分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT 1 LIVING WELL 1 SECTION Ⅰ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:434765
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:796.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT LIVING WELL SECTION 知能演练轻松闯关 WORD版含答案 2019 2020 学年 人教版 英语 选修 素养 同步
    资源描述:

    1、 阅读理解AYouth sports have become a big business in the United States, and have taken on a much more professionalized form over the past decade. In previous generations, children spent a large part of their leisure time playing throughout their neighborhoods. Todays children, on average, are spending m

    2、uch less time on unstructured settings and much more time on activities arranged by adults.In a new study, we asked 100 undergraduate and graduate students to complete a very detailed “childhood leisure activities survey”, which asked them to reflect on hours spent in various leisure activities duri

    3、ng their schoolage years. We also asked these same participants to complete the Abbreviated Torrance Test for Adults (ATTA), a widelyused creativity test that required them to draw and write in four creative activities. We then analyzed the relationship between the participants childhood leisure act

    4、ivities and their performance on the ATTA. We found that informal sports played in unstructured, unsupervised(无人监督的) environments have many notable elements. These environments offer children the freedom to selfgovern, create rules, solve problems and deal with social conflicts on their own terms. O

    5、rganized sports, on the other hand, tend to focus on obedience, learning from models, and a number of other qualities that would be unlikely to be beneficial to creative development. In fact, those with “aboveaverage” creativity reported spending 15% of their total childhood leisure time playing inf

    6、ormal sports versus 13% playing organized sports. The participants with “belowaverage” creativity spent only 10% of their childhood leisure time playing informal sports versus 22% on organized sports. The difference is encouraging. It suggests that parents interested in developing the creativity of

    7、children dont have to necessarily quit traditional organized sports.They simply need to be aware of the importance of a balanced distribution(分配) of their childrens time between organized and unstructured settings.【解题导语】本文是一篇说明文。青少年体育运动逐渐从随意变得更有组织性。但研究表明,非正式的运动对青少年的发展更有益处,更利于培养他们的创造力。1We can learn f

    8、rom the first paragraph that youth sports_. Ahave limited types Bwere less popular in the past Care becoming more organized Dhelp improve school performanceC解析:细节理解题。根据第一段中的have taken on a much more professionalized form及are spending.much more time on activities arranged by adults可知,青少年体育运动变得更有组织性、更

    9、正规了。2The new study results imply that informal youth sports_. Arequire responsible educators Bhelp children learn to follow rules Cmake it hard to develop social skills Dcontribute to students overall developmentD解析:推理判断题。根据第三段中的These environments offer children.create rules, solve problems and deal

    10、 with social conflicts.可知,非正式体育运动有益于学生进行自我管理、创建规则、解决问题和社会冲突,即能促进学生的全面发展。3What can be the best title for this passage? ASports Are Not Always Beneficial BInformal Sports Benefit Childrens Creativity CThe Disadvantages of Formal Youth SportsDCreative Ways to Improve Childrens HealthB解析:标题归纳题。文章主要通过一项研

    11、究分析了非正式体育运动对青少年发展尤其是创造力培养的促进作用。BCould the answer to mobility problems one day be as easy as putting on a pair of trousers? A research team at Bristol University has recently unveiled a pair of robotic trousers that could help some disabled people walk without other assistance. The socalled “Right Tr

    12、ousers” use soft artificial muscles as well as the wearers real muscles. The artificial muscles mimic(模仿) human muscles in producing a force simply by becoming shorter and pulling on both ends. By bundling several artificial muscles together, the assistive trousers can move a joint such as the knee,

    13、 and help the user with actions such as standing up from a chair. By using existing muscles and by passing the brain, the assistive trousers can even command muscles that the wearers might have difficulty using on their own. Because the artificial muscles are easy to stretch and soft, they are safer

    14、 than traditional motors used in robotic structures that, although powerful, are solid and uncomfortable. The plastic knee braces(护膝) of the trousers also allow the knee to move or lock in position to maintain standing without much effort needed by the muscles.The Right Trousers combine advanced res

    15、earch with wellestablished techniques in a single prototype(原型). Aside from the originality of robotic trousers, what makes the device so compelling as a practical assistive technology is the fact that it can be adapted to many different users. This raises the hope that it could be widely adopted wh

    16、ere other previous efforts have failed.However, this is only the prototype. A working product is probably at least five years away and significant questions must be answered to get to that stage. Where will it store all the power it needs? How can all the systems be embedded(嵌入) in the trousers so t

    17、hey dont become bulky and awkward to wear? Can the controller predict the best action to take amid the everchanging complexity of real environments where users will be walking?【解题导语】本文是一篇说明文,主要介绍了一种可以帮助残疾人和行动不便的人便于行动的机械裤子。4. The Right Trousers can work by_.Asending signals to human brainsBanalyzing

    18、peoples movement habitsCcreating movement on the human bodyDreplacing the functions of most human musclesC解析:细节理解题。根据第二段中的producing a force simply by becoming shorter.can move a joint such as the knee, and help the user with actions.可知,这种机械裤通过刺激肢体动作来发挥作用。5According to Paragraph 3, the Right Trousers

    19、 are unique in that they are _. AlightweightBflexibleCpowerful DinexpensiveB解析:推理判断题。根据第三段中的the artificial muscles are easy to stretch and soft.although powerful, are solid and uncomfortable.allow the knee to move or lock in position.可知,与传统的类似辅助器械器材相比,这种机械裤的特点是更灵活。6Whats the meaning of the underline

    20、d word “compelling” in Paragraph 4?ACommon.BStrange.CAttractive. DIntelligent.C解析:词义猜测题。根据第四段中的Aside from the originality of robotic trousers及it can be adapted to many different users.This raises the hope.可知,这种机械裤因其创新性和广泛适用性而十分吸引人。7What does Paragraph 5 mainly talk about?AThe achievements in robot d

