2019-2020学年北师大版英语选修六练习:UNIT 17 SECTION Ⅳ COMMUNICATION WORKSHOP WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年北师大版英语选修六练习:UNIT 17 SECTION COMMUNICATION WORKSHOP WORD版含解析 2019 20
- 资源描述:
-
1、.单词拼写1A dog rushed out of its house and scared (惊吓) me.2He had not realized the depth (深度) of their feelings for each other.3Each of the components (成分) in the units is useful in its degree.4After you accomplished the task, you can have a long holiday.5Are you sure you are physically tough enough fo
2、r this job?.选词填空1When the big,bright moon came up slowly,we were ready for the party.2The film is so boring. Its no wonder the children are bored.3Thanks to our teachers timely help, we finished the work on time.4If there is any change about the time of the meeting, please inform us in advance. 5The
3、 woman managed to get loose from her attacker and run for help.完成句子1Our scientists have accomplished great advances in exploring outer space.我国科学家在探测外太空方面取得了巨大进展。2They are twins, so they are of the same age.他们俩是双胞胎,因此他们一样大。3With a lot of work to do,I have no time to go on holiday.有许多工作要做,我没有时间去度假。4T
4、he housing problems came up at the meeting once again.住房的问题又一次在会上被提出来了。.完形填空Although the argument has been made that money spent on pets could better be directed to programs that provide assistance for needy people,I1that pets should be treated like family members because they2us and interact (交往) w
5、ith us like family members do.Often parents allow children to have pets in order to3them to be responsible.By feeding,walking,and4a dog,children learn to be dependable and 5.Parents expect their children to6 the pets as if they were family members to learn these valuable lessons.For many children,a
6、pet is also a best friend and a 7 way to learn how to treat a(n)8brother or sister when the family expands.Besides the9 that children enjoy with animals,pets can substitute(代替)for the absence of other family members.Sometimes a couple who is10to have children will keep pets.They shower the 11on thei
7、r pets that they might have provided a child,and receive companionship(陪伴) in return.Many people who are living12enjoy the companionship of a pet instead of loved ones who are at a distance or have13.The pet becomes a family member for these people and deserves the same kind of treatment that a fami
8、ly member would get.Many articles have appeared14the benefits of pets to the disabled and the elderly.In addition to the15 services that pets may provide,such as bringing objects to their owners or helping a blind owner to walk in unfamiliar 16,there is evidence that people who keep pets live17 than
9、 those who dont have pets.In a real sense,these pets are caring for their 18like family members would,and for this reason,they should be treated like family.At every19in life we interact with our pets in the same ways that we interact with family.Children, young married couples,and elderly people ha
10、ve 20 to treat their pets like family members.语篇解读本文是一篇议论文。文章主要讲了宠物对孩子们、残疾人、老人等的好处,我们应该将宠物当作家人一样对待。1A.agree BexplainCdoubt Ddemand解析:根据下文中对养宠物的各种好处的描述可知,作者“同意(agree)”人们应该像对待家人一样对待宠物。答案:A2A.turn to Bpay attention toClive with Dkeep up with解析:根据后面的interact with us like family members do可知,宠物和饲养它们的人“住在
11、一起(live with)”。答案:C3A.teach BadviseCforce Dallow解析:根据后面的to be responsible可知,家长们允许孩子们养宠物是为了“教(teach)”他们学会负责任。答案:A4A.looking at Btaking notice ofClearning from Dtaking care of解析:根据文中的feeding,walking及learn to be dependable可知,通过喂狗、遛狗以及对狗狗的“照顾(taking care of)”,孩子们能学着成为可靠的、“善良的(kind)”人。答案:D5A.strict Bkind
12、 Cbrave Dcurious解析:参见上一题解析。答案:B6A.treat BserveCtrust Drespect解析:根据后面的as if they were family members to learn these valuable lessons可知,家长们希望孩子们能把宠物当作家人来“对待(treat)”。下文中的they should be treated like family和treat their pets like family members为提示。答案:A7A.traditional BquickCsimilar Dgood解析:根据文中的learn these
13、 valuable lessons及For many children,a pet is also a best friend可知,对于孩子们来说,宠物不仅是他们的好朋友,而且还是他们学习的“好(good)”途径。答案:D8A.new Bsmart Cill Dsingle解析:根据后面的when the family expands可知,孩子们通过养宠物能学会如何照顾他们的“新(new)”兄弟姐妹。答案:A9A.talk BtripCfriendship Dholiday解析:根据上文中的For many children,a pet is also a best friend可知,宠物不仅
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435708.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
