北京市中国人民大学附属中学朝阳学校2020-2021学年高二下学期期中英语试题 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 北京市中国人民大学附属中学朝阳学校2020-2021学年高二下学期期中英语试题 WORD版含解析 北京市 中国 人民
- 资源描述:
-
1、2021北京人大附中朝阳学校高二(下)期中英 语本试卷考试时间100分钟,满分100分第一节 语法填空(共10小题;每小题1.5分,共15分)A阅读下列短文,根据短文内容填空,在未给提示词的空白处仅填写1个适当的单词,在给出提示词的空白处用括号内所给词的正确形式填空。Seven years ago, Steve lost his beloved dog Wolfgang. In memory of it, he began to adopt dogs who had been in their last few years. He _1_(choose) to rescue these sen
2、ior dogs because they otherwise wouldnt have had a home. When_2_(ask) how he could bear to adopt senior dog, Steve answered, “These abandoned animals need love, and they also have a lot of love to give, _3_is just one of the things these dogs wish you knew.”【答案】1. chose 2. asked 3. which【解析】【分析】这是一篇
3、记叙文。七年前,Steve去了他心爱的狗狗Wolfgang。为了纪念它,他开始收养那些已经奄奄一息的老年狗的故事。【1题详解】考查动词时态。句意:他选择拯救这些老年狗,因为不这样做的话它们就没有家了。根据上文“Seven years ago”可知事情发生在七年前,应用一般过去时。故填chose。【2题详解】考查省略句。句意:当被问及他如何能忍受收养老年狗时,Steve回答说,“这些被遗弃的动物需要爱,它们也有很多爱可以给予,这正是这些狗希望你知道的事情之一。” 在when引导的时间状语从句中,从句主语和主句主语一致且含有be的某种形式时,可省略从句的主语和be,从句完整形式为“When he
4、was asked how he could bear to adopt senior dog”,相当于省略了he was。故填asked。【3题详解】考查定语从句。句意:当被问及他如何能忍受收养老年狗时,Steve回答说,“这些被遗弃的狗狗需要爱,它们也有很多爱可以给予,这正是这些狗希望你知道的事情之一。”此处为非限制性定语从句修饰上文整个句子,从句中缺少主语,故应用关系代词which引导,that不能引导非限制性定语从句。故填which。B阅读下列短文,根据短文内容填空,在未给提示词的空白处仅填写1个适当的单词,在给出提示词的空白处用括号内所给词的正确形式填空。For many years
5、, researchers_4_(try) to find out the magic of reading. According to an article in Scientific American, researchers have found evidence that literary fiction improves a readers ability to understand_5_others are thinking about. And_6_article further argues that literary fiction can teach us values a
6、bout social behavior, such as the importance of understanding those who are different from ourselves. The results of this study suggest people who love reading can_7_(well) put themselves in someone elses shoes.【答案】4. have tried / have been trying 5. what 6. the 7. better【解析】【分析】这是一篇说明文。文章介绍了阅读的魔力,阅
7、读能给人们带来诸多好处。【4题详解】考查时态。句意:多年来,研究人员一直试图找出阅读的魔力。根据句意以及时间状语For many years可知,此处用现在完成时(have/has done)表示过去开始的动作一直持续到现在,或用现在完成进行时(have/has been doing),表示动作从某一时间开始,一直持续到现在,有可能仍然要继续下去。主语researchers为复数名词,主谓一致,故填have tried / have been trying。【5题详解】考查宾语从句引导词。句意:根据科学美国人杂志的一篇文章,研究人员发现有证据表明,文学小说可以提高读者理解他人想法的能力。分析句
8、子可知,空格处引导宾语从句,连接代词what引导从句,在从句中作宾语,指事物,可译为“的事”。故填what。【6题详解】考查冠词。句意:文章进一步认为,文学小说可以教会我们关于社会行为的价值观,比如理解那些与我们不同的人的重要性。根据句意可知,空格后的名词article特指前文(文章第二句)中提到的an article,应用定冠词the限定。故填the。【7题详解】考查副词比较级。句意:这项研究的结果表明,爱读书的人可以更好地设身处地为别人着想。根据句意可知,此处应用well的比较级better修饰动词put,表示“爱读书的人”和“不爱读书的人”做个比较,符合句意,故填better。C阅读下列
9、短文,根据短文内容填空,在未给提示词的空白处仅填写1个适当的单词,在给出提示词的空白处用括号内所给词的正确形式填空。A team of international_8_(scientist) announced that they discovered a group of dinosaur footprints in Tibet Autonomous Region in China. The team, which consists_9_experts from China, the United States and Germany, found about 99 footprints i
10、n that area. According to their findings published in the academic journal Historical Biology earlier this month, these footprints, _10_(range) from 22 cm to 99.3 cm in length, are believed to have been left by large, medium and small-sized sauropods (蜥脚龙) dating back to the Middle Jurassic period.【
