2019春英语(人教版)必修四练习:单元质量评估(四) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019春英语人教版必修四练习:单元质量评估四 WORD版含答案 2019 英语 人教版 必修 练习 单元 质量 评估 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、单元质量评估(四)时间:100分钟分数:120分第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AEnglish ConversationLeader:Mandi Ashmoreenglishiwclausanne.orgWe meet on Mondays at 14:30 at the IWC clubhouse.We chat for about an hour and discuss everything.Mandi asks“students”to contact her on M
2、onday to confirm the class as sometimes she needs to cancel for various reasons or occasionally she may choose to hold the class at a different venue(举办地点) or at an earlier time for us to be able to have lunch together.French Conversation,Advanced BeginnerLeader:Marielle Sulmonifrenchconvoiwclausann
3、e.orgIm French(born in Bordeaux) and Swiss by marriage.I hold an advanced beginners French conversation class on Tuesday afternoons from 14:3016:00.We meet weekly at the clubhouse in a friendly atmosphere.I hope to help you use your knowledge of French,allowing you to speak with no fear of making mi
4、stakes,which in time will become fewer and fewer.French Language Lab,BeginnerLeader:Maija Remlingerfrenchlabiwclausanne.orgThe group meets on Thursday afternoons from 15:0016:30 at the clubhouse.The first half of the class is devoted to reading out loud from the book“Easy French Reader”,working on p
5、roper pronunciation and phrasing.During the second half,we listen to audio recordings from“New French with Ease”and work on oral comprehension.French Conversation,AdvancedLeader:Juliette Brullfrenchiwclausanne.orgWe meet every Tuesday at the IWC clubhouse from 9:3011:00.Most of our time is devoted t
6、o very lively discussions about current events and various topics.We also read a book written by a French author and sometimes we see a French movie.【语篇解读】本文为应用文,主要介绍了四个语言学习俱乐部,内容包括俱乐部的负责人、联系方式以及俱乐部的活动。1.Why are you advised to contact Mandi?A.To check the arrangement.B.To exchange ideas.C.To decide
7、the topics.D.To ask for leave.解析:细节理解题。根据English Conversation中的“contact her on Monday to confirm the class.”可知,与Mandi联系是为了确认俱乐部的课程安排。答案:A2.Which of the clubs focuses mainly on the basic knowledge of language?A.English Conversation.B.French Conversation,Advanced.C.French Language Lab,Beginner.D.Frenc
8、h Conversation,Advanced Beginner.解析:细节理解题。根据French Language Lab,Beginner中的“working on proper pronunciation and phrasing”和“work on oral comprehension”可知,该俱乐部更注重基础语言知识的学习。答案:C3.Who will you get in touch with if you like watching French films?A.Mandi Ashmore.B.Marielle Sulmoni.C.Maija Remlinger. D.Juli
9、ette Brull.解析:细节理解题。根据French Conversation,Advanced中的“sometimes we see a French movie”以及“Leader:Juliette Brull”可知,该俱乐部有时会观看法国电影,其负责人为Juliette Brull。答案:DB In England recently three foreign gentlemen came to a bus stop and waited.About five minutes later,the bus they wanted came along.They were just go
10、ing to get on when suddenly there was a loud noise behind them.People rushed onto the bus and tried to push them out of the way.Someone shouted at them.The bus conductor came rushing down the stairs to see what all the trouble was about.The three foreigners seemed all at sea and looked embarrassed.N
11、o one had told them about the British custom of lining up for a bus that the first person who arrives at the bus stop is the first person to get on the bus.Learning the language of a country isnt enough.If you want to have a pleasant visit,find out as much as possible about the manners and customs o
12、f your host country.You will probably be surprised just how different they can be from your own.A visitor to India would do well to remember that people there consider it impolite to use the left hand for passing food at table.The left hand is supposed to be used for washing yourself.Also in India,y
13、ou might see a man shaking his head at another to show that he doesnt agree.But in many parts of India a shake of the head means agreement.Nodding your head when you are given a drink in Bulgaria will most probably leave you thirsty.【语篇解读】文章以一个小故事作为开头,向我们介绍了英国人的乘车习惯,并进一步介绍了不同国家的风俗习惯。4.The British pe
14、ople tried to push the three gentlemen out of the way,because the gentlemen .A.were foreignersB.didnt have ticketsC.made a loud noise D.didnt line up for the bus解析:细节理解题。由第一段的“No one had told them about the British custom of lining up for a bus that.on the bus.”可知,英国人因为这三位外国人没有排队而将他们推到一边。答案:D5.Accor
15、ding to the article,if you want to have a pleasant journey in a foreign country,you should .A.learn the language of the countryB.understand the manners and customs of the countryC.have enough time and moneyD.make friends with the people there解析:细节理解题。由第二段第二句话“If you want to have a pleasant visit,fin
16、d out as much as possible about the manners and customs of your host country.”可知,当我们到国外旅行时,应该对目标国的风俗有所了解。答案:B6.What does the underlined phrase “at sea” probably mean?A.Tired. B.Disappointed.C.Pleased. D.Confused.解析:词义猜测题。根据画线短语后的一句话可知,这三位外国人对英国的风俗并不知情,由此可知,当他们面对英国人当时的反应时会感到困惑。答案:D7.In India it is co