    21、esign.BThe problems lie in artificial muscles.CThe public comments on the Right Trousers.DThe remaining challenges of the Right Trousers.D解析:段落大意题。第五段主要介绍了这种机械裤目前待解决的问题。CThe first time we hear something new, a foreign sound or wordeven an unknown word in our own languagessomething in it may cause de

    22、light or dislike.Often with familiar words, its almost impossible to simply look at one without considering its meaning. Words like “putrid” or “disgusting” have unpleasant implications already built into our subconscious(潜意识). However, when we learn a new language, we encounter words free of associ

    23、ations in our mind.The British linguist David Crystal conducted some research to learn about what makes certain sounds beautiful, and noted that the most popular words have positive implicationsno surprises there. But whats interesting is what these words have in common: two or three syllables(音节),

    24、short vowels, common sounds such as /l/, /s/ and /m/. None of these sounds require much energy or effort to be pronounced, so they lead to natural tones. Some examples are: autumn, melody, lullaby, velvet, whisper, caress.Sounds that British students struggled with at the start of the course /,/x/,/

    25、r/ and /t/ because they are rare or do not exist in their mother tongue, became more popular by the end of the year. If we effectively take control of a word, it becomes a word we like to say and hear. The process thus brings new “love” for words with originally tricky(棘手的) elements.There are also w

    26、ords which students used to find challenging but finally have grown confident using with the kind of pride that arises from knowledge, hard work and learning, regardless of the words meanings. This is particularly obvious in the example of “desafortunadamente”, which means “unfortunately” in Spanish

    27、. The word has obvious negative implications, but learners are more likely to experience disassociation with a word from its meaning, which rarely happens in their mother tongue. Speakers of a new language can therefore enjoy a word on its own value, disregarding its implications.【解题导语】本文是一篇议论文,主要论述

    28、了人们对一些词语产生好恶感的原因。8Our feeling about a familiar word is mainly based on its_.Ausage BsoundCmeaning DoriginC解析:细节理解题。根据第二段中的its almost impossible to simply look at one without considering its meaning.unpleasant implications already built into our subconscious(潜意识)可知,我们对熟悉的词的感觉取决于其意义。9Words that might

    29、be considered beautiful often_.Aare related to natureBare easy to pronounceCremind people of strengthDhave different implicationsB解析:细节理解题。根据第三段中的two or three syllables(音节).None of these sounds require much energy or effort to be pronounced.可知,一些被认为很优美的单词都易于发音。10The last paragraph suggests that lear

    30、ners of a new language_.Aprefer learning difficult words slowlyBmay separate words from their meaningsCshould avoid mothertongue thinking habitsDhad better start reading before learning wordsB解析:细节理解题。根据最后一段中的the kind of pride that arises from knowledge, hard work and learning, regardless of the wor

    31、ds meanings及but learners are more likely to experience disassociation with a word from its meaning, which rarely happens in their mother tongue. Speakers of a new language can therefore enjoy a word on its own value, disregarding its implications.可知,学习新语言时,学习者会将单词和其意义分开看待。 七选五Thankyou cards are card

    32、s which are sent with an expression of thanks. Sending thankyou cards is a cornerstone of etiquette(礼仪). 1._ And they will be more likely to offer gifts, services, and other things in the future when they have been thanked with a formal written card.It is a good idea to include a handwritten note in

    33、 a thankyou card, as this indicates that the card is being sent as a serious expression of appreciation, rather than as a duty. A typical note explains the reason why the card is being sent, often with a discussion of why the gift or service was appreciated.2._For example, a thankyou card sent to a

    34、grandparent after a birthday might read, “Dear Grandmother: 3._ The money will come in handy to buy some books. It was very nice to see you at my party, and I hope that Ill see you again soon. Thankyou again, grandchild.”A formal written thankyou card is considered basic politeness, and children are

    35、 often taught to write it at a very young age. 4._Many businessmen also regularly send thankyou cards to clients, especially new clients, to make them feel welcome and appreciated.5_ Cardprinting kits(工具箱) are readily available in stationary stores, and people can also make cards with their own card

    36、stock. Handmade cards are sometimes greatly appreciated, and they can be a great option for people who do not have a lot of money to spend on thankyou cards.AIt is possible to make ones own thankyou cards.BIn fact, people greatly appreciate receiving such cards.CBegin with the two most important wor

    37、ds: Thank you.DThis way they can develop the habit of thanking others.EI look forward to seeing you at my birthday party next month.FThank you very much for the birthday greetings and the check.GAnd it ends with an expression of thanks and the senders name.【解题导语】本文是一篇说明文,主要介绍了感谢卡及其用途。1B解析:此空设于段中,与前一

    38、句存在指代关系。该项中such cards指的就是前一句中的thankyou cards,且与后一句中的when they have been thanked with a formal written card呼应。2G解析:此空设于段尾,与前一句内容存在并列关系,说明感谢卡以表示感谢和发送者的名字结束,且根据下一段的例子也可知答案。3F解析:此空设于段中,承上启下。根据后文内容可知,生日聚会已经举办过了,故第一句需感谢祖母的生日问候及礼物。后文The money与该项中的the check相呼应。4D解析:此空设于段中,承接上文。孩子们在很小的时候就被教会写感谢卡,这样可以培养他们感恩他人的习惯。5A解析:此空设于段首,是本段主题句。本空后面的内容主要讲的是自己手工制作感谢卡更有意义,还可以省钱,这些内容是对该主题句的具体阐释。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年人教版英语选修七新素养同步练习:UNIT 1 LIVING WELL 1 SECTION Ⅰ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434765.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1