2019-2020学年同步人教版高中英语必修三培优新方案练习:UNIT 3 单元质量检测(三) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步人教版高中英语必修三培优新方案练习:UNIT 单元质量检测三 WORD版含答案 2019 2020 学年 同步 人教版 高中英语 必修 三培优新 方案 练习 UNIT 单元
- 资源描述:
-
1、单元质量检测(三)(时间:100分钟满分:120分).阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AEuropes long history of conflict has meant the people of the area developed some great skills in castle building, and there are many that are still in excellent condition today, despite being several centuries old, a
2、nd are well worth visiting and exploring.Gravensteen, BelgiumDating from the twelfth century, this castle was built by Philip of Alsace and it includes many design features (特征) that he saw during his journey to the Holy Land. The castle served as the seat of the Counts of Flanders for several centu
3、ries, then being used as a prison and a courthouse before it was finally purchased by the city of Ghent, and has since been rebuilt with a historical museum.Bran Castle, RomaniaStanding on a wooded hillside, this castle has become known as Draculas Castle. The stone castle was built in the late four
4、teenth century, on the site of a previous fortress (要塞) destroyed by the Mongol army in the thirteenth century. It was militarily (在军事上) important in the area for centuries. The orange roofs on many of the towers help the castle to stand out against the surrounding woodland.Borgholm Castle, SwedenTh
5、is impressive ruin is one that can be associated with a name that is known across the world, as it was the seat of King Canute. The castle was first built in the second half of the thirteenth century. Due to its strategic (战略) location it has frequently come under attack over the centuries, but it w
6、as changed from a strong fortress to a baroque (巴洛克风格) palace in the seventeenth century. However, visitors to the castle can still see how grand the building would have been in the past.语篇解读:本文是一篇应用文。文章介绍了欧洲三座著名的城堡。1Which of the following castles has the longest history?ABran Castle.BGravensteen.CD
7、raculas Castle. DBorgholm Castle.解析:选B细节理解题。根据文章中对各个城堡的介绍可知,Gravensteen建于12世纪,历史最为悠久。Bran Castle又名Draculas Castle,建于14世纪晚期;Borgholm Castle建于13世纪后半期。2What can be learned about Draculas Castle?AIt was made of wood.BIt was destroyed in the 13th century.CIts location played an important role in many war
8、s.DIts color is different from the color of the surrounding towers.解析:选C细节理解题。根据Bran Castle, Romania部分的“It was militarily important in the area for centuries”可知,Draculas Castle曾是一个战略要地。3How is Borgholm Castle different from other castles?AIt has been badly damaged.BIt once served as a ruling center.
9、CIt was built on a site of a fortress.DIt once experienced many battles.解析:选A细节理解题。根据Borgholm Castle, Sweden部分的“This impressive ruin”可知,这座城堡受损严重。BMy husband, my fourmonthold daughter and I set out on a fiveday driving journey from California to Washington. We had to stop frequently because our littl
10、e child needed to stretch from the car seat.One of our stops, once we crossed the Oregon border, was at a Black Bear Diner. Walking towards the front door we noticed a gentleman standing at one side. He was clearly untidy, without shoes and wearing worn clothing. We passed right by him and opened th
11、e restaurant door. Then something told me to go back.Holding my daughter, I turned around and said to the gentleman,“Sir. Are you hungry?”He said,“Yes.”I then asked,“May we buy you something to eat?”He responded with,“Sure, I can order something myself.”My husband opened the door and the gentleman w
12、ent straight to the counter. I told him to order whatever he wanted. The manager of the restaurant came over quite quickly and looked frightened. I spoke before he had an opportunity to.“This gentleman will have lunch with us today,”I said.“Please add his order to our bill.”The manager said with a f
13、rown (皱眉),“Okay.”We turned to our table and the gentleman said, loudly and quickly,“Thank You!”We were seated and upon completing our meal we were handed our bill. I asked my husband what the gentleman had ordered. One fresh orange juice, one coffee, one breakfast combination with a side of hash bro
14、wns.When we left the restaurant I looked for the gentleman but didnt see him, but that very small act just made my day. I hope in some small way we were able to add some joy to his life, even if only for a few minutes.语篇解读:作者在旅游途中偶遇一个乞丐,在饭店请乞丐吃了一顿饭。作者的善举换来了乞丐的感谢和自己心情的愉悦。4From the appearance of the g
15、entleman, we can guess he was probably a(n) .Awaiter BactorCbeggar Dworker解析:选C细节理解题。根据第二段“He was clearly untidy, without shoes and wearing worn clothing.”和第三段“Sir. Are you hungry?He said,Yes.I then asked,May we buy you something to eat?He responded with,Sure, I can order something myself.”可知这个人穿得破破
16、烂烂并且没饭吃,可能是个乞丐,故选C。5The manager of the restaurant looked frightened because .Athe man was not friendly Bthe man had stolen something from the restaurant Che had fired the man before Dhe was afraid the man wouldnt afford to pay the food解析:选D推理判断题。根据第四段“I spoke before he had an opportunity to.This gen