17、nsidered impolite .A.to use the right hand for passing food at tableB.to pass food with the left handC.to eat food with your handsD.to help yourself at table解析:细节理解题。由第二段的“A visitor to India would do well to remember that people there consider it impolite to use the left hand for passing food at tab
18、le.”可知,在印度用左手递食物被认为是不礼貌的。答案:BCWhen I was young,I wished for a good car and a big house.That was my idea of success.I took all the advanced classes and tried to do well in the exams with my mind focused on going to a key school.I just knew that I would somehow become famous and be able to afford the
19、car and the dream house.All the way through junior years,my mind was planning this beautiful future.Then in the eleventh grade,many losses changed my mind.First,one of my friends died at 16.Soon after,my greatgrandmother passed away,followed by my beloved fourthgrade teacher.These events left me not
20、 knowing what to do or where to go.Death had never touched me so closely.After a long period of emptiness,it finally struck me:life is not promised and neither is future success.Though I was attempting to achieve material success,I was not enjoying my daily life.I realized that finding inner peace,
21、purpose and happiness will stick with me forever and that is real success.Enjoying lifes precious quirks (突发事件) makes an ordinary person more successful than a wealthy person who isnt content and takes everything for granted.The summer before senior years,my attitude changed greatly.Instead of memor
22、izing facts,I began to learn skills.Instead of focusing on the future,I focused on today and then the blessings and successes came with it.I still get excellent grades,but now I devote weeks to studying instead of struggling for exams,and I think about the future with a deeper sense of meaning.For m
23、e,being successful means truly living life each day.【语篇解读】作者在文中叙述了自己对于“成功”一词的理解发生改变的过程。8.The reason why the author changed his idea of success is that.A.he cant afford his houseB.his beloved teacher diedC.he didnt know what to do or where to goD.he lost a few beloved persons in a short time解析:细节理解题。
24、根据文章第二段中的“Then in the eleventh grade,many losses changed my mind.First,one of my friends died at 16.Soon after,my greatgrandmother passed away,followed by my beloved fourthgrade teacher.”可知,是作者的朋友、曾祖母及四年级老师这几位自己很喜爱的人的相继去世使作者改变了想法。故选D。答案:D9.According to the author,which of the following is the real s
25、uccess for a person?A.Being famous.B.Truly living life each day.C.Good cars and big houses.D.Material achievements.解析:细节理解题。根据文章最后一段中的“For me,being successful means truly living life each day.”可知,在作者看来,成功意味着过好生活中的每一天。故选B。答案:B10.What does the author want to tell the readers?A.The true meaning of life
26、.B.The true meaning of studying.C.How to achieve success.D.His opinion about success.解析:推理判断题。根据第一段中的“When I was young,I wished for a good car and a big house.That was my idea of success.”和第二段中的“Then in the eleventh grade,many losses changed my mind.”及在最后一段中的“For me,being successful means truly livi
27、ng life each day.”可知,作者在文中告诉读者自己对于“成功”一词的理解。本题选D。答案:D11.According to the passage,which of the following is TRUE?A.The author thinks that success is not promised.B.His teacher died before the death of his greatgrandpa.C.The author didnt do well in all the exams.D.He didnt want to take all the exams.解
28、析:细节理解题。根据第三段中的“After a long period of emptiness,it finally struck me:life is not promised and neither is future success.”可知,作者认为生活和未来的成功都不是约定好的。故选A。答案:ADWhen dogs get lonely,they like keeping themselves busy by making a big mess around the house and that doesnt really sit well with their owners.Tha
29、ts why one German radio host,who also happens to be a dog owner came up with the idea for a programme designed to relax dogs and make them feel like they arent alone.When 30yearold Stephan Stock,a radio host at Radio Ton,in Germanys BadenWrttemberg region,announced the creation of a programme aimed
30、at dogs,everyone thought it was just a clever April Fools trick.However,it wasnt.For the past three and a half months,Hallo Hasso has been pumping out music for lonely dogs both on the radio and online.Stock says he was inspired to create the special programme by his pet dog,Layla,who would sometime
31、s get so bored when left alone that she would keep herself busy by making a big mess around the house.He and his colleagues at Radio Ton started researching what kind of music usually appeals to dogs,and learnt that it should have as little drum and electric guitar as possible,and should be very slo
32、w.“Its not about keeping dogs quiet,”Stock said about Hallo Hasso.“Its more about the dog feeling hes not alone.”He adds that Layla isnt as restless since listening to Hallo Hasso,and has become relatively quiet,even letting him take a nap(打盹儿) to the music from the radio.Hallo Hasso is only availab
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
