2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 4 课时跟踪检测(二) INTRODUCTION .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 课时跟踪检测二 INTRODUCTION 2019 2020 学
- 资源描述:
-
1、Module 4 课时跟踪检测(二) Introduction & Reading Language Points.根据提示写出单词的正确形式1. The young dancers looked so beautiful in their new clothes that we took masses (大量) of pictures of them.2. The Black Sea is a large inland (内陆的) sea.3. During his election campaign (活动) he promised to increase the workers inco
2、me.4. There was total agreement to start the peace process (过程;进程) as soon as possible.5. The sign (迹象) of sandstorm can be predicted.6. You are always full of energy (energetic). Can you tell me the secret?7. The frightened girl was frightened by the frightening dog. (frighten)8. At present America
3、 is taking some measures to strengthen (strong) the economy.9. Mary cycled along the dusty (dust) road.10. A cyclist (cycle) is someone who rides a bicycle, or is riding a bicycle.选词填空cut down,be caught in,masses of,one after another,as a result of,prevent . from 1. The sky was full of masses of dar
4、k clouds.2. May I suggest that you cut down the quantity of your order by half?3. The reason why he was late again this morning is that he was caught in the heavy rain.4. The boy kept asking Mary questions one after another. In the end, her patience gave out.5. Nothing would prevent him from speakin
5、g out against injustice.6. Over the past decades, sea ice has been decreasing in the Arctic as a result of global warming.完成句子1. 如果你接替他的工作,你一定会陷入两难之中。If you take over his job, you are sure to be caught in the middle.2. 那儿有很多人,以至于我没认出她来。There were so many people there that I wasnt able to pick her ou
6、t.3. 表面上看起来,我们好像很勇敢,但是我们的内心里充满了疑惧和焦虑。We may appear to be brave, but we are fearful and anxious inside.4. 他恐吓他的邻居借钱给他。He frightened his neighbor into lending him the money.5. 我发现用英语与外国人交谈非常有趣。I find it interesting to talk with foreigners in English.阅读理解AA flock of hungry pigeons were flying across th
7、e sky in search of food. Having traveled a long distance, they felt tired and settled down on a tree. Just below the tree, they saw grains strewn (撒满) all over the ground. The pigeons were happy to have found enough food to eat. All the pigeons came down from the tree and started eating the grains.
8、As they were doing so, a huge net fell on them and trapped them all.The pigeons were taken aback (大吃一惊). They noticed a hunter sitting at a distance from the tree, a bow and arrow in hand. The pigeons realized it was the hunter who had trapped them in the net. The hunter got up and began to move tow
9、ards the pigeons.The leader of the pigeons spoke, “Friends, we are in great trouble. The hunter will catch us if we do not act swiftly in a few seconds. There is only one option available at this moment. Let all of us use our force together and fly up along with the net. If all of us use our force a
10、nd fly together, we can fly carrying the net along with us. Let us start now.”All the pigeons agreed with him and flew high carrying the net along with them. After traveling enough distance away from the hunter, the pigeons settled on a tree and carefully came out of the net one by one and thus esca
11、ped the evil design of the hunter.语篇解读:本文讲了一群鸽子齐心协力逃离猎人撒下的网的故事。1. Who strewed the grains over the ground?A. A villager.B. The hunter.C. The pigeon owner. D. The writer.解析:选B推理判断题。根据文章第二段的“The pigeons realized it was the hunter who had trapped them in the net”可知是猎人将鸽子困在网中,从而不难推断出是猎人撒的谷物。2. What does
12、the underlined word “option” mean?A. Reason.B. Choice.C. Action. D. Opinion.解析:选B词义猜测题。根据画线词后的“Let all of us use our force together and fly up along with the net.”可知领头的鸽子在给剩下的鸽子出主意。所以推知他前面那句话的内容是:现在我们只剩下一种选择了。option意为“选项,选择”。所以选B。3. How did the pigeons react when they got trapped?A. They didnt know
13、what to do.B. They tried to fly in all directions.C. They remained calm.D. They decided to fight against the hunter.解析:选C推理判断题。根据最后一段的内容“All the pigeons agreed with him and flew high carrying the net along with them.”以及第三段鸽子领袖的讲话内容可知,鸽子们并没有慌乱,而是在鸽子领袖的号召下,齐心协力摆脱了猎人的网。A、B、D三项均与文章不符。4. This story wants
14、 to tell us that .A. two heads are better than oneB. confidence will save everyoneC. teamwork can work wondersD. actions speak louder than words解析:选C推理判断题。通读全文可知,这则小故事讲的是一群鸽子共同协作,劲往一处使,最终逃离了猎人的魔爪。所以这篇文章想告诉我们团队合作可以创造奇迹。BHalf of the worlds population is affected by Asian monsoons (季风),but monsoons are
15、 difficult to predict. American researchers have put together a 700year record of the rainy seasons, which is expected to provide guidance for experts making weather predictions.Every year, moist (潮湿的) air masses, known as monsoons, produce large amounts of rainfall in India, East Asia, Northern Aus
16、tralia and East Africa. All this wet air is pulled in by a high pressure area over the Indian Ocean and a low pressure area to the south.According to Edward Cook, a weather expert at Columbia University in New York, the complex nature of the climate systems across Asia makes monsoons hard to predict
17、. In addition, climate records for the area are too recent and not detailed enough to be of much use. Therefore, he and a team of researchers spent more than fifteen years traveling across Asia, looking for trees old enough to provide longterm records. They measured the rings, or circles, inside tho
18、usands of ancient trees in more than 300 places.Rainfall has a direct link to the growth and width of rings on some kinds of trees. The researchers developed a document they are calling a Monsoon Asia Drought Atlas. It shows the effect of monsoons over seven centuries, beginning in the 1300s.Profess
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436732.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
