2019版一轮优化探究英语(人教版)(话题部分)练习:话题9 必修四 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版一轮优化探究英语人教版话题部分练习:话题9 必修四 UNIT BODY LANGUAGE WORD版含答案 2019 一轮 优化 探究 英语 人教版 话题 部分 练习 必修 WORD
- 资源描述:
-
1、.阅读理解ABritish shoppers buy 2.15 million tonnes of clothing and shoes annually,yet UK citizens have an estimated 30 billion worth of unused clothing gathering dust at the back of the wardrobe (衣柜)But new technology could see the end of that,with the garments themselves giving owners a gentle reminder
2、 of their existence.“Smart clothes”could help us clear out our wardrobes by sending messages or tweeting us if they havent been worn for a good while.If these alerts are ignored,the garments will get in touch with a clothing charity and ask to be reused,with an organization automatically sending out
3、 donation information.They could also be programmed to put themselves up for auction(拍卖) on eBay.Academics at Birmingham City University are developing the “connected wardrobe” to encourage more suitable clothes consumption. The concept sees garments tagged (给加标签) using washable contactless technolo
4、gy.Mark Brill,senior lecturer at Birmingham City University,said,“Think of the surprise when an owner suddenly receives bids for items that they didnt know were in their wardrobe.”“The connected wardrobe is a practical,pleasant concept to encourage people to think about their clothing consumption.Fi
5、nally,I hope it will encourage more appropriate fashion consumption,” he added.“Perhaps we can even move away from the idea ofownership of clothing.When weve worn them enough,the items will pass themselves on to their next keeper.”It follows in the footsteps of the “Internet of Things”a concept that
6、 sees ordinary household items connecting to the Internet in order to share information.From adjusting your alarm clock to monitoring the temperature of your home,the Internet is changing the way we live.Now,the “Internet of Clothes” will see that neglected garments will tweet and text the owners “a
7、sking” to be worn depending on the weather and frequency of wear.Clothes will keep track of other information such as who owned them previously,as well as how much they originally cost,who made them and how much the worker was paid for them.语篇解读本文是一篇说明文,主要介绍了新型的“智能衣服”“智能衣柜”,而这一科技发明可以帮助人们更好地管理自己的衣服,树
8、立正确的消费观念。1What does the author say about “smart clothes”?AThey may be donated on eBay.BThey have gained in popularity.CThey give warnings if worn out.DThey may be recycled if long forgotten.解析:推理判断题。综合文章内容尤其是第一段中的“unused clothing gathering dust at the back of the wardrobe (衣柜)”和第二段中的“Smart clothes c
9、ould help us clear out our. if they havent been worn for a good while”“ask to be reused”可推知,“智能衣服”会在被搁置许久时发信息提醒主人,如果主人不理会这样的提醒,那么“智能衣服”就会和慈善组织联系,要求被重新使用。故选D。答案:D2How does Mark Brill find the “connected wardrobe”?AIt helps people buy cheaper clothes.BIt contributes to right consumption attitudes.CIt
10、changes peoples shopping habits.DIt improves peoples consumer confidence.解析:细节理解题。根据第三段中的“the connected wardrobe to encourage more suitable clothes consumption”及第四段中的“The connected wardrobe is a practical,pleasant concept to encourage people to think about their clothing consumption.Finally,I hope i
11、t will encourage more appropriate fashion consumption”可知,Mark Brill认为“智能衣柜”有助于鼓励人们树立正确的消费观。故选B。答案:B3What is indicated in the last paragraph?AClothes can be a source of information.BWeather affects the connected wardrobe.CClothes are sold online at a low price.DThe Internet is a platform to share ite
12、ms.解析:推理判断题。根据最后一段中的“Clothes will keep track of other information such as who owned them previously,as well as how much they originally cost.”可知,衣服可以成为信息的来源。故选A。答案:A4Whats the authors attitude to the new technology?ACritical.BUninterested.CApproving.DSkeptical.解析:作者态度题。纵观全文可知,作者在文中介绍了一项新的科技发明新型的“智能衣
13、服”“智能衣柜”,重点讲述了该科技发明对人们有什么好处,由此可推知,作者对这种新科技是持赞成的态度的。故选C。答案:CBWhile the world is still debating the safety of selfdriving cars,Dubai is preparing to launch an autonomous flying taxi.Starting in July,the worlds first passenger drone (无人机),the EHANG 184,will be available to passengers.The shuttle,releas
14、ed in Las Vegas in January 2016,weighs 440 pounds and can fly at heights of up to 11,500 feet.The eggshaped vehicle has room for a single passenger weighing up to 220 pounds and a small suitcase.Though the flying taxi can reach speeds of up to 100 mph,it will typically operate at about 62 mph.Passen
15、gers can ask for the flying taxi to pick them up from appointed zones using a smartphone app. Passengers strap into the seat,select a destination on the touch screen,and enjoy the flight.To ensure the passengers safety,all flights are monitored remotely by a control room on the ground.In the unlikel
16、y event that any of the components malfunction or disconnect,the drone will make an emergency landing to ensure the customers safety.Its also programmed to ensure its route wont affect that of another drone.While having no control over the remotely piloted vehicle may appear scary,the producer,China
17、based EHANG,says,“It is the safest,smartest and ecofriendly low altitude autonomous flying vehicle.”Any drawback?The EHANG 184 has a battery life of 30 minutes and a flight range of just 31 miles.Also unknown is the cost of each ride.Though the flying taxi seems advanced,it is not the first driverle
18、ss transportation option available to Dubais residents.As part of its goal to have 25% of the public transportation automated by 2030,the authorities have built the worlds longest driverless metro and introduced selfnavigating shuttles.Officials recently also partnered with a US company to build sup
19、ersonic speed pods to carry passengers between Dubai and Abu Dhabi.语篇解读本文是一篇科普说明文,主要介绍了一种迪拜正准备投入使用的自动驾驶低空飞行器EHANG 184。5What can we learn about the flying taxi?AA passenger can call for a flying taxi online.BIt can carry a weight of 220 pounds at most.CA passenger can touch the screen to control it.D
20、It usually flies at a speed of 100 miles an hour.解析:细节理解题。根据第三段的第一句“Passengers can ask for the flying taxi to pick them up from appointed zones using a smartphone app.”可知,乘客可以使用智能手机中的软件在指定地方乘坐EHANG 184。故A项正确。答案:A6How can the shuttle guarantee the passengers safety in an equipment failure?AIt lowers
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439540.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
湖南省新田县第一中学高中语文课件 选修《中国古代诗歌散文欣赏》第五单元 祭十二郎文.ppt
