2019-2020学年新素养导学英语必修一译林版文档:UNIT 2 PERIOD ONE WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新素养导学英语必修一译林版文档:UNIT PERIOD ONE WORD版含答案 2019 2020 学年 素养 英语 必修 一译林版 文档 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Some people think only school children do not agree with their parents.However,it is not true.Communication is a problem for parents and children of all ages.If its hard for you to communicate with your parents,dont worry about it.Here is some advice for you to bridge the generation gap(代沟)Dont argu
2、e with your parents.Dont get to your parents when you are angry.Your parents possibly wont consider your ideas if you are shouting at them.And you cant express yourself well if you are angry.Go to some place to cool off.Try to reach a compromise(和解)Perhaps you and your parents disagree on something.
3、You can keep your disagreement and try your best to accept each other.Michaels mother didnt agree with him about buying a motorcycle.They argued over it.But they finally came to a compromise.Michael bought the motorcycle,but only drove it on certain days.Of course,your parents might refuse to compro
4、mise on something.In these situations,it is especially important to show love and respect to them.Showing respect will keep your relationship strong.Talk about your values.The values of your parents are probably different from those of your own.Tell your parents what you care about,and why.Understan
5、ding your values might help them see your purposes in life.A good relationship with your parents can make you a better and happier person.It is worth having a try.根据上文完成下列各题1What will your parents do if you shout at them?They possibly wont consider your ideas.2Whats the main idea of the passage?Some
6、 advice for teenagers to bridge the generation gap.Period OneWelcome to the unit & ReadingPrereading匹配左边的单词与右边的汉语意思第一组1actA弯腰,屈身;(使)弯曲2frightened B挨饿;饿死;使挨饿3bend C受惊的;害怕的4starve D(戏剧的)一幕5cash E现金答案1.D2.C3.A4.B5.E第二组6garbage A行为,举止7tolerate B(生活)垃圾8behavio(u)r C过错,错误9teenager D容忍;允许10fault E(1319岁的)青
7、少年答案6.B7.D8.A9.E10.C第三组11scene A不高兴的,失望的12upset B辩解,辩白;防御,保护13defend C反正;尽管如此14emergency D(戏剧的)一场;场面;景色15anyhow E突发事件;紧急情况答案11.D12.A13.B14.E15.C第四组16deserve A叹气17explanation B值得;应得;应受18clinic C粗鲁的,无礼的19rude D解释,说明20sigh E诊所答案16.B17.D18.E19.C20.ASkim the play and choose the best answer.1How many char
8、acters are there in the play?A2. B3. C4.答案C2Who did Mum and Dad leave in charge?ADaniel. BEric. CSpot.答案A.True(T) or false(F)1The boys do not expect their parents to come back so early.(T)2Spot,the dog,looks full of life.(F)3Daniels parents still think of him as a teenager.(F)4Eric does not want to
9、explain to their parents.(F)5The boys did not clean the house because they went to the clinic.(T)6The mother thinks the father should be stricter with Daniel.(F).Choose the best answer according to the play.1In Act One,we know that Mom and Dad got when they saw the disorders in the house.Adisappoint
10、ed BsadCexcited Dangry答案D2What made Mom and Dad angry?AThat the dog was tired and hungry.BThat the room was in a mess.CThat Daniel was rude to them.DAll of the above.答案D3Why did Daniel look angry?ABecause his parents didnt give him a chance to explain.BBecause his parents didnt trust what he said.CB
11、ecause his parents put the fault of Eric on him.DBecause he had just been praised.答案A4What happened to the dogSpot?AHe was starving. BHe was ill.CHe was hurt. DHe was dying.答案B5The boys spent the money for dog food on .Asome toys Ba soccer ballCthe dogs illness Ddog food答案CAfter reading the play,ple
12、ase fill in the following blanks.Mom and Dad arrive back from vacation a day 1.earlier(early) than expected.They want to surprise the boys.But when Mom touches the dog,she finds he is so 2.tired(tire) and hungry,so she asks 3.what Eric and Daniel did with the money they left for dog food.And at this
13、 time when Dad opens the curtains,he finds the mess in the room.He becomes very angry,4.saying(say) he cant trust Daniel and 5.that this is not a family where bad behavior goes 6.unpunished(punish)Daniel feels so angry that he enters his bedroom and shuts the door.He decides not 7.to tell(tell) his
