2019-2020学年同步人教版高中英语选修八培优新方案练习:UNIT 2 单元加餐练 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步人教版高中英语选修八培优新方案练习:UNIT 单元加餐练 WORD版含答案 2019 2020 学年 同步 人教版 高中英语 选修 八培优新 方案 练习 UNIT 单元 加餐
- 资源描述:
-
1、Unit 2单元加餐练.阅读理解Based on new analysis, we are rapidly approaching major climate change and the effects on society and the environment could be quite severe. Geographers predict that within the next eighty years, current world climate zones could shift and some could completely disappear. Polar regio
2、ns will get colder while tropical regions will get even hotter, forcing animals to migrate (迁徙) north.Climate changes like these could lead to the spread of diseases. Tropical storms and hurricanes will not only increase but may also become more intense. If the changes come too quickly, animal and p
3、lant species may not be able to adapt fast enough and could disappear.According to Science Daily, a new study predicts that by the year 2100, many of todays familiar climates will be replaced by climates unknown in todays world. It is urgent that we reduce the risks of these farreaching consequences
4、 for the whole world. The planet itself has been showing signs of change. In 2004, a serious tsunami created by a major earthquake killed thousands in Sumatra and in 2008, thousands died in China because of another severe earthquake. Egypt was hit in 2009 with a major earthquake and Haiti was devast
5、ated in 2010 by yet another massive earthquake.Within just the last few months, new reports from around the world have been coming in and most agree that our climate situation is much worse than previously thought. At this point, it doesnt matter what is causing it, but rather, what can be done abou
6、t it. Whats more, our world is getting more and more unstable every year. There is war and threat of war everywhere. Natural disasters are becoming more frequent and serious.However, other planets are experiencing global warming as well as our own and some scientists believe there may be some connec
7、tion between this. No one knows anything for sure at this point because there is simply not enough data.语篇解读:本文是一篇说明文。文章介绍了未来气候的变化对人和动物的生存环境的影响。1What is the major function of Paragraph 1?ATo arouse the readers concern.BTo introduce the theme of the whole passage.CTo summarize the whole passage.DTo s
8、tate how climate changes.解析:选B推理判断题。根据第一段第一句可知,最新研究数据表明,即将到来的世界气候的巨大变化将严重影响社会和环境。而接下来的几段则是围绕气候变化对社会和环境具体的影响而展开的,由此可推知,第一段主要是介绍文章的主题。故选B项。2What is the authors purpose in using the examples of earthquakes?ATo show major changes will take place on the planet.BTo remind people to prevent future earthqua
9、kes.CTo show the damage earthquakes caused.DTo tell us more earthquakes will happen in the future.解析:选A细节理解题。根据第三段第三句“The planet itself has been showing signs of change.”可知,列举最近地球上所发生的地震是为了说明地球已有发生重大变化的迹象。故选A项。3Which of the following is NOT true of climate changes effects?AAnimal and plant species m
10、ay not be able to adapt fast enough and could disappear.BIt could lead to the spread of diseases.CCurrent world climate zones could shift and completely disappear.DNatural disasters are becoming more frequent and serious.解析:选C细节理解题。根据第一段第二句“Geographers predict that . completely disappear.”可知,地理学家预计在
11、未来的八十年中,现在的世界气候带可能会改变,有的可能会完全消失,C项中说世界气候带可能会变化并会完全消失,与文中描述不符,故C项表述错误。故选C项。4What can be inferred from the passage?AAnimals and plants wont die out as long as climate changes slowly. BTheres enough data for us to predict the future of climate change.CThe world is getting more unstable because of anima
12、l migration.DThe earth is not the only planet that is experiencing climate change.解析:选D推理判断题。根据最后一段第一句“However, other planets . there may be some connection between this.”可知,地球并不是唯一一个在经历气候变化的星球。故选D项。.阅读七选五How to Train Guide Dogs in the UKGuide dogs are a big help to blind people. A guide dog helps i
13、ts owner cross the street and do many other things. _1_ In the United Kingdom it is organisations such as Guide Dogs that raise and train animals for the job. Heres whats involved.Prepare the young dog for its training in its first year by socialising it and exposing it to a variety of different peo
14、ple, places, environments, toys, animals and transport. _2_ Teach it simple commands such as “sit”, “come”, “wait” and “forward”Move the dog to a training centre when it reaches one year of age. _3_ The course will develop its skills as a guide dog. It will be taught to lead a person while respondin
15、g to the environment such as stooping (俯身) to check for cars before crossing the road. The dog will be tested by staff members who wear something to cover their eyes pretending to be blind._4_ The advanced level training involves a process. The dog now guides the blind person around busy areas under
16、 the supervision (监督) of the instructor until they are satisfied that the dog is ready to be a guide dog for the blind._5_ Then they will work as a team.AIf the dog has done well at school, it is ready to meet its blind owner.BGuide dogs are assistance dogs trained to lead blind people around.CIt in
17、cludes matchmaking, hard training, and lifetime support.DBegin training when the young dog reaches six weeks old.EHere it will receive a course of rewardbased training.FMove the dog on to the final stage of training.GBut it is not easy to become a guide dog.答案:15GDEFA.完形填空A clone is an exact copy of
18、 a plant or an animal _1_ from any one cell. Since Scottish scientists reported that they had _2_ to clone a sheep named Dolly in 1996, research into cloning has grown rapidly. In May 1998, scientists in Massachusetts managed to create two identical calves (牛犊) _3_ cloning technology. A mouse has _4
19、_ been cloned successfully, but the debate over cloning humans really started when Chicago _5_ Richard Seed made a surprising announcement. “We will have managed to clone a human being within the next two years,” he told the world.Seeds announcement _6_ a lot of medias attention. In Europe, nineteen
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436553.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022八年级英语下册 Unit 4 Why dont you talk to your parents第六课时 Section B (3a-3b)作业课件(新版)人教新目标版.ppt
