2019版英语人教版必修1训练:第三单元检测B WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版英语人教版必修1训练:第三单元检测B WORD版含解析 2019 英语 人教版 必修 训练 第三 单元 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家第三单元检测(B)(时间:120分钟满分:150分)一、听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Lets go out for a walk.W:I cant right now.I have to cook the meal.1.Why cant the woman take a walk?A.She doesnt like it.B.
2、She has just come back from a walk.C.She has to prepare the meal.答案:CM:I forgot to bring my paper and pen to take notes with in class.W:Thats all right.I have enough for both of us.2.What will the woman do?A.Help him take notes.B.Lend him some paper and a pen.C.Buy some paper and pens.答案:BM:I went t
3、o the shop today,but it was closed.I wonder why.W:Oh,its always closed on Tuesday,but it stays open on Sunday.3.What day is it today?A.Wednesday. B.Tuesday.C.Sunday.答案:BW:Was the movie as good as Tom had told you?M:It was a waste of time and money.4.How did the man like the movie?A.It was interestin
4、g.B.It was bad.C.It lasted too long.答案:BW:Tickets,please.M:Two for the Grand Exhibition Hall.Where shall we get off?5.Where are they?A.On a bus.B.In the Grand Exhibition Hall.C.In a shop.答案:A第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小
5、题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段对话,回答第68题。W:Have you seen the pictures I took in Beijing?M:No,I havent.Where are they?W:Here are some.I took them at the Great Wall last week.M:How beautiful the Great Wall is! And your pictures are wonderful,too.Did you have a good time in China?W:Yes,I had a
6、wonderful time there.Have you ever been to China?M:No,I havent.How do you like China,Kate?W:Its great! I like the Chinese people and food.I have made many Chinese friends there.M:Really? Then you must have learned some Chinese.W:I can speak a little everyday Chinese,such as“Nihao!”“Zaijian!”.M:Great
7、! I wish I could go there some day.6.Where are they talking?A.At home.B.Outside the classroom.C.It doesnt tell.答案:C7.What do you know about the pictures?A.The man is interested in taking pictures.B.The woman is good at taking pictures.C.The pictures were taken in China.答案:C8.What else do you know ab
8、out the woman?A.She doesnt know Chinese.B.She has got some Chinese friends.C.She teaches the man a little Chinese.答案:B听第7段对话,回答第911题。W:Excuse me.Could you tell me the way to the International Hotel?M:Of course.Take the No.13 bus and get off at the railway station.The hotel is just next to the statio
9、n.W:How far is it to the station?M:Its about ten minutes drive.Look! Here comes the bus.W:Are you taking this one,too?M:Yes,Im going the same way.W:By the way,where is the post office?M:Let me see.Go straight north from the hotel for a few minutes,then turn right at the second street up ahead.Its on
10、 the corner.W:Thanks a lot.M:Youre welcome.9.Which bus does the woman take?A.The bus to the station.B.The No.13 bus.C.The No.30 bus.答案:B10.Why does the man also get on the same bus?A.Because he is going to the post office.B.Because he is going the same way.C.Because he is going to the station.答案:B11
11、.How far is it from the bus stop to the railway station?A.A few minutes walk.B.Ten minutes drive.C.Not told.答案:B听第8段对话,回答第1214题。M:Hi,Joan.W:Hi,Bob.Have you ever been to the Science Museum?M:No.Im going there tomorrow afternoon.W:Well,youll love it.Have you taken a bus tour? Thats the best way to get
12、 to know about the city.M:Not yet.But Ive heard its worth doing so.W:What about the zoo? Have you been there yet?M:Oh,yes.It is lovely.Its one of the best zoos Ive ever seen,I think.W:And if you are interested in art,you should visit the National Art Gallery.It has a famous collection of Italian pai
13、ntings.M:Yes,Ive heard about that.I should go and visit it during my stay here.W:And dont forget to try some of the local restaurants.The seafood is great here.M:Yes,it certainly is.12.Whats the man going to do tomorrow afternoon?A.To go back home.B.To try some seafood.C.To go to the Science Museum.
14、答案:C13.What does the man think of the zoo?A.He likes it very much.B.He thinks very little of it.C.He doesnt think much of it.答案:A14.Why does the woman suggest that the man take a bus tour?A.Because its pleasant.B.Because its the best way to get to know about the city.C.Because its cheaper.答案:B听第9段对话
15、,回答第1517题。W:What can I do for you,sir?M:Id like to buy some food and vegetables.W:What kind do you want?M:They are all on the list.W:Let me have a look.Mmm,weve got all the things you wanttomatoes,potatoes,onions,eggs,butter and bread.But how can you take them?M:Oh,dear! I forgot to bring the basket
16、.W:Dont worry.Ill find you some big and strong plastic bags.M:Thank you very much.W:Youre welcome.15.How does the woman know what the man wants?A.The man often comes to the store.B.The man told her all about it.C.The man wrote them all on a list.答案:C16.What did the man forget to bring?A.A basket.B.A
17、 bag.C.Money.答案:A17.Whats the woman going to find for the man?A.A basket.B.Some eggs.C.Some plastic bags.答案:C听第10段独白,回答第1820题。On Christmas Evethe night before Christmas Daychildren are very happy.They put their stockings at the end of their beds before they go to bed.They want Father Christmas to gi
18、ve them some presents.Mr Green tells his children that Father Christmas is a very kind man.He comes on Christmas Eve.He lands on top of each house,comes down the chimney into the fireplace,and brings them a lot of presents.Christmas Day always begins before breakfast.The children wake up very early.
