2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 6 单元加餐练 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 单元加餐练 WORD版含答案 2019 2020 学年
- 资源描述:
-
1、Module 6 单元加餐练.阅读理解Beginning college is exciting: new ideas to explore, new challenges to be met and many decisions to be made; your future begins here.However, you will find college life is different from your previous school environment. Many of us can be easily defeated by the details of running
2、a wellbalanced life. While some of us may have the knowhow, I guess there are more of us who can benefit from learning about the experiences of others who have walked the college halls before you.The following you may find useful about life on campus:Plan well. There are so many new things to do at
3、a new college or university. Give yourself time to make new friends and became familiar with the campus, but dont forget why you are there. Give some time for social activities and manage your time wisely.If you dont have a “system” for planning your time now (like a day timer, a potable data book),
4、 get one. Most of all, dont depend on your memory.Dont miss the guidelines. The restrictions, rules and regulations of all kinds can usually be found in your students handbook. Consider them wellbalanced food for thought. What dates are important? What pieces of paper need to be handed in? What can/
5、cant you do in your student residence (住处)? Who has the right for what? What do you need to complete to graduate?Write the word “STUDY” on the walls of your bedroom and bathroom, and maybe it will help to write it on a piece of paper and stick it on the telephone, TV and the kitchen table. Consider
6、this you are paying thousands of dollars for your course. You pay every time you have to repeat or replace a course.Build your identity. This is the time for you to decide what to do and what not to do. Take as much time as you need to explore new ideas. Do not be afraid of the beyond. This is learn
7、ing to make good choices.语篇解读:本文列举了大学生活当中应该注意的事项,很明显是在建议当今的大学生要有目的,要有规划,更要充实,不要虚度大学生活。1. What is the main purpose of the passage?A. To explain why college life is exciting.B. To persuade you to go to college.C. To describe the importance of college life.D. To offer advice on college life.解析:选D写作目的题。
8、作者一一列举了大学生活当中应该注意的事项,很明显是在建议当今的大学生要有目的,要有规划,更要充实,不要虚度大学生活。故选D。2. According to the passage, why is it exciting to begin college life?A. Because you will learn a lot of knowledge.B. Because you will no longer be afraid of challenges.C. Because you will make important decisions.D. Because you will get
9、yourself prepared for your future career and life there.解析:选D细节理解题。从第一段可知,伴随着大学生活的开始,新思想开始出现,新挑战开始面临,新未来开始萌芽,故D项最符合题意。3. The underlined word “knowhow” refers to .A. an understanding of college regulationsB. a brandnew environmentC. practical knowledge concerning college lifeD. college rules and regu
10、lations解析:选C推理判断题。综合第二段判断,作者指的some of us这类人属于已经很好地吸收了前人大学经验的人,因此他们肯定知道自己该做些什么,不该做什么,也正是对knowhow的解释。4. Which of the following statements is TRUE according to the passage? A. College students should know what they have fought for on campus.B. College students should spend as much time as possible on s
11、ocial activities.C. College students neednt learn from those who went to college before them.D. College students dont need to pay if they repeat or replace a course.解析:选A推理判断题。综合前两段可知,大学生应该知道在校园里要为什么而奋斗。B项太片面了,C、D两项与原文的意思相反,故选A。.阅读七选五Tips for Cooking on a Tight ScheduleFrom my experience, there are
12、three main reasons why people dont cook more often: ability, money and time, 1 Money is a topic Ill save for another day. So today I want to give you some wisdom about how to make the most of the time you spend in the kitchen. Here are three tips for great cooking on a tight schedule.Think ahead. Th
13、e moments when I think cooking is a pain are when Im already hungry and there is nothing ready to eat. So think about of the coming week. When will have time to cook? Do you have the right materials ready? 2 Make your time worth it. When you do find time to cook a meal, make the most of it and save
14、yourself time later on. Are you making a loaf of bread? 3 It takes about the same amount of time to make more of something. So save yourself the effort for a future meal. 4 This may surprise you, but one of the best tools for making cooking worth your time is experimentation. It gives you the chance
15、 to hit upon new ideas and recipes that can work well with your appetite and schedule. The more you learn and the more you try, the more ability you have to take control of your food and your schedule.Hopefully that gives you a new start. 5 And dont let a busy schedule discourage you from making som
16、e great changes in the way you eat and live!A. Try new things.B. Ability is easily improved.C. Make three or four instead. D. Understand your food better.E. Cooking is a burden for many people. F. Let cooking and living simply be a joy rather than a burden. G. A little time planning ahead can save a
17、 lot of work later on.语篇解读:作者在文中介绍了一些如何在繁忙的时间内享受做饭带来的乐趣。作者认为人们不经常做饭的原因有三个方面:能力、钱和时间。作者着重介绍了时间方面的问题,他认为要提前做好计划;要让时间花的有价值而且要人们经常去尝试新的想法和新的菜谱。1. 选B考查上下文的语境理解。在上文中作者提出人们不做饭的原因有能力、金钱和时间等原因,然后在空后介绍了金钱和时间问题,由此判断空格上内容是作者对能力的介绍,纵观选项B选项内容(能力是很容易提高的)符合语境,故答案选B。2. 选G考查上下文的语境理解。本段主题句是“Think ahead.”让人们要提前有计划,提前做好
18、安排,这样做饭就不是件痛苦的事情了,所以判断G选项内容(提前一点时间做计划可以节省以后的很多时间)能够承接上文,选G。3. 选C考查上下文的语境理解。在前面作者提到要让时间花的更值得,提出问题“Are you making one loaf of bread?”而且下文提到在同样多的时间内要多做几个面包,所以判断C选项内容(要做三、四个面包)能够起到承上启下的作用,答案选C。4. 选A考查语境理解及主题句。在本段中作者提到要多去尝试新的菜谱和新的想法,这样能力就越来越高,所以A选项内容(尝试新事物)可以概括本段中心,选A。5. 选F考查上下文的语境理解。在上文中作者给人们建议如何在繁忙的生活中
19、寻找做饭的快乐,再根据空格后内容:不要因为紧张的时间安排而不能去享受生活,可以判断F选项内容(要让做饭和生活成为一种乐趣而不是负担)符合语境,选F。.完形填空Jamess New BicycleJames shook his money box again. Nothing! He carefully 1 the coins that lay on the bed. $24.52 was all that he had. The bicycle he wanted was at least $90! 2 on earth was he going to get the 3 of the mon
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436733.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022春六年级语文下册 第一单元 3古诗三首习题课件 新人教版.pptx