14、parents the truth that they used the money to take Spot to the clinic and had 8.no time to clean the house.Mom thinks they were too hard 9.on Daniel,but Dad thinks they have to punish him 10.or he wont respect them.1Mom and Dad arrive back from vacation a day earlier than expected.句式分析该句是一个主从复合句,主句是
15、Mom and Dad arrive back from vacation a day earlier;than expected是than they are expected的省略句式(是比较状语从句),该结构为“连词分词”形式,使用该结构时,主从句的主语是一致的或从句主语是it,且从句谓语动词含有be动词。自主翻译妈妈和爸爸外出度假,比预期的时间提前一天返回家中。2And that we spent all of yesterday waiting there for him,and that is why we had no time to clean the house.句式分析句中第
16、一个that是承接上文Eric的话中“if they knew”的,引导的是宾语从句,从句中使用了spend.(in) doing结构;第二个that指代前面所述的情况,why引导的是表语从句,其中不定式to clean the house作time的定语。自主翻译还有,我们昨天在诊所待了一整天等小斑点,正因为如此,我们才没有时间打扫房子.阅读理解A(2019湖北沙市中学高一上期末) At times my mom has been uncomfortable seeing these qualities in me.For example,when I was 12,I went to Pu
17、erto Rico all by myself to stay with my grandmother for the summer.My mom was extremely nervous about it.She kept telling me how things were different in Puerto Rico,to always put on sunscreen,not to wander away from my grandmother,and other warnings.She helped me pack and did not leave the airport
18、until she saw my plane take off.But despite her worries,she let me go on my own.As I moved into my teens,she continued to give me space to grow and learn,even when it might have been difficult for her.When I reached my senior year,I decided to move away for college.Once again I found that I differed
19、 from my peers.While many of them wanted to stay close to home,I couldnt wait to be out in the world on my own.While my mom may not have been happy at the thought of my going away,she was supportive and excited for me.One big thing I realized during my senior year,as my mom granted me more freedom,w
20、as that she actually believes in me and trusts me.That means a lot.Most of my life,and especially when I was little,the main person I tried to impress in my schoolwork or other things was my mother.I knew she expected nothing but the best from me.Sometimes it was hard to live up to her standards:get
21、ting a single B on my report card would make me feel bad because I knew she wanted me to have all As.I know that her high standards have helped me stay focused on whats important,like education,and made me who I am.I am thankful for her support and involvement in my life.Most of all I respect her.Sh
22、e is the strongest woman I know and thats why I have turned out so strong and independent.语篇解读这是一篇记叙文。文章主要讲了作者的妈妈一直都在为作者担心,但是,她并没有因为担心儿子而过多地干预作者的决定。相反,母亲支持作者,对作者严格要求,并抱有很高的期望。作者把自己的成功都归功于妈妈的谆谆教导。1When the author decided to go to Puerto Rico,his mother .Awanted to go with himBdidnt allow him to do so
23、Cworried about his safetyDasked his grandmother for advice答案C解析细节理解题。根据第一段中的“I went to Puerto Rico all by myself to stay with my grandmother for the summer.My mom was extremely nervous about it.”和第二段第一句“But despite her worries,she let me go on my own.”可知,作者决定去波多黎各时,作者的妈妈对此非常的担心。故选C。2Why did the auth
24、or decide to move away for college?AHe wanted to be different from his peers.BHe planned to keep away from his mother.CHe intended to make his mother unhappy.DHe wanted to be independent in the outside world.答案D解析细节理解题。根据第二段中的“While many of them wanted to stay close to home,I couldnt wait to be out
25、in the world on my own.”可知,作者想去更远的地方上大学是因为作者的独立性比较强。故选D。3We can learn from Paragraph 3 that the authors mother .Awas too strict with himBhad a high expectation of himCcared little about his learningDused to expect nothing from him答案B解析细节理解题。根据第三段中的“I knew she expected nothing but the best from me.”和
26、“I knew she wanted me to have all As.”可知,作者的妈妈对作者的期望很高。故选B。4What does the author mainly want to tell us in the text?AHis mothers expectations of him.BHis long way to become independent.CHis good relationship with his mother.DThe importance of his mothers trust and support.答案D解析推理判断题。通读全文尤其是第三段中的“.wa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434795.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021秋五年级语文上册 第三单元 习作:缩写故事习题课件 新人教版.pptx
