2019-2020学年外研版高中英语必修五课时分层作业 十八 MODULE 5 THE GREAT SPORTS PERSONALITY PERIOD 2 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版高中英语必修五课时分层作业 十八 MODULE THE GREAT SPORTS PERSONALITY PERIOD WORD版
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时分层作业 十八Module 5Period 2. 根据所给汉语提示完成单词1. “State-owned industries will always perform(表现) poorly, ” John Moore informed readers. 【补偿训练】Your performance(表现) as a student will be excellent if you develop a habit of reflecting on how you lea
2、rn. 2. I can guarantee(保证) it is true, because I saw it myself. 3. He spent the last fourteen years of his life in retirement(退休). 【补偿训练】When he retires(退休) he will be able to look back on his life with great pleasure. 4. We should try to purchase(购买) what we want by ourselves. 5. The specific(确切的,
3、具体的) impact of the greenhouse effect is unknowable. 6. Many people think that men have a social and economic position of advantage(优势)over women. 7. In others eyes, he was the symbol(象征)of poverty. . 选择适当的短语填空on the increase, compete with, have an advantage over, the number of, even if1. She has an
4、advantage over the other rivals for the jobshe was educated in a famous university. 2. I need to prove to myself that I can compete with anyone. 3. Now the number of diseases is becoming more and more. 4. The demand for primary products is on the increase in European markets. 5. Even if we cant slow
5、 down every day, at least slow down on Sunday. . 句型转换1. It is likely that he will recover from the operation soon. Chances are that he will recover from the operation soon. 2. She saved some money with the purpose of buying the book she liked. She saved some money for the purchase of the book she li
6、ked. 3. This kind of product is sure to be used for at least ten years. This kind of product is guaranteed to be used for at least ten years. 4. You should make full use of every chance to practice your oral English. You should take full advantage of every chance to practice your oral English. . 阅读理
7、解Most young people enjoy some forms of physical activity. It may be walking, cycling, swimming, or in winter, skating or skiing. It may be a game of some formsfootball, basketball, hockey, golf or tennis. It may be mountaineering. Those who have a passion for climbing high and difficult mountains ar
8、e often looked upon with astonishment. Why are men and women willing to suffer cold and hardship, and to take risks in high mountains? This astonishment is caused, probably, by the difference between mountaineering and other forms of activity to which men give their leisure. Mountaineering is a spor
9、t and not a game. There are no man-made rules. There are, of course, rules of different kinds which would be dangerous to ignore, but it is this freedom from man-made rules that makes mountaineering attractive to many people. Those who climb mountains are free to use their own methods. If we compare
10、 mountaineering with other more familiar sports, we might find that one big difference is that mountaineering is not a “team game”. We should be mistaken in this. There are, it is true, no “matches” between “teams” of climbers, but when climbers are on a rock face linked by a rope on which their liv
11、es may depend, there is obviously teamwork. The mountain climber knows that he may have to fight forces that are stronger and more powerful than man. He has to fight the forces of nature. His sport requires high mental and physical qualities. A mountain climber continues to improve his skills year b
12、y year. A skier is probably past his best by the age of thirty. But it is not unusual for men of fifty or sixty to climb the highest mountains in the Alps. They may take more time than younger men, but they perhaps climb with more skills and less waste of effort, and they certainly experience equal
13、enjoyment. 【语篇概述】这篇文章主要讲了登山运动与其他运动的不同点以及登山时运动员们的具体情况。1. Mountaineering is a sport, not a game because _. A. it has man-made rulesB. it is too dangerous for climbersC. it cant bring people joy or leisureD. it is free for climbers to use their own methods【解析】选D。细节理解题。根据第三段第三句中“but it is this freedom f
14、rom man-made rules that makes mountaineering attractive to many people. ”可知, 登山是一项运动, 而不是比赛, 因为登山者可以自由选择他们自己的方法登山。2. We know from the passage that _. A. mountaineering has no appeal for peopleB. physical quality is more important than mental one for climbersC. a mountain climber passes his best by t
15、he age of thirtyD. it is possible for an old man of fifty or sixty to climb the Alps【解析】选D。细节理解题。根据最后一段中的“But it is not unusual for men of fifty or sixty to climb the highest mountains in the Alps. ”可知, 五六十岁的人也可能登上阿尔卑斯山。3. What is the best title for the passage? A. Sports in winterB. Teamwork in cli
16、mbingC. MountaineeringD. The quality for mountaineering【解析】选C。主旨大意题。这篇文章主要讲了登山运动, 故选C项。. 完形填空Once upon a time, there was a seed and because he was 1 a tiny seed, nobody paid any attention to him. So, 2 kind of inferior (较差的), the seed gave no importance to his 3. 4 one day, the wind blew him up and
17、threw him on an open field 5 the hot sun. He wanted to know why. But without any 6, he was provided with 7 besides sunlight, sometimes light and sometimes water. Time flew and years later he saw a traveler 8 by his side. “Thank God for this. I 9 need a rest. ” The seed heard what the traveler 10, “1
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437076.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