17、tleman will have lunch with us today,I said.Please add his order to our bill.”以及上文可知,这个人是乞丐并且饭店的人都认识他,店主看他进来害怕他吃饭不给钱,故选D。6From the passage, we can infer the gentleman .Awas thankful for their kind actBfelt ashamed and went awayCwas hungry and ate a lot of foodDwas too proud to accept their offer解析:选
18、A细节理解题。根据第四段“We turned to our table and the gentleman said, loudly and quickly,Thank You!”可知那个人对作者的善举表示感谢,故选A。7The phrase “made my day” in the last paragraph probably means “ ”Awasted my money Bmade me very happyCmoved me deeply Dmade me feel sorry解析:选B词义猜测题。根据下句的“we were able to add some joy to his
19、 life”可知此处指那个人的一声谢谢使我很高兴,故选B。CAccording to researchers at Yale Universitys Infant Cognition Center, babies can actually tell good from evil (恶), even as young as three months old.Puppets (木偶) are used to show good and bad behavior. In one case, a puppet is trying hard to open a box. Another puppet,
20、the “good” puppet, helps it open the box, while another, the “bad” puppet, shuts the box on purpose.More than 80% of the time that experiment is done, babies will choose the “good” puppet when presented with both puppets and given the chance to choose either one.Humans are born with a sense of good
21、and evil, according to Paul Bloom, Yales Brooks and Suzanne Ragen Professor of Psychology.“We are naturally moral (道德的) beings, but our environment can improve or sadly, weaken this inborn moral sense,” Bloom said.So now Im wondering if, during those months when I thought my babies had no idea of th
22、e world around them, I did anything I should not have done.Lyz Lenz, mom of a nearly threeyearold daughter and sevenmonthold son, wonders the same thing.“After the birth of my daughter, I watched all of Damages, a TV show where Glenn Close plays an evil lawyer,” she said.Many women I talked with by
23、email or on Facebook werent really surprised to learn theres much more going on in the brains of our littlest ones.Jessica McFadden, founder of the blog “A Parent in America” and mother of three, remembers when her daughter Alice was four months old.“She would babble (talk quickly in a way that is h
24、ard to understand) worriedly in front of the large family photo hanging in our home,” said McFadden. The photo was taken before her daughter was born and included everyone in the family except her.“She truly seemed put out that she was not in the picture! When the photo was replaced (替代) with a new
25、one including her, she smiled, waved her hands and would happily look at it each time she passed it.” she said.语篇解读:本文是说明文。耶鲁大学的科学家研究发现,三个月大的婴儿就能辨识善恶。8During the experiment, babies prefer the puppet that .Aopens the box Bhelps open the boxCshuts the box Dpresents the box解析:选B细节理解题。根据第二段中的“the good p
26、uppet, helps it open the box”以及第三段中的“babies will choose the good puppet”可知,实验中婴儿们主要选择的是那个“善良的”木偶,即帮着打开盒子的木偶。9What did McFadden probably think of Blooms findings?AThey came as no surprise.BThey needed to be proved.CThey were of very little importance.DThey would help babies learn to speak.解析:选A推理判断题。
27、根据倒数第四段中的“Many women . werent really surprised to learn . ”以及最后三段以McFadden为例说明此观点可知,McFadden应该对Bloom的研究发现并不感到意外。10The underlined phrase “put out” in the last paragraph can be understood as “ ”Aproud BnervousCexcited Dunhappy解析:选D词义猜测题。根据倒数第二段中的“She would . worriedly in front of the large family phot
28、o”可知,McFadden的女儿虽小,但她不喜欢看到全家福里没有自己,故选D项。11What is the main purpose of this text?ATo introduce a puppet game.BTo improve humans moral sense.CTo report and discuss a research result.DTo offer and share parenting experience.解析:选C写作目的题。本文报道了一项关于婴儿道德意识的研究,并对它进行了讨论,故选C项。DAvi Wortis, known simply as Avi, w
29、rites historical novels. Historical novels mix historical facts with storytelling skills. These stories take place in the past. The main characters are not always real; they exist only in stories.Avi decided to become a writer when he was a student in senior high school. This was quite a decision be
30、cause he did not write well in school. He had a problem called dysgraphia, a writing disability. The problem caused people to spell words wrongly. Avi always enjoyed reading. He read many types of books as a child. Avi believed that reading is the most important activity for a person who wants to be
31、 a writer.Avi also believes that strong characters make strong stories. He creates characters that can help to bring his ideas to life. His books often deal with questions about life. Writing stories lets him explore many sides of a subject. His favorite part is to make improvements in his writing.
32、For him the hardest part is writing the first draft (草稿)Avis first book was published in 1970. He has since written more than 45 books. Most of them are for young adult readers. Besides historical novels, he writes comedies (喜剧), short stories about adventures, animals and so on. Fighting Ground, wh
33、ich was published in 1984, is an example of Avis historical novels. This attractive story takes place during the American Revolutionary War.语篇解读:本文介绍了美国作家艾非沃提斯。他以历史小说著称于世,同时也为青少年写了很多作品。12We can learn from Paragraph 2 .Awhy Avi liked readingBhow Avi became a writerChow Avi developed charactersDwhy Av
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436543.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