19、They cant wait to open the presents.Then they wake up their parents and call,“Merry Christmas!”18.Christmas Eve is .A.the night before December 24B.the night of December 24C.the night of December 25答案:B19.Its said that Father Christmas comes into the house through .A.the windowB.the doorC.the chimne
20、y答案:C20.On the morning of Christmas Day,children often wake up their parents very early and say “”.A.Good morningB.Happy New YearC.Merry Christmas答案:C二、阅读理解(共两节,满分30分)第一节(共10小题;每小题2分,满分20分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ABoys and girls,I think most of you like travelling.But usually,people feel ex
21、cited before a tour,but during it,they may feel they are not well prepared for it.After it they feel it is not worth the tour.Then how can you make your tour more interesting and meaningful?Here is some advice.FirstlyLook!Certainly we should look at the scenery very carefully.Also,before we leave ou
22、r house,we should find some books about the place of interest.We should first know something about the place,such as its geography,its history and its famous people,etc.When we are ready for the tour,we can really understand the place during our tour even if we dont have much time.SecondlyTake photo
23、s!When we visit a place of interest,most of us take a camera.If you want to take some photos,remember to choose the most special sights.Dont choose the sight that we can see in other places.For example,Beidaihe,Qingdao and Zhuhai are coastal (沿海) cities.Dont only take photos of the sea.You should ta
24、ke something else,too.ThirdlyTaste!Some people like to buy some food that they like most during their tours.In my opinion,dont buy the food that you like most because you can buy it in your own city or town.You had better taste something special in the place of interest.Snacks in some places are ver
25、y delicious.And from a places snacks,you can find its food culture.So why not taste them?Maybe you have just one chance to taste it in your life.FourthlyWrite!When you visit a place,you should take a pen and a notebook,so you can write something down.Its possible that you can write a good article.La
26、ter,when you read it,you will feel that you can find the pleasure during the tour.Have a good time!21.Travellers feel they cant enjoy their tours fully because .A.they feel too excited before the tourB.they are not well prepared for the tourC.they dont like travelling in factD.there are better place
27、s to travel答案:B解析:细节理解题。由第一段第二句可知,人们在旅游时,发现自己为此做的准备还远远不够,因此就不能够充分享受旅行的乐趣。22.According to the passage,which of the statements is not proper during a tour?A.We should learn something about the place before travelling.B.We had better take photos where there are special sights.C.Write something during t
28、he tour and you can enjoy the tour more.D.Dont taste food in the place of interest in order to keep healthy.答案:D解析:细节理解题。由第四段可知,作者建议游客品尝旅游地的小吃等,因此D项的叙述是不恰当的。23.The title of the passage is probably .A.Travel with MeB.How to Make Your Tour More Interesting and MeaningfulC.How to Travel without Proper
29、ThingsD.It Is Worth Travelling to Strange Places答案:B解析:主旨大意题。本文主要是作者给旅游者的几条建议,即如何使人们的旅游有趣而有意义。BAmericans like to travel on their yearly holidays.Today,more and more travellers in the United States are spending nights at small houses or inns (客栈) instead of hotels.They get a room with breakfast the n
30、ext morning.Rooms for the night in private(私人的) homes with breakfast have been popular with travellers in Europe for many years.In the past five or ten years,these bed-and-breakfast places have become popular in the United States.Many of these Americans bed-and-breakfast inns are old historic buildi
31、ngs.Some bed-and-breakfast inns have only a few rooms,while others are much larger.Some inns do not provide telephones or televisions in the rooms,but others do.Staying at a bed-and-breakfast inn is much different from staying at a hotel.Usually the cost is much less.Staying at an inn is almost like
32、 visiting someones home.The owners are glad to tell about the areas and the interesting places to visit.Many vacationers say that they enjoy the chance to meet local families.24.According to the passage,which of the following is NOT true?A.Some Americans like to stay at bed-and-breakfast inns instea
33、d of staying at hotels.B.The bed-and-breakfast inns are private homes opened to vacationers.C.The bed-and-breakfast inns have been popular in America for a hundred years.D.The owners provide a morning meal for their visitors and a room for the night.答案:C解析:细节理解题。由第二段第二句话可知,这种小旅馆只是在过去的510年里才在美国兴起。25.
34、Which of the following isnt the reason that American travellers prefer staying at bed-and-breakfast inns?A.It is like visiting someones home.B.The money they spend there is much less.C.They can meet local families.D.These bed-and-breakfast inns have a few rooms.答案:D解析:细节理解题。由最后一段可知,美国旅行者喜欢私人小旅馆的原因是多
35、方面的,即A、B、C三项所叙述的内容,而D项不是。26.Staying at the bed-and-breakfast inns,.A.the travellers neednt pay anythingB.the travellers have to pay for the telephones or televisionsC.the travellers can meet and talk with the local peopleD.the owners will show the travellers around the area答案:C解析:推理判断题。由最后一段可知,游客住在私
36、人小旅馆时,可以见到当地人并与他们攀谈。27.Which is TRUE according to the passage?A.European and American vacationers like staying at bed-and-breakfast inns.B.All Americans enjoy travelling.C.These bed-and-breakfast inns are all old historic buildings.D.Staying at a bed-and-breakfast inn is just like at the travellers
37、home.答案:A解析:细节理解题。由整篇短文可知美国人喜欢旅行时住在bed-and-breakfast inns,由第二段第一句可知,欧洲人也喜欢住在这样的小旅馆里。C(2018全国高考卷)Washington,D.C.Bicycle ToursCherry Blossom Bike Tour in Washington,D.C.Duration:3 hoursThis small group bike tour is a fantastic way to see the world-famous cherry trees with beautiful flowers of Washingt
38、on,D.C.Your guide will provide a history lesson about the trees and the famous monuments where they blossom.Reserve your spot before availabilityand the cherry blossomsdisappear!Washington Capital Monuments Bicycle TourDuration:3 hours(4 miles)Join a guided bike tour and view some of the most popula
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
