2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 11 THE MEDIA PERIOD 5 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 11 THE MEDIA PERIOD WORD版含答案 2019 2020 学
- 资源描述:
-
1、Unit 11Period Five时间:40分钟.完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。The Internet is an ocean of knowledge.It can be helpful to people all over the world.This is,in fact,why it has been _1_ for so long.But there are some parts of the Internet that make it disadvantageous
2、for certain _2_ groups.As a huge database(资料库) of _3_,the Internet can be used to draw facts about anything.And it keeps you uptodate with all the events that are _4_ throughout the world in the form of news,_5_ and videos.Newspapers are certainly a(n) _6_ part of this process,but the Internet gets
3、updated with the _7_ news much faster than newspapers get _8_.So the news that you get is much _9_.The Internet is also a great way to _10_ with your friends and family members who live far away._11_family and friends,the Internet also forms a perfect medium(媒介) for business meetings that are held a
4、cross countries,which has become very _12_ these days.However,there are also a few _13_ in using the Internet.The first one is the exposure to some unhealthy contents.This is a major problem that _14_ parents of all teenagers.The Internet is also a readily available source of video games,_15_ violen
5、t games.Children who are at the age of experimenting may _16_ getting addicted to some of the games.And the Internet is a source of computer viruses which can be a _17_ to your computer,and _18_ your system in the end. _19_, it is important to have an antivirus program on your computer.These are som
6、e of the things worrying people about the _20_ of the Internet.So you may think twice before making your own choice.()1.A.amusingBconfusingCpopular Ddifficult()2.A.age BsexCfamily Dincome()3.A.opinions BlanguageCinstructions Dinformation()4.A.running out Btaking placeCbreaking out Dcoming true()5.A.
7、books BlettersCpictures Ddiaries()6.A.important BdifferentCmissing Dunusual()7.A.local BgreatCbiggest Dlatest()8.A.lost BprintedCsigned Dcollected()9.A.fresher BlongerCfunnier Dbetter()10.A.get along well Bcome upCkeep in touch Dput up()11.A.As for BAlong withCApart from DInstead of()12.A.puzzling B
8、commonCsimilar Ddisappointing()13.A.adventures BchallengesCimprovements Ddisadvantages()14.A.concerns BinterestsCchanges Dencourages()15.A.probably BespeciallyCfinally Dsuddenly()16.A.stop BrememberCworry about Dend up()17.A.lie BsolutionCdanger Dsurprise()18.A.damage BdevelopCperfect Dsupport()19.A
9、.Anyhow BThereforeCHowever DMoreover()20.A.future BvalueChistory Duse【答案与解析】1C根据上句“It can be helpful to people all over the world.”可知,网络对全世界的人都是有帮助的,由此推断出网络是很受欢迎的。popular受欢迎的。故选C。2A根据下文teenagers可知,此处指网络对于一些特定年龄的人群来说是不好的。故选A。3D根据上文“The Internet is an ocean of knowledge.”可知,网络是知识的海洋,因此是一个很大的信息库。inform
10、ation信息。故选D。4B根据句意可知,网络能够以新闻、图片和视频的形式让人们实时了解全世界正在发生的事情。take place发生。故选B。5C根据常识,网络上有很多新闻、图片和视频,故选C。6A根据常识,报纸是人们获得信息的一个很重要的方式。故选A。7D根据上文“gets updated”可知,此处指最新的消息,latest最新的。故选D。8B根据常识,网络上信息的更新速度比报纸印刷得快。print印刷。故选B。9A由于网络信息更新很快,因此人们从网络上获得的信息是新鲜的。fresh新鲜的。故选A。10C根据常识,人们可以通过网络和住得远的朋友及家人保持联系。keep in touch
11、with sb.和某人保持联系。故选C。11C根据常识,除了和朋友及家人之间的联系,网络也是一个跨国商业会议的完美的中介。apart from除了。故选C。12B根据常识,通过网络召开跨国商业会议是很普遍的。common普遍的。故选B。13D根据下文“The first one is the exposure to some unhealthy contents.”可知,网上有很多不健康的内容,因此使用网络也有很多缺点。disadvantage缺点。故选D。14A根据常识,父母担心孩子在网络上接触到一些不健康的内容。concern使担忧,使担心。故选A。15B根据句意,在网络上有很多视频,尤其
12、是暴力视频。especially尤其是。故选B。16D处在爱尝试新事物年龄段的孩子们最后可能会迷上网络游戏。end up doing sth.以做某事而告终。故选D。17C根据句中“a source of computer viruses”可知,网络是电脑病毒的来源,对电脑来说是一个危险,danger危险。故选C。18A根据常识,电脑病毒会毁坏电脑,damage毁坏。故选A。19B由于电脑很容易受到病毒的侵袭,因此在电脑上安装杀毒的程序是很重要的。therefore因此。故选B。20D根据句意,关于电脑的使用,人们担心很多事情。故选D。.阅读理解(共8小题;每小题2分,满分16分)阅读下列短文
13、,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AWednesdays TV and Radio HighlightsCombat ChefsFive, 8:00 pm.In tonights series,Harry Lomas returns to the studios kitchen in an attempt to attract his new members with enthusiasm for home cooking;quite a challenge when they have an average age of just 18 and are extreme
14、ly short on training.Jack:a Soldiers StoryBBC 3, 9:00 pm.In Helmand,Jack Mizon was a hero.Back in Aldershot,hes a troublemaker.This excellent program by Ben Anderson,broadcast early on BBC 3,follows Jack as he returns from Afghanistan.Mizon appears as an interesting,attracting and disordered charact
15、er,whose quickness to fight sees him facing incarceration(关押) in a civilian prison.Right to DieSky Real Lives/SRLHD, 9:00 pm.John Zaritskys program deals with the controversial question of whether people should be able to choose to end their own lives.Zaritsky focuses on the Swiss Organization Digni
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435807.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
