2020-2021学年新教材英语人教版必修第三册课时作业:UNIT 4 SPACE EXPLORATION SECTION Ⅲ LISTENING AND TALKING READING FOR WRITING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版必修第三册课时作业:UNIT 4SPACE EXPLORATION SECTION LISTENING AND
- 资源描述:
-
1、课时作业15基础检测1As the income is increasing, the pattern (模式) of family life has been changing over recent years.2They actually monitor (监视) the movement of the fish going up river.3In my free time, Ill continue to take regular (经常的) exercise, such as swimming, running and various ball games. 4Secondly,
2、we had better try our best to recycle something so that we can have more resources (资源) to use.5In addition, the information about each word in a pocket dictionary is generally limited (有限的)6After that, what happened to the Amber Room (琥珀屋)remains a mystery (谜)7You are required to attach (贴,系) an in
3、troduction to your invention so that others can know how to use it.8If headaches only occur at night, lack of fresh air and oxygen (氧气) is often the cause.9Are they attempting to limit our work through their facility (设备) at this time?10It would clearly be fatal (致命的) for Europe to quarrel seriously
4、 with America.1Though lacking (lack) money and support from his family, he managed to complete the task in advance.2I managed to argue her into not going (go) out alone at midnight.3Both teams train for two hours a day and participate in competitions regularly (regular)4Having realized that your tim
5、e is limited (limit), youll have to study for your goals without anger and hesitation.5The couple set a limit to the expense of the trip for their daughter.6One day, when I opened my book, I found a beautiful card attached (attach) to the first page, giving me best wishes.7Lets figure out what is mi
6、ssing and see if there are any fingerprints left behind.8We are now in great trouble,so your financial aid will certainly make a difference (different)9Large quantities of clothes and food are provided for the earthquake areas.10He was cooking some delicious food in the kitchen. Suddenly, he found t
7、hat he had run out of salt.能力提升阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。From now, if all goes well, a hightech spacecraft will land in the South Pole of the moon. There, it will drill 66 feet down into the surface(表面) and collect samples of the mantle(地幔) to bring back to the earth.But before it leaves, it w
8、ill have a twopart time capsule(时光胶囊): a public part, full of the Earths history, and a private part, full of digital(数码的) memory boxes created by individuals(个人). These memory boxes can hold digital filesrecords of family trees, videos or actual DNA in the form of human hair. Not everyone can have
9、a digital memory box, though. The boxes are only delivered for the people who donate the money to the project.The project, called Lunar Mission One, has already raised more than half of its 600,000 goal since its launch(启动) just a few days ago. The founders thought that it would succeed because of t
10、he attraction of both exploring the moon surface and leaving a time capsule behind. The mission was a technical action, but it was also an emotional one, bringing the excitement of knowing that something humans built on the Earth reached somewhere else in space.Still, it does seem risky(冒险的) for a p
11、erson to donate 60 to keep a digital memory box for a project that wont come true until 2024. What if the project never takes off? What if the technology isnt good enough? What if those digital memory boxes break on the moons surface? And how will anybody ever even know if that happens? Ian Crawford
12、, a professor at Birkbeck College in London and scientific advisor to the mission, says it is not necessary to worry about these. The plan to leave a time capsule on the moon isnt really about physically leaving something on the moon its more an opportunity to encourage peoples interest in space.本文为
13、科普类说明文。文章介绍了名为“月球任务”的太空项目一艘高科技航天器将携带两个时间胶囊登陆月球南极。1Who can have a digital memory box on the moon?AA person who donates 60 to the project.BA person who has records of family trees.CA person who is in charge of the project.DA person who is interested in exploring the moon.解析:细节理解题。根据第二段中的“The boxes are
14、 only delivered for the people who donate the money to the project.”及第四段中的“Still, it does seem risky(冒险的) for a person to donate 60 to keep a digital memory box for a project that wont come true until 2024.”可知,一个人捐赠60便可以在月球上留下一个数字储存盒。故A选项正确。答案:A2What can be learned about Lunar Mission One from Parag
15、raph 3?AThe spacecraft was successfully launched just a few days ago.BIt will explore the moon surface and leave a time capsule on the moon.CIt was created because of the excitement of knowing something in space.DIt was a technical action because it was designed with rich emotion.解析:细节理解题。根据第三段中的“Th
16、e founders thought that it would succeed because of the attraction of both exploring the moon surface and leaving a time capsule behind.”可知,Lunar Mission One将会探索月球表面,并在月球上留下时间胶囊。故B选项正确。答案:B3Why does it seem risky to donate 60 to keep a digital memory box?ABecause the spacecraft wont be sent on time.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440258.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
女性经常熬夜警惕这5种妇科病.pdf
