2019-2020学年人教版英语必修五练习:UNIT 5 FIRST AID 3 SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版英语必修五练习:UNIT FIRST AID SECTION 知能演练轻松闯关 WORD版含解析 2019 202
- 资源描述:
-
1、 品句填词1The young man was brave enough to save the old woman.He was given a medal in honor of his bravery(勇敢)2I want to apply(申请) for the job, but I have some doubt whether I am fit or not.3After we gave first aid to the injured man, we got an ambulance(救护车) and rushed him to hospital.4He was so worri
2、ed that sweat began to pour(涌,淌) down his face.5Men and women should be treated(对待) equally according to the law, but in fact there is great room for improvement.6Extra lessons on Sundays put more pressure(压力) on students, who already have piles of homework in fact.7People all over the world are loo
3、king forward to the opening ceremony(仪式) of the Olympic Games.8The baby lay on his back with his eyes closed tight(紧地)9The process is complex(复杂的), so youd better write it down on the paper.10He remained firm(坚定的) in the face of the enemy. 选词填空make a difference;take off;a knowledge of;fall ill;apply
4、.to; cut off; in place; a number of1We should not only know the theory but also how to apply it to practice.2With so many people communicating in English every day, we can see that it will be more and more important to acquire a_knowledge_of English.3Mr. Smith suddenly fell_ill,_and David was sent t
5、here to take charge of the project.4This morning, I spent more than an hour collecting all the books, newspapers and other things in my office and then putting them in_place5After the performance, young kids quickly took_off the thick perform costumes.6My father will cut_off some dead branches from
6、the trees in the garden.7Your support will certainly make_a_difference in our work.We are looking forward to your help.8The number of people speaking Chinese is becoming larger, for a_number_of foreigners are speaking Chinese at present. 完成句子1正是妈妈教给我的知识帮助我解决了这个问题。It_was_the_knowledge_that_my_mother_
7、had_taught_me_that helped me solve the problem.2我们正在看足球比赛突然有人敲门。We_were_watching_the_football_match_when_someone_knocked_at the door. 3毫无疑问,每个人都喜欢被别人夸奖。There_is_no_doubt_that_everyone_likes_to_be_praised by others.4你正在做的事情将会对孩子们的未来产生很大的影响。What you are doing now will make_a_big_difference to children
8、s future.5当我们参观巴黎时, 我的侄女担当向导带领我们参观了许多名胜。When we visited Paris, my niece acted_as_our_guide and showed us around lots of places of interest. 单句语法填空1Of all the subjects, I like history best because it gives us a useful knowledge of the past.2He won a medal for his bravery(brave) in the battle, which w
9、as admirable and unforgettable.3It was in the supermarket that Sophia put her hands on her lost bag.4There is no doubt that acquiring a knowledge of first aid will make a difference to our life.5The old lady was so frightened that she closed her eyes tightly(tight) when the plane took off.6It is ess
10、ential that these application forms (should)_be_sent(send) back as early as possible.7They have earned lots of money, so I firmly(firm) believe that the business is a success.8Please clean the wound with a clean cloth and then apply the medicine to it.9His nose is_bleeding(bleed) because he was hit
11、by a ball on the nose when playing basketball just now.10We all think its vital that we (should)_get(get) close to nature in order to keep fit. 阅读理解In summer 2007, I joined the British Red Cross at 15. After several days of training, I was attending my first event as a fully qualified(合格的) Red Cross
12、 volunteer. Our team was providing medical cover for a large martial arts(武术) grading event.Although Id passed my first aid course with_flying_colors,_I was nervous before the event began. Theres quite a difference between the classroom and the real thing! Two experienced adult volunteers would be w
13、orking with me for the day.Rosie was taking part in the under16s event. This was supposed to be noncontact, and she was wearing full protective clothing just in case. All these precautions(预防措施) didnt help however, when her competitor misjudged a move and delivered a violent blow to her head.“Guys,
14、we need some help over here!” Over we went, all three of us carrying various bits of kit(工具箱). Rosie was lying on the ground. As we approached we could see she was conscious(有意识的). Brian, my colleague took the lead.“Hey there, stay nice and still for me. Chris here is just going to hold your head. D
15、ont worry; its just a precaution.”I helped, painfully aware that hundreds of sets of eyes were following our every move. However I soon forgot all about this as I focused on the task at hand.Rosie was complaining of pain in her neck. These are all classic signs of a possible spinal injury. Quickly,
16、Brian found there were no other injuries and an ambulance was called. I was still holding her head and doing my best to comfort her.The doctors arrived and we put Rosie carefully into the ambulance for a trip to hospital. Then we went back to the first aid post quickly.Ten years on Ive met more peop
17、le like Rosiein need of help. Ive moved on from being a trainee to a trainer, from an inexperienced first aider to being part of an emergency ambulance team.When a call comes in, that slight feeling of nervousness is still there. However, so is the feeling of making a difference, being there during
18、a painful moment in someones life.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者做急救志愿者的经历。1What does the underlined part “with flying colors” probably mean?ASlowly.BCarefully.CPoorly.DSuccessfully.D解析:词义猜测题。由第一段中的“I was attending my first event as a fully qualified(合格的) Red Cross volunteer”可知,作者很出色地通过了急救课程考核,成为一名合格的红十字志愿
19、者。2How was Rosie injured?AShe was hit by mistake.BShe made a wrong move.CShe didnt take precautions.DHer competitor hurt her on purpose.A解析:细节理解题。由第三段中的“her competitor misjudged a move and delivered a violent blow to her head”可知,Rosie的对手做出误判,给了她头部狠狠一击。3How did the author help Rosie?AShe took her to
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434728.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
省公路局召开汇报会进一步落实全面从严治党“两个责任”.pdf