11、答案】8. scientists 9. of 10. ranging【解析】【分析】这是一篇说明文,文章主要讲述一个国际科学家团队在中国西藏自治区发现了一组恐龙脚印。【8题详解】考查名词复数。句意:一个国际科学家团队宣布,他们在中国西藏自治区发现了一组恐龙脚印。scientist是可数名词,结合“A team of”可知,此处应用复数形式。故填scientists。【9题详解】考查介词。句意:由来自中国、美国和德国的专家组成的研究小组在该地区发现了大约99个脚印。consist of由组成,是固定短语。故填of。10题详解】考查非谓语动词。句意:根据本月早些时候发表在学术期刊历史生物学上的研究
12、结果,这些足迹长度从22厘米到99.3厘米不等,被认为是侏罗纪中期大型、中型和小型蜥脚龙留下的。句中已有谓语动词are believed,空处应用非谓语动词,动词range和逻辑主语footprints之间是主谓关系,应用现在分词作后置定语。故填ranging。第二节 完形填空(共10小题;每小题1.5分,共15分)阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。It Runs in the FamilyMy childhood had its ups and downs, but with my mom, who was so supportive, I was
13、destined to succeed in life.She never _11_any of my school events. When I graduated from college, I was selected to give the commencement address(毕业演讲). Just like old time, my mother listened to my_12_ over and over again. That reminded me of a time when I used to be_13_by my mother. She always laug
14、hed just too loud. I respected my mother, but just wanted her to be more like normal mothers and less_14_.During my speech in a statewide speech contest, she moved her lips as if she was coaching me. I worried other people would think she was talking to herself.By the time I made it to the finals, I
15、 had given my mother strict conditions. I instructed her not to mouth the words to my speech. And I_15_ under no circumstances should she Jump up and down and make whooping noises if I won. This was the final speech contest, and we had to look the part.When I took to the stage and delivered my prese
16、ntation, one of the most flawless performances of my 16 years on earth, I realized my mother was sitting with her face turned toward the door rather than the stage-obeying my orders. I realized that she knew all the words to my speech-just to show her_16_for me. Suddenly, I knew then that I had no d
17、esire to win without my mother seeing it and_17_in whatever way she wanted to.Near the end of my speech, I walked onto the main floor. I wanted Mommas_18_. My mother never moved, desperately trying to do what I had asked her to do: Be someone else. While the rest of the crowd rose to their feet in a
18、 standing ovation, Momma was_19_. When they handed me the scholarship money, Momma allowed herself to simply smile.Without our traditional crazy celebration, my_20_felt empty. At that moment, I realized you cant enjoy where you are going if you deny where you are from. I let Momma know from that mom
19、ent on she could whoop and holler and be herself.11. A. visitedB. missedC. delayedD. cared12. A. requestB. storyC. speechD. lecture13. A. confusedB. embarrassedC. surprisedD. disappointed14. A. dizzyB. messyC. crazyD. busy15. A. warnedB. informedC. promisedD. complained16. A. respectB. supportC. pat
20、ienceD. curiosity17. A. coachingB. performingC. participatingD. celebrating18. A. attentionB. instructionC. affectionD. impression19. A. afraidB. sadC. stillD. bored20. A. dreamB. fortuneC. effortD. victory【答案】11. B 12. C 13. B 14. C 15. A 16. B 17. D 18. A 19. C 20. D【解析】【分析】这是一篇记叙文。作者讲述了成长过程中,妈妈给予
21、自己的支持与付出,期间作者还嫌弃过妈妈的一些做法,后来认识到自己错了,表示感恩。【11题详解】考查动词词义辨析。句意:她从来没有错过我学校的任何活动。A. visited参观访问;B. missed思念,错过;C. delayed耽搁,延迟;D. cared重视,关心。根据上文“with my mom, who was so supportive, I was destined to succeed in life.(我妈妈非常支持我。我命中注定要成功)”可知,妈妈对我是支持的,结合全文,作者的演讲比赛,妈妈都在现场,所以此处应表示妈妈从未缺席过我的学校活动。故选B项。【12题详解】考查名词词
