather to stick around.Summer is good for sun lovers.Madrid,SpainWho should go:night owlsMadrid never sleeps,art loversthe Prado is second only to the Louvre in presenting serious art,party-goers.When to go:spring,when days are warm

    27、and the nights are pleasantly cool.Demand for outside eating and drinking starts becoming stronger in March or April.Street life peaks in June and then slows in July and August as the temperature peaks.Autumn is also good,although youll risk some rains.Venice,ItalyWho should go:romantic dreamers who

    28、 like walking through automobile-free streets,your mother(shell want you to take her there,trust me),almost anyone who wants to see something really different and romantic.When to go:February is the time when the famous Venice Carnival is held and the weather is usually cold and foggyperfect weather

    29、 for Venice.Summer?A large number of tourists in shorts and whiny children ruin the atmosphere.Youll greatly enjoy yourself there in spring and early fall.21What do the cities Florence,Paris,Amsterdam and Madrid have in common?A.They are all great cities for female shoppers.B.They are all famous for

    30、 their traditional food.C.They are all great cities for art lovers.D.They are all famous for cigars.答案:C解析:细节理解题。根据作者关于什么人喜欢去这四座城市的介绍,可知这四座城市都适合喜爱艺术的人去,故选C项。22What advice would the writer probably give if you go to visit Amsterdam?A.To avoid going there in summer.B.To avoid going around there by bik

    31、e.C.To take some credit cards with high credit limits.D.To take an umbrella with you whenever you go out.答案:D解析:推理判断题。根据关于Amsterdam这一部分中的“.it can rain at any time in Amsterdam.”可推断作者最有可能建议去那里旅游的人出门随身带伞。23The underlined part “night owls” in the section about Madrid probably refers to people who like.

    32、A.night lifeB.serious artC.drinking wineD.organizing parties答案:A解析:推理判断题。根据画线词后面的Madrid never sleeps可推断画线部分指代的是喜欢过夜生活的人。24According to the section about Venice,the writer would agree that.A.summer isnt a good time to visit the cityB.the city is not a good choice for romantic loversC.streets in the c

    33、ity are usually too crowded with carsD.people avoid going there in February because of the weather答案:A解析:推理判断题。根据最后一部分中的“Summer?A large number of tourists in shorts and whiny children ruin the atmosphere.”可推断作者认为夏天不是去威尼斯旅游的好时间,故选A项。BDuring an earthquake,you should know what to do.If the earthquake s

    34、trikes while youre inside a house,you should lie on the floor under a strong table or other furniture.If there is no furniture,you can cover your head with your arms and keep still in the corner of the room.You should keep away from windows,glass walls,or anything that can fall.If you are in bed,hol

    35、d firmly onto your bed and make use of a pillow to safeguard your head.You may use a doorway but only when it is close to you.It should also be considered whether it is strong enough to deal with the load.If you are running out,do not use lifts,even if they work.Electricity may go out at any time.Ma

    36、ny injuries happen when people try to rush out.This means you ought to stay in your house or perhaps wherever you are.When you stay outdoors,you should stay far from buildings,power wires or lights.You should be in the open until the quake stops.Remember that many earthquake deaths outside the house

    37、 come from falling-apart walls,flying glass and other falling things.If an earthquake strikes and you are driving,you should pull up to the side of the highway and stop as quickly as possible.You ought not to stop under trees,buildings or energy wires.Dont stop in the middle of the street as it coul

    38、d trouble others.When trapped,you shouldnt move.Your mouth should be covered with a piece of clothing or a handkerchief.This is because it is possible for you to breathe in some dust.Do not shout whenever possible.You should only shout in the end to get help from rescuers.25What is the writers purpo

    39、se in writing this passage?A.To tell us the dangers of an earthquake.B.To tell us what to do before an earthquake.C.To tell us what to do when an earthquake strikes.D.To tell us why running during an earthquake is dangerous.答案:C解析:作者意图题。通读全文可知作者主要是讲地震发生时我们该怎么办,故选C项。26If there is no furniture in the

    40、room during an earthquake,you should.A.lie still on the floorB.stay near the windowC.stay in the center of the roomD.keep still in the corner of the room答案:D解析:细节理解题。根据第一段中的“If there is no furniture,you can cover your head with your arms and keep still in the corner of the room.”可知应选D项。27According t

