2019-2020学年人教版高中英语必修四同步作业:UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT课后限时作业3 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语必修四同步作业:UNIT WOMEN OF ACHIEVEMENT课后限时作业3 WORD版含答案 2019
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(三)限时/40分钟(见课时作业P5).单句语法填空(建议用时:7分钟)1She insists that fortune favors only the prepared mind and nobodys success happens _by_ chance.解析by chance偶然地;意外地。2When you want to buy something, you need to take the price into _consideration_(consider)解析takeinto consideration把考虑在内。3During your English st
2、udy, you will come _across_ many difficulties.解析句意:在英语学习中你会遇到许多困难。come across(偶然)遇见,碰见。4He had intended _to come_(come) to your birthday party, but his mother got ill that day.解析have intended to do sth本打算做某事(而实际未做)。5Mrs Green did her best to keep her son free_from/of_ bad habits.解析keepfree from/of使摆
3、脱。6Though very poor, the twin brothers still wanted to carry _on_ their studies.解析carry on继续;坚持。7At the same time it occurred _to_ me that I had been cheated.解析it occurs to sb that 某人突然想到。8Some rich people often look down _on/upon_ the poor in the village.解析look down on/upon sb蔑视/瞧不起某人。9It was only
4、after he had read the papers _that_ Mr Gross realized the task was extremely difficult to complete.解析该句为强调句,强调时间状语从句only after he had read the papers。强调句的结构为:It is/was被强调部分that/who其他,此处强调状语,故用that。10The woman scientist devoted all her life to _doing_ (do) research on wild plants.解析句意:这位女科学家把她的一生献给了野
5、生植物研究。devoteto doing sth献身于做某事。.阅读理解(建议用时:7分钟)You probably know who Marie Curie was, but you may not have heard of Rachel Carson. Of the outstanding ladies listed below, who do you think was the most important woman of the past 100 years?Jane Addams (18601935)Anyone who has ever been helped by a soc
6、ial worker has Jane Addams to thank. Addams helped the poor and worked for peace. She encouraged a sense of community by creating shelters and promoting education and services for people in need. In 1931, Addams became the first American woman to win the Nobel Peace Prize.Rachel Carson (19071964)If
7、it werent for Rachel Carson, the environmental movement might not exist today. Her popular 1962 book Silent Spring raised awareness of the dangers of pollution and the harmful effects of chemicals on humans and on the worlds lakes and oceans.Sandra Day OConnor (1930present)When Sandra Day OConnor fi
8、nished third in her class at Stanford Law School, in 1952, she could not find work at a law firm because she was a woman. She became an Arizona state senator(参议员) and, in 1981, the first woman to join the US. Supreme Court. OConnor gave the deciding vote in many important cases during her 24 years o
9、n the top court.Rosa Parks (19132005)On December 1, 1955, in Montgomery, Alabama, Rosa Parks would not give up her seat on a bus to a passenger. Her simple act landed Parks in prison. But it also set off the Montgomery bus boycott. It lasted for more than a year, and kicked off (开始进行) the civilright
10、s movement. “The only tired I was, was tired of giving in,” said Parks.语篇导读本文为说明文,介绍了四位杰出的女性。1What is Jane Addams famous for in history?AHer social work.BHer teaching skills.CHer efforts to win a prize.DHer community background.解析A细节理解题。根据第二段第一句可知,Jane Addams是一位社会工作者;第二段主要讲述了她作为一位社会工作者先驱的一些事迹,故选A项。2
11、What was the reason for OConnors being rejected by the law firm?AHer lack of proper training in law.BHer little work experience in court.CThe discrimination against women.DThe poor financial conditions.解析C细节理解题。根据第四段第一句可知,她没能在律师事务所找到工作是因为她是女性,故选C项。3Who made a great contribution to the civilrights mo
12、vement in the US.?AJane Addams.BRachel Carson.CSandra Day OConnor.DRosa Parks.解析D细节理解题。根据末段倒数第二句可知,Rosa Parks对民权运动作出了巨大贡献,故选D项。4What can we infer about the four women mentioned in the passage?AThey are highly educated.BThey are truly creative.CThey are pioneers.DThey are peacelovers.解析C推理判断题。根据本文对这四
13、位女性的介绍可知,这些女性都是在各自的领域作出了贡献的先驱,故选C项。.完形填空(建议用时:18分钟)Learning a second language fuels childrens intelligence and makes their job future brighter. _1_ the fact is, in US., as in many other English speaking countries, speakers of two or more languages are in the _2_. Eightyfour percent of US. people are
14、 monolingual(speakers of only one language). This leaves a small number who _3_ to speak two or more languages.No matter how proud people are of their cultural roots, to speak anything _4_ English is a marker of difference here. Thats why fourteenyearold Umar is _5_ when people comment on the fact t
15、hat he is able to speak Arabic. Umars mother points out, “In US., its not _6_ for kids to be bilingual(能说两种语言的人). But, if you speak another language to your children in US., it is thought that you are not helping them to _7_ society.”But in fact, the general _8_ among experts is that learning a seco
16、nd language is good for children. Experts believe that bilingualspeople who speak _9_ languageshave a clear learning advantage _10_ their monolingual schoolmates. This _11_ on how much of each language they can speak, not on which language is used, _12_ they are learning Arabic, French, Chinese or a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435174.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