22、义辨析。句意:就像以前一样,妈妈一遍又一遍地听我的演讲。A. request请求,要求;B. story故事;C. speech讲演;D. lecture授课,讲座。根据第四空后“During my speech ”可知,是我在演讲准备阶段妈妈一遍一遍听我演讲。speech表示“演讲”,注重语言的口才表达;lecture表示“演讲”注重知识性,以教育为目的。故选C项。【13题详解】考查形容词词义辨析。句意:那使我想起了以前我为妈妈感到难堪的时候。A. confused困惑的;B. embarrassed尴尬的;C. surprised感到奇怪的;D. disappointed失望的。根据下文“
23、She always laughed just too loud. I respected my mother, but just wanted her to be more like normal mothers and less4_.During my speech in a statewide speech contest, she moved her lips as if she was coaching me. I worried other people would think she was talking to herself.(她总是笑得太大声。我尊重我的母亲,但只是希望她更
24、像普通的母亲,不要那么疯狂。我在一次全州演讲比赛中演讲时,她动了动嘴唇,好像在指导我。我担心别人会认为她在自言自语。)”可知,我觉得妈妈的反应有些与众不同,担心别人认为她不正常,我应该是感觉很尴尬。故选B项。【14题详解】考查形容词词义辨析。句意:我尊重我的母亲,但只是希望她更像普通的母亲,不要那么疯狂。A. dizzy头晕的;B. messy混乱的;C. crazy疯狂的;D. busy繁忙的。根据上文“She always laughed just too loud.(她总是笑声那么大)”及下文“And I_5_ under no circumstances should she Jump
25、 up and down and make whooping noises if I won.(我警告她,如果我赢了,她决不能跳上跳下,大声喊叫。)”可知,我觉得我演讲时,妈妈在台下的反应是太疯狂了。故选C项。【15题详解】考查动词词义辨析。句意:我警告她,如果我赢了,她决不能跳上跳下,大声喊叫。 A. warned警告;B. informed告知;C. promised承诺;D. complained抱怨,投诉。根据上文“but just wanted her to be more like normal mothers and less crazy .(但只是希望她更像普通的母亲,不要那么
26、疯狂。)”及空后“under no circumstances should she Jump up and down and make whooping noises if I won(如果我赢了,她无论如何都不能跳上跳下,大声喊叫。)”可知,我认为妈妈之前的行为有些疯狂,我感到尴尬。所以此处应该是警告妈妈,不要那样了。故选A项。【16题详解】考查名词词义辨析。句意:我意识到她知道我演讲的全部内容只是为了表示她对我的支持。A. respect尊敬;B. support支持;C. patience耐心;D. curiosity好奇心。妈妈陪女儿演讲,背下来女儿的全部的演讲稿,是对女儿的支持。故
27、选B项。【17题详解】考查动词词义辨析。句意:突然间,我明白了,如果没有我妈妈观看并以她想要的任何方式庆祝,我是不会想赢的。A. coaching训练;B. performing表演,表现;C. participating参与;D. celebrating庆祝。根据第五空后“I warned under no circumstances should she Jump up and down and make whooping noises if I won.( 我警告她如果我赢了,她无论如何都不能跳上跳下,大声喊叫。)”可知,以往我获胜时,妈妈很兴奋的大喊大叫,这次妈妈很安静,我却觉得失落空
28、虚。可知没有了妈妈的支持和庆祝,我就不会这么努力,可能就不会赢。故选D项。【18题详解】考查名词词义辨析。句意:我想引起妈妈的注意。A. attention注意; B. instruction知道,说明;C. affection喜爱,感情;D. impression印象。根据上文“I realized my mother was sitting with her face turned toward the door rather than the stage-obeying my orders.”妈妈按我嘱咐,一直没有看向舞台及“Suddenly, I knew then that I ha
29、d no desire to win without my mother seeing it and_7_in whatever way she wanted to.”那一刻我突然明白,没有妈妈的欣赏和庆祝,我就没有了赢的欲望。及空前“Near the end of my speech, I walked onto the main floor.”我走到那里去是为了得到妈妈的注意,因为之前妈妈一直没有看舞台。故选A项。【19题详解】考查形容词词义辨析。句意:当其他的人站起来为我鼓掌时,妈妈仍然不动。A. afraid害怕的;B. sad难过的;C. still静止不动的;D. bored厌烦的
30、。根据空前“the rest of the crowd rose to their feet”可知,其他观众们都站起来为我鼓掌,而妈妈还是在遵守我的嘱咐,保持不动,形容词still“静止不动”符合语境。故选C项。【20题详解】考查名词词义辨析。句意:没有我们传统的疯狂庆祝,我的胜利感到空虚。A. dream梦想;B. fortune运气,财富;C. effort努力,付出;D. victory胜利。根据倒数第三段首“, one of the most flawless performances of my 16 years on earth,(十六年来,最完美无缺的表演之一)”及“the re
31、st of the crowd rose to their feet in a standing ovation,”“ When they handed me the scholarship money”可知,此次演讲胜利了,可是妈妈按我的要求没有像以前一样,疯狂庆祝,所以,我觉得我的胜利有种空虚的感觉。故选D项。第三部分:阅读理解(共38分)ASometimes the challenges of life can seem so big that it is hard to deal with them all. While some adults find comfort in talk
32、ing with a friend or professional,many teens find relief in the form of a simple journal.Generally,journaling is to keep a diary or journal that explores thoughts and feelings about the events of your life. It allows people to gain valuable self-knowledge. It is also a good problem-solving tool. Oft