    41、o the passage,during an earthquake,youd better not.a.use a lift to escapeb.stay outdoorsc.cut off electricityd.keep driving to escapeA.abB.bcC.adD.cd答案:C解析:细节理解题。根据第三段中的“If you are running out,do not use lifts,even if they work.”以及第五段中的“If an earthquake strikes and you are driving,you should pull up

    42、 to the side of the highway and stop as quickly as possible.”可知应选C项。CSurprisingly,at our last night in Florence,Italy,we ate at a Mexican restaurant.We packed our bags and the next morning we headed for Rome.Along the way,we stopped in San Gimignano and Siena.San Gimignano was a hilly town with beau

    43、tiful scenery.We walked along the streets,took pictures,and headed for Siena.We found that Siena was the most beautiful place we had visited.Besides the beautiful scenery,the town offered many restaurants and hand-made pottery(陶器).Siena proved to be one of the best places to buy gifts for family mem

    44、bers at home.We arrived in Rome late that night and started the next morning with a full-day tour of the city.Our guide was a local who knew about everything there,everything about Rome and its history.We hit all the major sitesthe Coliseum,the Trevi Fountain,the Pantheon,the Vatican,plus much morea

    45、nd were attracted by all of them.The history of Italy was much more obvious in Rome compared to the other cities we had visited.After our long day in Rome,we headed back to the hotel and left for America at 5:30 the next morning.Our homecoming was both bitter and sweetwe all missed our families and

    46、friends,but Italy had become a second home.We loved everything about Italian culture and history,and had truly enjoyed every minute of our trip.It was an enriching experience.Though it was an art trip,we gained much more knowledge.Our job now is to use what we learned and the photographs we took to

    47、create an art project for the spring art show.28What is the CORRECT order of the following places that the writer visited?a.San Gimignanob.Sienac.Romed.FlorenceA.a-d-b-cB.d-b-a-cC.d-a-b-cD.d-a-c-b答案:C解析:细节理解题。根据第一段中的“Surprisingly,at our last night in Florence,Italy,we ate at a Mexican restaurant.We

    48、packed our bags and the next morning we headed for Rome.Along the way,we stopped in San Gimignano and Siena.”可知应选C项。29When the writer was travelling in Siena,he.A.was disappointed at its sceneryB.found there were few restaurantsC.found it was a good place to buy giftsD.showed no interest in hand-mad

    49、e pottery答案:C解析:细节理解题。根据第一段中的“Siena proved to be one of the best places to buy gifts for family members at home.”可知作者认为Siena是一个给家人买礼物的好地方,故选C项。30What can we learn from Paragraph 2?A.The guide didnt know much about Rome.B.Rome is a good place to learn the history of Italy.C.The writer didnt like some

    50、 of the major sites of Rome.D.The writer and his friends hadnt planned to travel to Rome.答案:B解析:推理判断题。根据第二段中的“The history of Italy was much more obvious in Rome compared to the other cities we had visited.”可推断罗马是一个了解意大利历史的好地方。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The Internet

    51、 has opened up a whole new online world for us to meet,chat and go where weve never been before.But just as in face to face communication,there are some rules of behavior that should be followed when on line.31. Imagine how youd feel if you were in the other persons shoes.For anything youre about to

    52、 send:ask yourself,“Would I say this to the persons face?” If the answer is no,rewrite and reread.32.If someone in the chat room is rude to you,your instinct(本能)is to fire back in the same manner.But try not to do so.33. If it was caused by a disagreement with another member,try to fix the situation

    53、 by politely discussing it.Remember to respect the beliefs and opinions of others in the chat room.34. Offer advice when asked by newcomers,as they may not be sure what to do or how to communicate.When someone makes a mistake,whether its a stupid question or an unnecessarily long answer,be kind abou

    54、t it.If its a small mistake,you may not need to say anything.Even if you feel strongly about it,think twice before saying anything.Having good manners doesnt give you right to correct everyone else.35. At the same time,if you find you are wrong,be sure to correct yourself and apologize to those that

    55、 you have offended.It is not polite to ask others personal questions such as their age,sex and marital status.Unless you know the person very well,and you are both comfortable with sharing personal information,dont ask such questions.A.Its natural that there are some people who speak rudely or make

