2019-2020学年人教版高中英语选修八同步练习:UNIT 1 A LAND OF DIVERSITY课时跟踪训练1-1 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语选修八同步练习:UNIT LAND OF DIVERSITY课时跟踪训练1-1 WORD版含答案 2019 2
- 资源描述:
-
1、课时跟踪训练11 .单词拼写1_(移民)in the 1980s was very common.2Only a few of them thought highly of the plan.The_(大多数)were against it.3The_(繁荣)has created job opportunities.4They_(选举)a new president last year.5What_(百分率)of the students were absent?6Radio and television are important_(方式)of communication.7A stron
2、g man will bear_(困苦)without complaining.8There is often no clear_(区别)between them.9An_(飞机)has to overcome the resistance of the air.10Most_(种族的)discrimination is based on ignorance.答案1Immigration2.majority3.boom4.elected5percentage6.means7.hardship8.distinction9aircraft10.racial.阅读理解阅读下列短文,从每题所给的四个选
3、项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。A(2019年高考课标全国卷)Need a Job This Summer?The provincial government and its partners offer many programs to help students find summer jobs. The deadlines and what you need to apply depend on the program.Not a student? Go to the government website to learn about programs and online too
4、ls available to help people under 30 build skills, find a job or start businesses all year round.Jobs for YouthIf you are a teenager living in certain parts of the province, you could be eligible(符合条件)for this program, which provides eight weeks of paid employment along with training.Who is eligible
5、: Youth 1518 years old in select communities(社区)Summer CompanySummer Company provides students with handson business training and awards of up to $3,000 to start and run their own summer businesses.Who is eligible: Students aged 1529, returning to school in the fall.Stewardship Youth Ranger ProgramY
6、ou could apply to be a Stewardship Youth Ranger and work on local natural resource management projects for eight weeks this summer.Who is eligible: Students aged 16 or 17 at time of hire, but not turning 18 before December 31 this year.Summer Employment Opportunities(机会)Through the Summer Employment
7、 Opportunities program, students are hired each year in a variety of summer positions across the Provincial Public Service, its related agencies and community groups.Who is eligible: Students aged 15 or older. Some positions require students to be 15 to 24 or up to 29 for persons with a disability.1
8、. What is special about Summer Company?A. It requires no training before employment.B. It provides awards for running new businesses.C. It allows one to work in the natural environment.D. It offers more summer job opportunities.2. What is the age range required by Stewardship Youth Ranger Program?A.
9、 1518. B. 1524.C. 1529. D. 1617.3. Which program favors the disabled?A. Jobs for Youth.B. Summer Company.C. Stewardship Youth Ranger Program.D. Summer Employment Opportunities.答案与解析语篇导读:本文为应用文。本文叙述了省政府及其合作伙伴提供了许多项目来帮助学生在暑期找到工作。1B细节理解题。根据Summer Company部分中的“Summer Company provides students with .award
10、s of up to $3,000 to start and run their own summer businesses” 可知“Summer Company为学生提供高达3 000美元的奖励,来开始和经营他们自己的暑期业务”。“start and run their own summer businesses”即为“开办新的业务”,这对应B项中的“running new businesses”,二者是词义之间的转述关系。故选B。2D细节理解题。根据Stewardship Youth Ranger Program部分中的第二段“Who is eligible: Students aged
11、16 or 17 at time of hire, but not turning 18 before December 31 this year.”可知“符合条件的学生:16岁或17岁的学生,但在今年12月31日之前未满18岁”。由此得出,这个项目要求年龄在1617岁之间。分析选项可知D项符合题意,故选D。3D细节理解题。根据Summer Employment Opportunities部分中的最后一段最后一句“Who is eligible: .Some positions require students to be 15 to 24 or up to 29 for persons wi
12、th a disability”,可知Summer Employment Opportunities有些职位是给残疾人的。分析选项可知,D项符合题意,故选D。B(2018年高考课标全国卷)Cities usually have a good reason for being where they are, like a nearby port or river. People settle in these places because they are easy to get to and naturally suited to communications and trade. New Y
13、ork City, for example, is near a large harbour at the mouth of the Hudson River. Over 300 years its population grew gradually from 800 people to 8 million. But not all cities develop slowly over a long period of time. Boom towns grow from nothing almost overnight. In 1896, Dawson, Canada, was unmapp
14、ed wilderness (荒野). But gold was discovered there in 1897, and two years later, it was one of the largest cities in the West, with a population of 30,000.Dawson did not have any of the natural conveniences of cities like London or Paris. People went there for gold. They travelled over snowcovered mo
15、untains and sailed hundreds of miles up icy rivers. The path to Dawson was covered with thirty feet of wet snow that could fall without warning. An avalanche (雪崩) once closed the path, killing 63 people. For many who made it to Dawson, however, the rewards were worth the difficult trip. Of the first
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435291.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 1 USING LANGUAGE .ppt
兼职老师合同模板.pdf
