2020-2021学年新教材英语外研版必修第二册课时作业:UNIT 4 STAGE AND SCREEN 第二课时 USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语外研版必修第二册课时作业:UNIT STAGE AND SCREEN 第二课时USING LANGUAGE WORD
- 资源描述:
-
1、课时作业11Using languageAIt all started in 2007 when James Bowen, a thirtysomething drug addict who survived by playing guitar on the street, found an orange cat sitting in front of the door of his apartment.Bowen noticed the cat was wounded. Without hesitation, the young man took him to the Humane Soci
2、ety and spent the little money he had on medicine to heal him.Shortly thereafter, the cat, who was healing and feeling much better, began to follow the musician when he left the house. Then one day the cat got on the bus that Bowen took to the place where he worked.Thats how the cat, who had recentl
3、y been named Bob, began to accompany his human friend to his musical performances. Bobs mere presence attracted the attention of passersby. He and Bowen would finish off each song with a high five. Pretty soon, the images of Bob wearing a scarf while sitting on the musicians shoulder, or keeping him
4、 company while he played the guitar, began to go_viral all over the world.Eventually, the news found out about the pair and did a story for the magazine Islington Tribune. It was not long after that when a book agent appeared in their lives and gave them a chance to tell their story.By then, Bowen,
5、who had managed to get away from drugs, wrote a novel called A Street Cat Named Bob. He related in great detail how meeting the cat changed him.The book soon sold more than six million copies and even spread beyond the borders of the United Kingdom. In fact, it was translated into thirty languages.T
6、hrough all of these changing circumstances, Bob has always been with Bowenon his shoulder.You cant make up a story like this. But life always gives opportunities to those who know how to get hold of them. So if you are ever in a position where a cat has chosen you, dont ignore it. You cant imagine a
7、ll the good that life may have in store if you decide to accept the proposal.本文为记叙文。讲述了瘾君子詹姆斯鲍文(James Bowen)在街上弹吉他时救下了一只猫,于是那只猫开始陪伴他演奏。那时,鲍文已经摆脱了毒品的困扰,后来他在自己写的一本名为流浪猫鲍勃的小说里详细地叙述了遇见那只猫使他发生的变化。1Why did James Bowen decide to keep the cat?AThe cat could attract more audience.BThe cat could keep him comp
8、any.CThe cat was a lovely performer.DThe cat needed to be taken care of.答案:D解析:细节理解题。根据第二段Bowen noticed the cat was wounded. Without hesitation, the young man took him to the Humane Society and spent the little money he had on medicine to heal him.可知,小猫受伤了,鲍文毫不犹豫地带它去治疗并且带回家照看。故选D。2What does the unde
9、rlined phrase “go viral” in Paragraph 4 mean?ALook funny. BCreate viruses.CSpread quickly. DChange greatly.答案:C解析:词义猜测题。根据第四段Thats how the cat.began to accompany his human friend to his musical performances. Bobs mere presence attracted the attention of passersby. He and Bowen would finish off each
10、song with a high five.可知,这只叫作Bob的猫的出现引起了路人的注意。他和鲍文会击掌结束每首歌。很快,鲍勃戴着围巾坐在音乐家肩上,或者陪着他弹吉他的照片就在全世界疯传。故go viral意为“疯狂传播”,故选C。3What do we know about A Street Cat Named Bob?AIt was a huge success.BIt was written by a book agent.CIt helped Bowen stop taking drugs.DIt was first published in a magazine.答案:A解析:推理
11、判断题。根据倒数第三段The book soon sold more than six million copies and even spread beyond the borders of the United Kingdom. In fact, it was translated into thirty languages.可知,这本书很快就售出了600多万册,甚至传播到了英国以外。事实上,它被翻译成30种语言。因此推断这本书取得了巨大成功。故选A。4What does the author think of James Bowen?AHe has a strong sense of b
12、usiness.BHe knows how to catch audiences attention.CHe seized the chance to change himself.DHe is no longer a good street performer.答案:C解析:推理判断题。根据最后一段But life always gives opportunities to those who know how to get hold of them. So if you are ever in a position where a cat has chosen you, dont igno
13、re it.可知,作者认为,生活总是给那些知道如何抓住机会的人机会。所以,如果你处在一只猫选择了你的位置,不要忽视它。而鲍文正是抓住了这个机会。故选C。BWhen students and parents are asked to rate subjects according to their importance, the arts are unavoidably at the bottom of the list. Music is nice, people seem to say, but not important. Too often it is viewed as mere en
14、tertainment, but certainly not an education priority (优先)This view is shortsighted. In fact, music education is beneficial and important for all students.Music tells us who we are. Because music is an expression of the beings who create it, it reflects their thinking and values, as well as the socia
15、l environment it came from. Rock music represents a lifestyle just as surely as a Schubert song. The jazz influence that George Gershwin and other musicians introduced into their music is obviously American because it came from American musical traditions. Music expresses our character and values. I
16、t gives us identity as a society.Music provides a kind of perception (感知) that cannot be gained any other way. Science can explain how the sun rises and sets. The arts explore the emotional meaning of the same phenomenon. We need every possible way to discover and respond to our world for one simple
17、 but powerful reason: No one way can get it all. The arts are forms of thought as powerful in what they communicate as mathematical and scientific symbols. They are ways we human beings “talk” to each other. They are the language of civilization through which we express our fears, our curiosities, o
18、ur hungers, our discoveries, and our hopes. The arts are ways we give form to our ideas and imagination so that they can be shared with others. When we do not give children access to an important way of expressing themselves such as music, we take away from them the meanings that music expresses.Sci
19、ence and technology do not tell us what it means to be human. The arts do. Music is an important way we express human suffering, celebration, the meaning and value of peace and love.So music education is far more necessary than people seem to realize.这是一篇议论文。短文通过举例和对比的方法来证实:音乐教育对所有学生都是有益和重要的,远比人们想象的
20、更为必要。5According to Paragraph 1, students _.Aregard music as a way of entertainmentBdisagree with their parents on educationCview music as an ignored subjectDprefer the arts to science答案:A解析:细节理解题。由第一段“Too often it is viewed as mere entertainment, but certainly not an education priority”可知,它常常被视为纯粹的娱
21、乐,但肯定不是教育的优先选择。所以根据第一段,学生们把音乐当作一种娱乐方式,可知A选项正确。6In Paragraph 2, the author uses jazz as an example to _.Acompare it with rock musicBshow music reflects a societyCintroduce American musical traditionsDprove music influences peoples lifestyles答案:B解析:推理判断题。由第二段“Because music is an expression of the bein
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440877.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