    56、mistakes online.B.Repeat the process till you feel sure that youd feel comfortable saying the words to the persons face.C.Everyone was new to the network once.D.The basic rule is simple:treat others in the same way you would want to be treated.E.When you send short messages to a person online,you mu

    57、st say something beautiful to hear.F.You should either ignore the person,or use your chat software to block their messages.G.If you do decide to tell someone about a mistake,point it out politely.答案:3135 DBFCG第三部分英语知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。My

    58、 neighbor Mary is retired and is now living comfortably.The house she bought has a dishwasher in it;36,it is old and doesnt work.She37 doing dishes,and every time we visit her,she complains about doing the dishes.One night,I asked her,“Why dont you38 a new dishwasher?”She replied,“I have been39 it;i

    59、f one would only come on sale,I would.”Another40 Larry works for a company that allows41 retirement with a reduced pension(退休金).Both the years of service and his age allow Larry to retire,but he doesnt.I was42 about the stress of his job and the effects it was having43 his health,so I said,“Why dont

    60、 you retire?Do something that you always wanted to do.”Larry replied,“If I was older,then I would get my44 pension.”I said again,“But Larry,you have your house45,you have no bills,and the kids are grown up.It is really not worth your46,is it?”Larry then said,“When the summer comes,maybe I will.”The

    61、two stories have the47theme(主题)running through them.There is a proverb that says it all,“If and when were planted,and48grew.”Now a year later,Mary is still washing dishes! Larry is still49and his health is not better than it used to be!The50part of the two stories is that all of these people had a l

    62、ot of stress in their lives that they could have taken action to51.But,all of them52themselves by thinking “if ” or “53”.Life is too short for “ifs and whens”.54your thinking and take action,55you can reduce your stress right now.36A.howeverB.stillC.alsoD.then答案:A解析:由“it is old and doesnt work”可知前后是

    63、转折关系,因此选择A项。37A.enjoysB.hatesC.allowsD.forbids答案:B解析:下文“she complains about doing the dishes”提示她“憎恨”洗碗。38A.makeB.borrowC.inventD.buy答案:D解析:下文“if one would only come on sale”说明建议她“买”一台新的。39A.looking forB.belonging toC.thinking aboutD.believing in答案:C解析:玛丽一直在“考虑”买一台新的。40A.bossB.neighborC.friendD.class

    64、mate答案:B解析:第一段提到“我”的一位邻居,因此拉里是另一位“邻居”。41A.earlyB.goodC.lateD.middle答案:A解析:下文“If I was older”说明这家公司的员工可以“早点”退休。42A.crazyB.sureC.surprisedD.worried答案:D解析:“我”“担心”拉里承受不了工作压力。43A.toB.forC.onD.with答案:C解析:工作压力对拉里的健康有影响,have effects on是固定搭配。44A.newB.fullC.oldD.big答案:B解析:前文的“retirement with a reduced pension

    65、”说明晚退休可以拿到“全额”退休金。45A.paid offB.broken inC.set upD.found out答案:A解析:下文的“you have no bills,and the kids are grown up”说明拉里生活幸福,没有压力,因此他的房子“付完款”了。46A.effortB.lifeC.healthD.money答案:C解析:下文的“his health is not better than it used to be”说明“我”认为全额退休金不值“健康”的价值。47A.wrongB.badC.sameD.interesting答案:C解析:这两则故事虽然不同,

    66、但结果一样,故有“同样的”主题。48A.somethingB.nothingC.anythingD.everything答案:B解析:由下文可知两个邻居的状况都没有发生改变,因此应选B项。49A.readingB.talkingC.cleaningD.working答案:D解析:拉里还在“工作”。50A.sadB.rightC.happyD.secret答案:A解析:两个故事的“不幸”之处在于他们压力大。51A.seeB.takeC.reduceD.study答案:C解析:这些压力是他们本来能够采取措施“减少”的。52A.likedB.cheeredC.defeatedD.taught答案:C

    67、解析:他们用“if ” 或 “when” 把自己“打败了”。53A.whyB.whereC.whenD.what答案:C解析:上文“If and when were planted”说明用 “if ” 和 “when” 把自己打败了。54A.ChangeB.RespectC.DisturbD.Hold答案:A解析:因此我们要“改变”思想。55A.as ifB.even thoughC.in caseD.so that答案:D解析:“目的”是减轻压力。故选D项。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Chinese prov

