2020版新高考英语二轮提分教程文档:大题型重组10天提速训练7 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版新高考英语二轮提分教程文档:大题型重组10天提速训练7 WORD版含解析 2020 新高 英语 二轮 教程 文档 题型 重组 10 提速 训练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、训练7.完形填空(2019江苏六校联考)Think about the last time you felt a negative emotionlike stress, anger, or _1_. What was going through your _2_ as you were going through that negativity? Was your mind cluttered (混乱的) with thoughts? Or was it paralyzed, unable to _3_?The next time you find yourself in the _4_ o
2、f a very stressful time, or you feel angry or frustrated, stop. Whatever youre doing, stop and sit for one minute. While youre sitting there, _5_ immerse yourself in the negative emotion.Allow that emotion to _6_ you. Allow yourself one minute to truly feel that emotion. Dont _7_ yourself here. Take
3、 the entire minutebut only one minuteto do _8_ else but feel that emotion.When the minute is over, ask yourself, “Am I willing to keep _9_ to this negative emotion _10_ I go through the rest of the day?”Once youve allowed yourself to be totally immersed in the emotion and really _11_ it, you will be
4、 surprised to find that the emotion _12_ rather quickly.This exercise seems simplealmost too simple. _13_,it is very effective. By allowing that negative emotion the _14_ to be truly felt, you are dealing with the emotion _15_ stuffing it down and trying not to feel it. You are actually _16_ the pow
5、er of the emotion by giving it the space and attention it needs. When you immerse yourself in the emotion, and realize that it is only emotion, it _17_ its control. You can clear your head and proceed with your task.Try it. Keep a piece of paper with you that says the following: _18_. Immerse for on
6、e minute. Do I want to keep this negativity? Breathe deeply, exhale, release all that negativity. Move on! This will _19_ you of the steps to the process. Remember: take the time you need to really immerse yourself in the emotion. Then, when you feel youve felt it _20_, release itreally let go of it
7、. You will be surprised at how quickly you can move on from a negative situation and get to what you really want to do!篇章导读:本文是一篇说明文。文章就如何应对消极情绪给我们提出了具体的建议。1A.sadness BfrustrationCregret Dsorrow答案:B根据空格前的“a negative emotionlike stress, anger, or”和下文中的“feel angry or frustrated”可知选B。frustration “挫败,沮丧
8、”。2A.heart BthoughtCmind Dbody答案:C根据下文“Was your mind cluttered (混乱的) with thoughts?”中的mind可知本题选C。mind “头脑,大脑”。3A.move BsurviveCtalk Dthink答案:D根据语境可知,此处指你的大脑是否瘫痪了,无法思考(think)了?故选D。4A.beginning BendCmiddle Dstart答案:Cin the middle of . “在当中”,符合句意。5A.completely BimmediatelyChardly Dnever答案:A根据下文中的“Allow
9、 yourself one minute to truly feel that emotion.”和第五段中的“ . be totally immersed in . ”可知,作者建议让你自己完全(completely)沉浸在消极情绪之中,故选A。6A.destroy BtortureCconsume Descape答案:C根据上文中的“immerse yourself in the negative emotion”及下文的内容可知,作者建议让这种消极的情绪“吞噬”你,因此选C。consume “(心中)充满,满是(某种情绪或念头)”。7A.abandon BcheatCblame Ddou
10、bt答案:B根据上文的“truly feel that emotion”和下文的“Take the entire minute . ”可知选cheat,表示“不要欺骗你自己”。8A.anything BsomethingCeverything Dnothing答案:D利用这仅有的一分钟去全身心地感受那种情绪。此处表示“除了感受那种情绪之外,什么也不做”。故选nothing。9A.holding on Bgiving inClooking forward Dadding up答案:A问自己是否愿意在一天中剩余的时间里继续保持这种消极情绪。hold on “保持”,符合句意。10A.till Ba