33、entimes,one can find out a problem and come up with solutions more easily on paper. More importantly,as a stress management and self-exploration tool,journaling works best when you keep doing so,but even occasional journaling can be stress-relieving.To reduce pressure effectively,journaling can take
34、 several forms,and here are multiple choices that can work for you.Gratitude Journal:To keep a daily gratitude journal,you can list three or more aspects of each day for which you are grateful. It helps you to focus on what you have in your life already and create a more positive mood at that moment
35、. An added benefit is that if you are feeling down in the future,you can cheer yourself up with a few pages of the things you have to appreciate in life.Emotional Release(释放):You may also write about your emotional responses to events that have happened throughout the day as a way of dealing with th
36、e stress. This is a great way to enlarge the positive and manage the negative things that happen in your life,increasing your positivity ratio(比率).Bullet Journal:You can simply keep bullet journals to record what you need to do each day,goals you have,memories you create,and other things you do not
37、want to forget. It keeps your mind clear and helps you remember what is important to you.The journaling method you choose can depend on your needs at the time and your personality-just do what feels right. If you already have a favorite journaling habit,by all means,keep it up!But if you are new to
38、journaling,remember:any day is a good day to get into the habit.21. According to the writer, keeping a gratitude journal can help teens _.A. gain valuable knowledge of themselvesB. explore the feelings and stories of othersC. focus on what you have in your life alreadyD. communicate with friends mor
39、e comfortably22. What can we learn from the passage?A. You list things you plan to do in a bullet journal.B. Occasional journaling doesnt help to reduce stress.C. Emotional release is the best way of dealing with stress.D. You cant choose journaling methods depending on your needs.23. Which of the f
40、ollowing would be the best title for the passage?A. Journaling: Save Your TimeB. Journaling: Relieve Your StressC. Journaling: Improve Your WritingD. Journaling: Explore Your Personality【答案】21. C 22. A 23. B【解析】【分析】这是一篇说明文。文章讲述日记是青少年缓解压力的方式,并介绍了几种日记记录的形式供选择,日志记录方法可以根据你当时的需要和你的个性而定。建议人们养成记日记的习惯。【21题详
41、解】细节理解题。根据文章中的第四段“To keep a daily gratitude journal, you can list three or more aspects of each day for which you are grateful. It helps you to focus on what you have in your life already and create a more positive mood at that moment.(要保持每天的感恩日记,你可以列出每天你要感恩的三个或更多方面。它帮助你专注于你已经拥有的生活,并在那一刻创造一个更积极的情绪。)
42、”可知,写感恩日记可以帮助青少年专注于我们已经拥有的生活。故选C项。【22题详解】细节理解题。根据倒数第二段“You can simply keep bullet journals to record what you need to do each day, goals you have, memories you create, and other things you do not want to forget.(你可以通过写目标日志来记录你每天需要做的事情,你的目标,你创造的记忆,以及其他你不想忘记的事情。)”可知,你可以在目标日志中列出你计划做的事情。故选A项。【23题详解】主旨大意
43、题。根据第一段“While some adults find comfort in talking with a friend or professional,many teens find relief in the form of a simple journal.(有些成年人觉得和朋友或专业人士聊天很舒服,而很多青少年觉得写日记可以缓解压力。)”和第三段“To reduce pressure effectively,journaling can take several forms,and here are multiple choices that can work for you.(
