2019-2020学年译林版高中英语必修一练习:UNIT 1 第一单元测评 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版高中英语必修一练习:UNIT 1第一单元测评 WORD版含答案 2019 2020 学年 译林版 高中英语 必修 练习 UNIT 第一 单元 测评 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、第一单元测评(时间:120分钟满分:150分)第卷第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:Hurry up,or we will be late for the meeting.M:Dont worry.Its 8:45.The meeting wont start until 9:00.1.When will the meeting start?A.At 8:
2、15. B.At 8:45. C.At 9:00.答案:CM:It must be over 100 degrees outside today!I cant take it anymore.Weve got to go somewhere thats cooler.W:We could go to the shopping mall.M:No,lets go to the movies instead.2.Where does the woman suggest going?A.To the movies.B.To the bookstore.C.To the shopping mall.答
3、案:CM:How much time do you need to get ready?Were running late.W:About 20 more minutes.M:Well,try to get done with everything faster.I dont want my dad to stand there waiting for us.3.Who are the speakers going to see?A.The womans father.B.The mans uncle.C.The mans father.答案:CW:How often shall I take
4、 this medicine?M:Three times a day.Im sure youll be all right soon.W:Thanks a lot.4.Where can the woman be?A.At the library.B.At the doctors.C.At a bookshop.答案:BW:Im busy,dear.What do you need this time?M:I cant find my pencils.W:I put them in your bag this morning.5.What does the man want to find?A
5、.His pencils.B.His books.C.His bag.答案:A第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。M:So,Emily,youre ready for the trip,right?W:Yes,I am.M:But you seem to be a little bit nervous.W:Yes.I
6、 am a little nervous,but I think itll be a great experience.And hopefully my English will improve a lot.M:Oh,Im sure it will.My English improved a lot when I went to Australia last year.England is a great place to visit,and youll be in London,right?W:Thats right.M:Well,take care of yourself and have
7、 a good trip.W:Thanks.Im sure I will.6.How does the woman feel?A.A little sad.B.A little nervous.C.A little disappointed.答案:B7.Where is the woman going?A.England.B.America.C.Australia.答案:A听第7段材料,回答第8、9题。M:Good morning!Whats the matter?W:Good morning,doctor!Im not feeling well.I have a fever.M:How lo
8、ng have you been like this?W:For two days.M:Oh,thats terrible.You should take this medicine four times a day and drink lots of water.W:Thank you,doctor.M:Its a pleasure.I hope youll feel better soon.8.Whats wrong with the woman?A.She has a fever.B.She has a headache.C.She has a cough.答案:A9.How many
9、times should the woman take the medicine a day?A.Twice.B.Three times.C.Four times.答案:C听第8段材料,回答第10至12题。M:Ill be at a lunch meeting for the next hour and a half.Will you please tell anyone who calls that I will call them back later this afternoon?And if anyone comes to the office,just have them wait
10、until I come back.W:Yes,Mr.Roberts.What if they are there waiting for a long time?Should I offer them anything?M:You can show them the new video we made for the company.W:OK.I will do that,Mr.Roberts.Ill take care of everything while youre out.10.Where is the man going?A.To a video store.B.To anothe
11、r company.C.To a lunch meeting.答案:C11.When will the man call the people who calls him back?A.During lunch. B.In the afternoon. C.Tomorrow.答案:B12.What might be the relationship between the two speakers?A.Husband and wife.B.Boss and secretary.C.Teacher and student.答案:B听第9段材料,回答第13至16题。M:Amy,whats your
12、 favorite sport?W:Er,its hard to say.I loved swimming when I was in primary school.But I like running best at the moment.M:You run very fast,dont you?W:Yes,but not the fastest in my class.Lily runs much faster than I.M:Really?W:Yes.Lily runs the fastest of all.What about you,Mike?What do you like?M:
13、You like running,but I like jumping,both the high jump and the long jump.W:Did you take part in the sports meet last year?M:Yes.I took part in both the high jump and the long jump,and I won the first prize in the long jump last year.W:You are also going to take part in the long jump this year,right?