11、sCbefore Donce答案:Bas “当的时候”,符合句意。11A.defeat BfightCfeel Dforget答案:C根据上文反复出现的“feel”和下文的“felt”可知选feel,表示“真正地感受它”。12A.clears BescapesCreleases Druns答案:A根据语境及文章最后一句可知,此处指这种消极的情绪会很快地消退。clear “消散,散去,消失”,符合句意。13A.Therefore BOtherwiseCMoreover DHowever答案:D这种练习似乎很简单几乎过于简单了,但是它很有效果。前后句之间是转折关系,故选However。14A.sp
12、ace BreasonCchance Dtime答案:A根据下文的“by giving it the space”可知,此处指在心里给消极的情绪腾出空间(space),使其真正地被感受。故答案为A。15A.other than Bmore thanCrather than Dless than答案:C你是在应对这种情绪而不是逃避,因此选择rather than “而不是”。other than “除了”;more than “多于,不仅仅”;less than “不到,少于”。16A.adding to Btaking awayCsubjecting to Dobjecting to答案:B根
13、据上下文可知,给予消极情绪一定的空间并且去感受它,事实上就是在消除消极情绪的影响力。take away “解除,消除”。17A.gains BtakesCkeeps Dloses答案:D当你沉浸在这种情绪中并意识到它仅仅是一种情绪时,它就失去(lose)了控制力,因此选D。18A.Calm BRelaxCWait DStop答案:D根据第二段中的“The next time you find yourself . stop.”可知选D。19A.inform BwarnCconvince Dremind答案:D这会让你想起这个过程的步骤。remind “使想起”。20A.already Beno
14、ughCgone Dlong答案:B根据语境可知,此处表示“当你觉得你已经充分感受到它时,就释放出来”,故应选enough “足够地,充分地”。.阅读理解A(2019湖南邵阳二模)Nightlife Downtown Crested Butte is home to some fun adventure nightlife! With many different options for enjoying a night, youre sure to have a great time! Enjoy the free bus system between the mountain and to
15、wn to get around.Kids Night OutOn vacation, kids and parents deserve a special night out. But sometimes, whats special for the kids isnt quite what you have in mind. We created Kids Night Out so you can all have the night youre looking for. Our funloving kids instructors host your kids for a visit t
16、o the Adventure Park, followed by dinner and games while you head out of the town. Ages 812 are welcome, $75 per child. Kids Night Out takes place nightly in the coldest days.Majestic Movie TheaterIt is small and personal and it offers a wide range of movies, from new releases to classics, action et
17、c. All natural snacks and alcoholic drinks are available. For movie show times and more information, call 9703498955 or visit our website.Princess Wine BarEscape the ordinary and experience the Princess Wine Bar in downtown Crested Butte. Enjoy the coffeehouse featuring Belgian snacks, baked eggs, a
18、pplewood smoked bacon, and coffee drinks. Live entertainment makes the Princess Wine Bar the perfect choice. Open daily from 8:00 pm to midnight, but advance reservations are required. For more information you can call 9703490210.Talk of the TownIf you are looking for a good time, the Talk offers fo
19、osball, pinball, video games, good music, and pool tables any night of the week. Located in the center of Crested Butte on Elk Avenue, open daily at 3:00 pm, the Talks Happy Hour is from 3:00 to 8:00 pm. For further information, you can call 9703496809.篇章导读:本文是一篇应用文。文章介绍了Nightlife Downtown Crested B
20、utte为人们提供的几个有趣的节目。1What is special about Kids Night Out?AIts in the town center.BIt opens only in winter.CIt offers many games.DIt gives parents an interesting night.答案:B细节理解题。根据第二段最后一句“Kids Night Out takes place nightly in the coldest days.”可知,Kids Night Out只在冬天开放。故选B。2What should you do if you pla
21、n to go to the Princess Wine Bar?ARead some extraordinary stories.BKnow the names of different snacks.CContact it ahead of time.DArrive before 8:00 pm.答案:C细节理解题。根据第四段中的“but advance reservations are required”可知要提前预订。故选C。3What is the purpose of the text?ATo promote some fun programs.BTo advertise the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-441314.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