44、为了有效地减轻压力,写日记可以采取多种形式,这里有多种适合你的选择。)”以及整个文章的理解可知,文章主要讲述写日记是青少年缓解压力的一种有效的方式,并列出来几种日志记录的方式。B项“Journaling: Relieve Your Stress(写日记:缓解压力)”概括文章主旨,适合作为文章标题。故选B项。BA new research published in Nature Machine Intelligence suggests that teaching materials science, mechanical engineering, computer science, biolo
45、gy and chemistry as a combined discipline (综合学科) could help students develop the skills they need to create lifelike artificially intelligent (AI) robots as researchers.Known as Physical AI, these robots will be designed to look and behave like humans or other animals. At the same time, they will ow
46、n intelligence (智力) normally connected with biological organisms (生物有机体). These robots could in future help humans at work and in daily living, performing tasks that are dangerous for humans and helping with medicine, caregiving, security, building and industry.However, todays robots and biological
47、beings exist separately and the intelligence of the two have not yet been combined. Co-lead author Professor Mirko Kovac said, The development of robot bodies has greatly fallen behind the development of robot brains . Unlike digital AI, which has been studied deeply in the last few decades, breathi
48、ng physical intelligence into robots has remained relatively unexplored.The researchers say that the reason for this gap might be that no systematic educational method has yet been developed for teaching students and researchers to create robot bodies and brains combined as whole units.This new rese
49、arch suggests a way of overcoming the gap by combining scientific disciplines to help future researchers create lifelike robots with abilities such as developing bodily control, autonomy and sensing at the same time.Professor Kovac said, We picture Physical AI robots being developed in the lab by us
50、ing unusual materials and research methods. Cross-disciplinary cooperation and partnerships will be very important.The researchers also advise strengthening research activities in Physical AI by supporting teachers on both the institutional and community level. They suggest hiring and supporting uni
51、versity educators whose priority (重点) will be cross-disciplinary Physical AI research. Creating lifelike robots has been an impossible task so far, but it could be made possible by including Physical Al in the high education system, Kovac said.We hope that the researchers work will encourage active
52、discussion of the topic and will lead to combination of Physical Al disciplines in the educational mainstream. The researchers intend to carry out the Physical AI methodology in their research and education activities to help build human-robot ecosystems.24. What do we know about Physical AI robots
53、according to the passage?A. They have been able to help humans at work.B. They will have human brains and animal bodies.C. They have been designed to look and act like humans.D. They will have intelligence connected with biological organisms.25. What does the underlined words this gap in Paragraph 4
54、 probably refer to?A. Biological beings have been paid enough attention to.B. The robot brains have fallen behind the robot bodies.C. Systematic educational method hasnt been developed by now.D. Physical Al hasnt been well explored compared with digital AI.26. We can learn from the passage that_.A.
