2019-2020学年北师大版高中英语选修九同步作业:UNIT 25 GOING GLOBAL课后限时作业3 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年北师大版高中英语选修九同步作业:UNIT 25 GOING GLOBAL课后限时作业3 WORD版含答案 2019 202
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(三)Period ThreeGrammar语言知识练.单句语法填空1I have been looking (look) for a job for three months, and this is my first formal interview.2The little boy was dirty all over because he had been playing(play) in the mud all the morning.3Here he is! We have been waiting (wait) anxiously for him since last
2、night.4I will be sleeping (sleep) at 7:00 tomorrow morning because its Sunday.5Pick me up at 8 tomorrow.I will be having (have) my breakfast before then.6Leave me alone.I have been writing (write) the article all the afternoon and havent finished yet.7Yesterday afternoon I was doing (do) my homework
3、 when Mary called.8After school we went to the readingroom to do some reading, only to be told that it was being decorated (decorate)9More expressways will be built (build) in Wuhan soon to promote the local economy.10Close the door of fear behind you, and you will see (see) the door of faith open b
4、efore you.高考题型练.阅读理解Paula Radcliffe, chasing(角逐) a third London marathon title(冠军), says she has become a stronger person after her terrible experience at the 2004 Athens Games.Radcliffe, who failed to complete the Olympic marathon and the 10,000m last August, said, “Athens made me a stronger person
5、 and it made me care less about criticism.”“In the past I wanted to please everyone, but now I am going to listen even more to the people around me.”She didnt care about criticism made at the weekend by Liz McColgan, who felt Radcliffe should have rested and let her body recover after her failure in
6、 Athens.“Liz is someone I look up to but she hasnt spoken to me last year and if she really cared for me, Im sure she would have contacted me.”Instead Radcliffe won the New York City marathon just 11 weeks after Athens.“In New York I wasnt in my best state but I did know I was good enough to win the
7、 race.”Radcliffe insisted her only goal in Sundays race would be winning a third title and not chasing world records.However, Radcliffe has not ruled out (排除) in the future chasing her “final” world record time and questioned sayings that marathon runners have the ability in their career to produce
8、only four or five worldclass times.“I dont think thatalthough I cant put a number on it,” said Radcliffe.“That changes from person to person.”Radcliffe is sure she can better her winning London 2003 performance some point in the future.Following a successful threemonth training period in the United
9、States, the 31yearold will chase a third title on Sunday after her first victory in 2002 and again 12 months later.Radcliffe clocked a time 2:18:56 in her first 42.2kilometre race three years ago.Afterwards she set a “mixed course” mark of 2:17:18 five months later in Chicago before lowering that to
10、 a time of 2:15:25 in the 2003 London event.语篇导读本文为记叙文,讲述了著名马拉松运动员Paula Radcliffe不畏困难,创造属于自己的成绩的故事,告诉我们要有坚强的意志。1What influence did Radcliffes failure in Athens have on her?A.It made her develop respect for Liz.BIt made her love people around her more.CIt made her rest for five months.DIt made her fa
11、ce criticism calmly.解析 D推理判断题。根据第二段可知,Radcliffe在雅典奥运会的失败让她能平静地面对批评,故选D项。2What can we infer from the passage?ARadcliffe broke the world record in the New York City marathon.BRadcliffe didnt fully recover before the New York City marathon.CRadcliffe won her first marathon title in the New York City ma
12、rathon.DRadcliffe had a 3month training before the New York City marathon. 解析 B推理判断题。根据第五段内容可知,Radcliffe在纽约市马拉松比赛前还没有完全恢复。A、C两项文章里没有提到,D项应该是在伦敦马拉松比赛之前,故选B项。3What does the underlined sentence “I cant put a number on it” in Paragraph 8 mean?AShes not sure if she has the ability to set a new world reco
13、rd.BShes not sure if she can win another race though she has won many times.CShes not sure how many times a marathon runner can set the world record.DShes not sure if she has the ability to produce four or five worldclass times.解析 C句意理解题。根据第七段中的produce only four or five worldclass times可知,画线句指Radcli
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435842.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