14、M:Yes,and Ill try to make a better record.W:Good luck!13.What is the woman interested in now?A.Running.B.Jumping.C.Swimming.答案:A14.Who runs the fastest?A.Amy.B.Lily.C.Mike.答案:B15.What is true about Lily?A.She swims fast.B.She will take part in the long jump.C.She is in the same class with Amy.答案:C16
15、.When did the man win the first prize?A.Last week.B.Last month.C.Last year.答案:C听第10段材料,回答第17至20题。Welcome to listen to FM86.7.Here are the coming programs.At 5:20 p.m.,in the programTalk Face-to-Face,you will hear stories about work and life from different people.The program Beijing News will tell yo
16、u the latest news in Beijing at 6:00 p.m.And dont forget to listen to Sports News at 6:40 p.m.At 7:40 p.m.,comes the most popular program Tell Me your Problems.The hostess will talk about your problems with you and tell you her ideas.Im sure you will find your way out with her help.Do you have any m
17、oney problems?Listen to our program Money at 9:00 p.m.Our host will tell you ways of making and saving money.If you dont go to bed early,you can listen to Talk Show at 10:30 p.m.Some famous stars will be our guests and share their experiences with us in this problem.So lets enjoy the programs tonigh
18、t!17.What kinds of stories can be heard in the program Talk Face-to-Face?A.Stories about different countries.B.Stories about peoples work and life.C.Stories about making money.答案:B18.When is the Sports News?A.At 6:00 p.m.B.At 6:40 p.m.C.At 7:40 p.m.答案:B19.Which program is the most popular?A.Talk Fac
19、e-to-Face.B.Beijing News.C.Tell Me Your Problems.答案:C20.Who will come to the Talk show?A.Some stars.B.Famous writers.C.Some children.答案:A第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 A导学号17490007Tea Cottage Wants You!Join us in Tea Cottagethe best Chinese restaurant in
20、 town.We are not looking for someone interested in working with us.2 CooksAt least two years work experience in a restaurant kitchenGood at making Chinese dishesAble to work on weekendsWork 16:0021:00 every day ($600/week)Waiters/Waitresses
21、At least one years work experience in cafes or restaurantsPart-time welcomeWork 11:0015:00 or 16:0021:00($16/hour)2 CleanersNo experience neededPart-time welcomeWash dishes,clean the kitchenWork 12:0015:00 or 17:0022:00(
22、$12/hour)Were also looking for singers and bands for Wednesday nights!Call 213-333-6789Ms.Wu21.What you have read is a(n) .A.report B.advertisementC.messageD.notice答案:B解析:根据文章的格式和标题可推断这是一则招聘广告。22.Who has to work every day?A.Singers.B.Waiters.C.Cleaners.D.Cooks.答案:D解析:根据第一则广告中的“work on week
23、ends”和“every day”可知厨师每天都要工作。23.If you want to get more information,you can .A.send a letterB.make a callC.send an emailD.visit the boss答案:B解析:根据文中的“Call 213-333-6789”可知如果你想获得更多的信息你可以打电话,所以选B项。BLooking for a new way to raise money for charity (慈善)?Has your school run out of clever and fun ideas?Dont
24、give up.There are several ways to support your favorite charity.How about organizing a car wash?Everybody who has a car sooner or later washes it or has it washed.So why dont you and your classmates do the job?The money the car owners pay for having their cars washed will go towards your charity.Whe
25、n we did it,we had an amazing time!At first,some of us were worried about getting wet or dirty and its true.But we also had fun,and at the end of the day it was really worth it!On the other hand,if you dont feel like getting wet or messy,but have some musical talent,how about organizing a street con
26、cert?Street musicians can make a lot of money,and so can you if youve got the talent and courage it takes to play in front of the audience.You just need to find a suitable place,practice for a few hours with your friends first,and then give it a try!I hope the above ideas have helped you a bit,and i