55、intelligence is important in creating digital AI robotsB. development in digital AI can help produce smarter robotsC. unusual materials might be used to develop Physical AI robotsD. we have developed lifelike robots by having Physical AI in education27. What is the writers main purpose in writing th
56、is passage?A. To show the difficulties of Physical AI development and the related solutions.B. To call for combination of Physical AI disciplines in the education system.C To explain the reason why Physical intelligence has remained unexplored.D. To encourage people to prepare for the age of Physica
57、l AI progress.【答案】24. D 25. D 26. C 27. B【解析】【分析】这是一篇说明文。一项新研究,首次定义了术语“物理人工智能(Physical AI)”,并提出通过教学和科研相结合以及整合学科,帮助未来的研究人员创建具有与智能生物体相关功能的“逼真”机器人。【24题详解】细节理解题。根据第二段中“Known as Physical AI, these robots will be designed to look and behave like humans or other animals. At the same time, they will own int
58、elligence (智力) normally connected with biological organisms (生物有机体). (这些机器人被称为物理人工智能(Physical AI),其外观和行为将被设计成人类或其他动物的样子。同时,它们将拥有通常与生物有机体有关的智力)”可知,Physical AI机器人将拥有与生物有机体有关的智能。故选D。【25题详解】词句猜测题。根据第三段中“Unlike digital AI, which has been studied deeply in the last few decades, breathing physical intellig
59、ence into robots has remained relatively unexplored. (与近几十年来被深入研究的数字人工智能不同的是,将物理智能注入机器人的探索仍相对较少) ”可知,将物理智能应用到机器人中,也就是Physical AI,和数字人工智能发展之间存在差距。第四段中“The researchers say that the reason for this gap might be that no systematic educational method has yet been developed for teaching students and resea
60、rchers to create robot bodies and brains combined as whole units. (研究人员说,造成这一差距的原因可能是,还没有系统的教育方法来教学生和研究人员创造机器人身体和大脑结合成一个整体)”可知, this gap“这种差距”指的Physical Al相比数字人工智能,还没有得到很好的探索。故选D。【26题详解】细节理解题。根据第六段中Professor Kovac说的“We picture Physical AI robots being developed in the lab by using unusual materials
61、and research methods. (我们设想在实验室里用非常规材料和研究方法开发Physical AI)”可知,非常规的材料可能用于开发物理人工智能机器人。故选C。【27题详解】推理判断题。文章开头提到“A new research published in Nature Machine Intelligence suggests that teaching materials science, mechanical engineering, computer science, biology and chemistry as a combined discipline (综合学科)
62、 could help students develop the skills they need to create lifelike artificially intelligent (AI) robots as researchers. (发表在自然机器智能上的一项新研究表明,教材科学、机械工程、计算机科学、生物学和化学结合作为一门综合学科,可以帮助学生作为研究人员发展创造逼真的人工智能(AI)机器人所需的技能)”在教学中,将学科综合来帮助他们培养创造Physical AI机器人所需技能。最后一段中“We hope that the researchers work will encou
63、rage active discussion of the topic and will lead to combination of Physical Al disciplines in the educational mainstream. The researchers intend to carry out the Physical AI methodology in their research and education activities to help build human-robot ecosystems. (我们希望研究人员的工作将鼓励积极讨论这个问题,并将导致Phys
64、ical Al各学科在教育主流体系中的结合。研究人员打算在他们的研究和教育活动中实施Physical AI方法,以帮助建立人类-机器人生态系统)”总结了在发展Physical Al时,要在教育体系中,注重各学科的合作。所以作者通过本文主要就是为了呼吁在教育体系中Physical Al学科的结合。故选B。CImagine that your friend is cutting the cake to share with all the guests at the birthday party. The first three guests are handed large pieces of
65、cake, while you are handed a teeny-tiny one. How would you feel? Is this fair? Most of us have a clear sense of what is fair and what is not, but where does this come from? Scientists try to study fairness in primate species (灵长类物种) to understand how fairness came about.Fairness often involves equal
66、 outcomes (平等的结果)Do monkeys behave in ways that lead to equal outcomes? To find out, scientists give monkeys choices about how to share food. Scientists ask a monkey to choose between two optionsto provide a piece of food just for themselves, or to provide food for another monkey nearby, as well as
67、for themselves (Figure 1). If monkeys are trying to achieve equal outcomes, they would give food to both themselves and another. Do they? Sometimes.The left monkey has just chosen the board to give food to himself and the neighboring monkey.The left monkey has just chosen the board that provides foo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-443612.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
常用4种抗高血压药治疗原发性高血压的成本—效果分析.pdf