    68、erbs are rich and they are still 56.(wide) used in Chinese peoples daily life. In these proverbs there are often interesting stories. For example, the proverb,“plucking up a crop 57.(help)it grow”, is based on the following story. It is said that a short tempered man in the Song Dynasty(960-1279)was

    69、 very anxious to help his rice crop grow up 58.(quick). He was thinking about 59. day and night. But the crop was growing much slower than he expected. One day, he came up with an idea 60. he would pluck up all of his crop a few inches. He did so the next day. He was very tired after 61.(do) this fo

    70、r a whole day, 62. he felt very happy since the crop did “grow” 63.(high). His son heard about this and went to see the crop. Unfortunately the leaves of the crop began to wither. This proverb is saying we have to let things go in their 64.(nature) course. Being too anxious to help an event develop

    71、often 65.(result) in the contrary to our intention. 答案:56.widely57.to help58.quickly59.this/that/it 60.that61.doing62.but/yet63.higher64.natural65.results第四部分写作(共两节,满分45分)第一节(满分20分)假设社会发展到了2080年,照顾老年人成了一个社会问题,科学家发明了一种家用机器人。请以“The Robot in the Future”为题写一篇100个词左右的英语短文。注意:1.可适当增加细节,以使行文连贯;2.书写规范,语法正确,

    72、语句通顺。 参考范文The Robot in the FutureAs you know,with the development of economy,people have to face various pressures.They dont have enough time to attend to the old in their family,which has become a social problem.To solve this problem,scientists have invented the household robot,which is designed to

    73、 take care of the old.It can cook meals at a fixed time which can be adjusted according to individual needs.It can also accompany the old in having a chat,playing chess and doing exercise.Moreover,it can deal with emergencies.For example,if an old man falls ill suddenly,the robot will call for help

    74、immediately.第二节(满分25分)阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。As a volunteer for Colony Cats and Dogs,Ive seen the best and the worst of people.My task while I am there is to talk to the people who come in and educate them on the adoption process.I have seen many heart-warming situations in the six years.One

    75、adoption story in particular sticks out in my head;I will never forget it.A young boy had come into the shelter with his mom a couple days in a row.He was always so excited to be around the cats,but all he would do was yell.There was such a bright flame on the boys face.When I saw them at the shelte

    76、r for the third day,I talked to the mom.Walking up to her,I smiled and said,“Is there anything I can help you with?”Turning to me with a smile,she told me their story.Her nine-year-old son was on the autism(自闭症) spectrum and had never spoken a single word.While he couldnt talk,he loved to draw cats.

    77、When his mom had heard about our shelter,she knew she had to bring her son in.I asked if they had any pets at home,and she said they did not.As a single mom,she was always working.The days when she was not working,she was running her son from one treatment session to another.Lately,though,her son ha

    78、d been very emotional,and the only thing that calmed him was spending time with our cats.After much consideration,she was strongly considering adopting a cat.That day,her son fell in love with a little,black cat named Stevie.Little Stevie had come to us after being severely abused.Some sick person c

    79、ut off both her ears.The boys mother kept trying to show him other cats,but he kept going back to Stevie.She said she was worried about medical bills due to the abuse.I explained that all of our cats see a vet and are healthy upon going up for adoption.Stevie was truly healthy;she just looked differ

    80、ent.注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1:Two days later,the boy and his mother returned. Paragraph 2:Later that night,we got a happy update from the mom: 参考范文Paragraph 1:Two days later,the boy and his mother returned.She said,“My son

    81、has not stopped drawing pictures of Stevie.I talked about the zoo and seeing other animals,and he just pointed to his drawings.”I asked the boy,“Would you like to take Stevie home with you tonight?”He was smiling.Giving me a huge hug,he looked at his mom,looking for confirmation of what I had asked

    82、him.His mother nodded her head and the boy cried with joy.Paragraph 2:Later that night,we got a happy update from the mom:Tonight we adopted Stevie from your shelter,and my son said his first word EVER.Holding Stevie he looked at me and said “cat”.Did we rescue Stevie,or did Stevie rescue us?I cried so hard,the words becoming clouded.Sometimes,we just need a pet as much as that pet needs us.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年新培优同步英语人教必修五练习:UNIT 3 检测(A) WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434432.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1