27、f youve got any other great suggestions,we would love to hear them and practice them,too.Good luck!24.What does the writer think of car wash?A.Its dirty but fun.B.Its easy but dirty.C.Its easy and fun.D.Its cheap and dirty.答案:A解析:根据第二段中的“At first,some of us were worried about getting wet or dirty an
28、d its true.But we also had fun,and at the end of the day it was really worth it”可知作者认为洗车是脏活但有趣,所以选A项。25.What do the underlined word “audience” in the 3rd paragraph mean?A.Passengers.B.Listeners.C.Musicians.D.Teachers.答案:B解析:如果你想做街头音乐家,你要在观众面前演唱。因此选B项,意为“听众”。26.What might be the best title for this p
29、assage?A.How to Wash a CarB.How to Organize a Street ConcertC.Ways to Raise Money for CharityD.Ways to Make Money After School答案:C解析:根据第一段中的“There are several ways to support your favorite charity.”可知本文主要介绍的是为慈善机构筹钱的方法,所以选C项。27.The writer of the passage is most probably a .A.studentB.parentC.driverD
30、.singer答案:A解析:根据第一段中的“Has your school run out of clever and fun ideas?Dont give up.There are several ways to support your favorite charity.”可知这篇文章的作者可能是学生,所以选A项。CIf you enjoy reading,dont miss Shakespeare and Company when you visit the city of Paris.It is a famous English-language bookstore on the l
31、eft bank of the river Seine.The first Shakespeare and Company in history was opened in 1919 by an American,Sylvia Beach.Ms.Beach did more than sell books.Her bookstore was also a library,and she even prepared beds for writers visiting there.Ms.Beach was not only kind to people but also good at choos
32、ing books,so her bookstore was often visited by writers like Ernest Hemingway and James Joyce.But in 1941,after the Germans took power in Paris,Ms.Beach was told to close her bookstore.In 1951,another American,George Whitman,opened in Paris another English-language bookstore,Librairie Mistral.Since
33、then,just as Ms.Beach did,Mr.Whitman has also made his bookstore a library for people to borrow books,and a free hotel for writers to stay in.To remember Ms.Beach,Mr.Whitman changed the name of his bookstore to Shakespeare and Company in 1964,two years after Ms.Beach died.Next time when you are in P
34、aris,dont forget to visit this friendly bookstore,and see if you can spend a night there!28.When was Shakespeare and Company first opened?A.In 1919.B.In 1941.C.In 1951.D.In 1964.答案:A解析:根据第一段中的“The first Shakespeare and Company in history was opened in 1919 by an American,Sylvia Beach”可知历史上第一个莎士比亚书店是
35、在1919年开的。所以选A项。29.What does Shakespeare and Company do?a.It sells books.b.It lends books.c.It offers food to readers.d.It prepares beds for writers.A.a,b,cB.a,c,dC.a,b,dD.b,c,d答案:C解析:根据第一段中的“sell books”,“a library”和“prepared beds for writers”可知选C项。文中并未提到提供食物,所以“offers food to readers”与原文不符。30.Ms.Bea
36、ch closed her business because .A.she diedB.she left ParisC.she was made to do itD.she didnt manage it well答案:C解析:根据第一段最后一句“But in 1941,after the Germans took power in Paris,Ms.Beach was told to close her bookstore.”可知在1941年德国人占领了巴黎,书店被迫关闭。所以选C项。31.What do we know about Mr.Whitman?A.He was Ms.Beachs
37、 neighbor.B.He used to work at Ms.Beachs bookstore.C.He opened a bookstore to remember Ms.Beach.D.He has followed Ms.Beachs ways of doing business.答案:D解析:根据第二段中的“Since then,just as Ms.Beach did,Mr.Whitman has also made his bookstore a library for people to borrow books,and a free hotel for writers t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435536.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022七年级英语下册 Module 8 Story time Unit 1 Once upon a time第二课时习题课件 (新版)外研版.pptx
