2019-2020学年同步人教版(新课改适用)高中英语必修一培优练习:UNIT 3 TRAVEL JOURNAL (一) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步人教版新课改适用高中英语必修一培优练习:UNIT TRAVEL JOURNAL 一 WORD版含解析 2019 2020 学年 同步 人教版 新课 适用 高中英语 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 3 课时跟踪检测(一)Warming Up & Reading Pre-reading阅读理解ATravel informationPlaces of interestthe Water Cubethe West LakeDisneylandthe Dragon TowerLocationBeijingHangzhouHong KongHarbinPhone number010281355890571683455790085228029822045181187899Price of the ticket¥60¥50¥300¥150FeatureSpecial bubbly(充满气泡的
2、)designThe Broken BridgeCartoon charactersSkywalk(人行天桥)语篇解读:本文介绍了4个景点的信息,包括所处位置、联系电话、门票价格以及各自的特色等。1If a person in Hangzhou feels like visiting the Water Cube, he should call _ to get information.A045181187899B0085228029822C057168345579 D01028135589解析:选D细节理解题。根据表格中the Water Cube栏下的电话号码可知答案为D。2Two tra
3、velers plan to have a birdseye view (鸟瞰) of Harbin, and they two need to pay _ from the information above.A¥120 B¥100C¥300 D¥600解析:选C数字计算题。在Price of the ticket栏后面的the Dragon Tower下面可知门票是每人150元,两人应付300元。3Which of the following is TRUE according to the travel information?AThe Water Cube is special in
4、design.BThe price of a ticket for the West Lake is the highest.CIn Disneyland, you cant see any cartoon characters.DThe price of a ticket for the Dragon Tower is the lowest.解析:选A判断正误题。从4个景点的价格可知B、D两项错;从景点的特色Disneyland栏下面的Cartoon characters可知C项错。故A项正确。BIts that time of year again! The kids are out of
5、 school and parents are trying to plan a vacation and looking for family travel deals. A good place to start searching online is www. travelwithkids. about. com. This site has a lot of good recommendations (提议) about where to go and what to see when youre traveling with the whole family. Theres a lo
6、t more than Disneyland and Disney World, although you can also get great family travel deals to these destinations. If youre not sure where you want to go or what you want to do, start searching Internet travel sites like www. expedia. com, www. travelocity. com, or www. suntrips. com for family tra
7、vel deals.Another good Internet site to visit with good information regarding traveling with children of all ages is www. familytravelforum. com. This site has a lot of good recommendations as well as family travel deals, and a listing of kidfriendly vacation destinations, including events and activ
8、ities available. If youre traveling with children to Mexico, then an allinclusive resort may be just right. Meals, snacks, drinks, tips and taxes are included in one price, and at many allinclusive resorts, children stay and eat for free if under the age of twelve. This is a great family travel deal
9、, and many of these resorts offer something to kids and adults in a familyfriendly environment. Many resorts offer bookings for family travel deals through their websites or through various travel agencies.Local travel agents can also make good recommendations about where to go depending on the ages
10、 of the children. They get a lot of information from other people with families and have probably traveled to many destinations themselves, so they can surely point vacationers in the right direction with lots of great family travel deals. The travel section in the local Sunday paper is also a good
11、place to look for reasonable family travel deals, so book early to get the best family travel deal! Have fun!语篇解读:假期来临,许多父母开始筹划带孩子出游,但是去哪儿了解相关的旅游信息呢?本文就此给出了一些建议。4What can we learn about an allinclusive resort?AIts designed for children under age 12.BIt can be booked only through websites.CTravelers
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436557.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
