2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 1 TEENAGE LIFE Section D Reading for Writing & Assessing Your Progress练习(含解析)新人教版必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT TEENAGE LIFE Section Reading for Writing Assessing Your Progress练
- 资源描述:
-
1、UNIT1TEENAGELIFESectionDReadingforWriting&AssessingYourProgress课后篇巩固提升必备知识基础练.单句语法填空1.They observed the (behave) of their new pet.答案behaviour2.The cherry blossoms in spring is an (attract) to the crowds of tourists in Wuhan University in Hubei Province.答案attraction3.Only those who have reached 18 ye
2、ars old are regarded as (adult) who can support themselves.答案adults4.There are more new research centres (focus) on AI technology in this city.答案focused5.China attempts to win in the battle for the next (generation) of mobile communication technology by developing and using 5G.答案generation6.The aim
3、of the technology for smart devices is to reduce (addict) to those devices,developing good content suitable for teenagers.答案addiction7.The confusing matters make him unable to concentrate his study.答案on8.It is unusual him to come on time.答案for9.We should encourage the young (read) more books.答案to re
4、ad10.His suggestion is so (attract) that I want to accept it.答案attractive.用适当的介词填空1.He was nice looking,but I wasnt deeply attracted him.答案to2.You need to focus what you need to do now.答案on3.There was a time when I addicted computer games.答案to4.They always behave very well me,which I always ignore.答
5、案to/towards5.This custom passed down generation to generation.答案from6.As the little girl was walking on the street,many people were attracted her sweet smile.答案by.完成句子1.如果你爸爸为你哭泣,那是因为他深深地爱着你。If your dad cries over you,.答案its because he loves you deeply2.这次会议将着重讨论学生们的健康饮食问题。The meeting will of the st
6、udents.答案focus on the healthy eating3.有时候我觉得很孤独,就像一个人在这里。Sometimes ,like Im by myself with no one here.答案I feel lonely4.一些学生最近沉迷于电脑游戏。Some students .答案has recently become addicted to computer games关键能力提升练.阅读理解SuperCampSuperCamp is the best academic,life and college prep summer camp in the United Sta
7、tes for ages 11-19.It is held in famous colleges nationwide.Students experience a shift in learning through academic enrichment classes,exciting outdoor challenges and character building exercises.SuperCamp Senior Forum offers 6-day and 10-day programs.Senior Forum helps teens develop new learning a
8、nd life skills,in such areas as critical thinking,communication and leadership,in preparation for success throughout high school and in college.Quantum Academy is a 6-day summer program for incoming 12th graders and college students up to 20 years of age.This program focuses on life and learning ski
9、lls necessary for success in college and after college.SuperCamp Junior Forum is a 6-day summer program for incoming 6th-8th graders,which helps students develop learning skills in such areas as writing,reading,studying,test-taking and memory,which will help in all subject areas throughout high scho
10、ol.Whats a typical day like?A typical day is action-packed.Waking up at 7:00,breakfast at 7:30,morning session 8:30-12:30 full of music and fun,interactive learning activities,lunch at 12:30,free time 1:30-3:30 for outdoor sports,main room games,hanging out,etc.,3:30-5:30 afternoon session with more
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-442139.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
