2019-2020学年人教版高中英语选修九同步作业:UNIT 2 SAILING THE OCEANS课后限时作业3 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语选修九同步作业:UNIT SAILING THE OCEANS课后限时作业3 WORD版含答案 2019 20
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(三)限时/50分钟.单句语法填空1I was taken in by the salesmanthe function of the new mobile phone turned out to be impractical and _unreliable_(rely)解析 分析句子结构可知,此空应该用形容词;根据句意可知,应该用reliable的反义词。句意:那位推销员欺骗了我那款新手机的功能还是既不实用又不可靠。2We are writing to the manager _with/in_ reference to the talks recently carried ou
2、t between union leaders and the managing directors.解析 with/in reference to关于;就而论。句意:我们正在就最近工会领导与常务董事们之间的会谈给经理写信。3If something bad happens on a particular day, people have a _tendency_(tend) to associate that day with the negative event.解析 句意:如果在特定的一天发生了什么坏事,人们倾向于把那一天和这个消极的事联系起来。4The secretary was ba
3、ck in the office after she communicated with the manager, _updating_(update) the work schedule on the computer.解析 句意:秘书与经理沟通后回到办公室,在电脑上更新了工作日程。现在分词作伴随状语。5The manager is said to have arrived back from Paris where he _had_met_(meet) some European partners.解析 根据句中“is said to have arrived”可知,arrive这个动作是
4、在过去发生的,而会面这个动作则是在arrive之前发生的,即在过去的过去发生的动作,所以用过去完成时。6Some famous English novels included in the new series of Bookworm _have_been_simplified_(simple) to make it easier to understand, so they are welcome to the English beginners.解析 句意:最新“书虫”系列读物中收录的一些英语名著被简写了,可以更容易理解,因此受到了英语初学者的欢迎。7The working people
5、lived a miserable life in the past, just as you read in this novel that the poor tenant peasant was _at_ the mercy of those from whom he borrowed money and land.解析 句意:过去,劳动人民过着悲惨的生活,正如你在这部小说中读到的这位可怜的佃户被他的债主们捏在了手心一样。at the mercy of任由摆布。8_Which_ do you think is the better of the two, A Concise English
6、Chinese Dictionary or A New EnglishChinese Dictionary? 解析 句意:你认为这两本字典哪本更好些,是简明英汉字典还是新英汉字典?根据句意可知此处的特殊疑问词应该是which。9Through the adjustment carried out by Administration for Industry and Commerce, prices seem to _have_stopped_(stop) rising in the shops.解析 句意:工商局实施调整后,商店里东西的价格好像不再上涨了。根据句意可知,“停止上涨”发生在see
7、m之前,故用现在完成时。10We all must be always ready to stand up to difficulties because you cannot secure yourself _against/from_ all risks and dangers.解析 句意:我们都应该时刻准备面对困难,因为天有不测风云,人有旦夕祸福。secure sb against/from使免受。.阅读理解AEarly in the 16th century men were trying to reach Asia by traveling west from Europe. In
8、order to find Asia they had to find a way past South America.The man who eventually found the way from the Atlantic Ocean to the Pacific was Ferdinand Magellan.Magellan sailed from Seville in August 1519 with five ships and about 280 men.Fourteen months later, after spending the severe winter on the
9、 coast of Patagonia(巴塔哥尼亚), he discovered the channel which is now called Magellans Strait.In November 1520, after many months of dangers from rocks and storms, the three remaining ships entered the ocean on the other side of South America.They then continued, hoping to reach Asia.But they did not s
10、ee any land until they reached the islands off the coast of Asia.Before they arrived at these islands, later known as the Philippines, men were dying of starvation.While they were staying in the Philippines, Magellan was killed in battles.The remaining officers then had to get back to Spain.They dec
11、ided to sail round Africa.After many difficulties, one ship with eighteen men sailed into Seville three years after leaving.They were all that remained of Magellans expedition.However, their achievement was great.They were the first men to sail round the world.语篇导读本文为记叙文,讲述了麦哲伦环球航行的故事。1What was the
12、purpose of Magellans expedition?ATo sail round the world.BTo find a seaway from the Atlantic to the Pacific.CTo make a voyage to Asia.DTo carry men to Philippines.解析 C细节理解题。根据第一段第二句可知,麦哲伦航行是为了寻找一条到亚洲的海路,故选C项。2When was the Magellan Strait discovered?AIn August 1519.BIn October 1520.CIn November 1520.
13、DIn October 1519.解析 B数字计算题。根据第二段第一、二句可知,麦哲伦1519年八月出发,十四个月后发现了麦哲伦海峡,即1520年十月,故选B项。3Whats the best title for this passage?AThe Discovery of MagellanBThe Discovery of the PhilippinesCThe Most Dangerous Expeditions in NavigationDThe First Sailing round the World解析 D标题归纳题。通读全文并根据最后一段最后两句可知,麦哲伦的探险队是世界上第一批
14、环球航行的人,故选D项。BA voyage to Timbuktu in a flying car may sound like a magical childhood fantasy.But this week a British adventurer will set off from London on an incredible journey through Europe and Africa, traveling by road and air.With the help of a parachute and a giant fan motor, Neil Laughton pla
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435270.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
