2020-2021学年新教材高中英语 Unit 6 Nurturing nature素养评价(含解析)外研版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Nurturing nature素养评价含解析外研版选择性必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 nature 素养 评价 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、单元素养评价(六)Unit 6(120分钟150分)第一部分听力(共两节, 满分30分)第一节(共5小题; 每小题1. 5分, 满分7. 5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Text 1M: How do you like this suit for your new job? W: Well, the style is fine. But you might need to reconsider the choice of color. 1. What
2、 does the woman mean? A. The man should buy the suit. B. The man should change his job. C. The color of the suit is not suitable. 答案: CText 2W: We drove to the mountains last weekend, but it started raining heavily on the way. M: What did you do then? W: So we had to go to the nearest town and stay
3、there. 2. What did the woman do last weekend? A. She stayed in a town. B. She climbed the mountains. C. She walked in the rain. 答案: AText 3 W: Sir, did you see the “No Parking” sign? M: I wont be here long. My wife will finish shopping in five minutes. W: Sorry, sir. Not even for one minute! Youll g
4、et fined if you dont go! 3. What is the mans problem? A. He cant see the sign clearly. B. Hes parked in the wrong place. C. He has no patience to wait for his wife. 答案: BText 4W: Hello? David? Thank goodness, you turned your cell phone on. I locked my keys in the car. Can you wait about an hour? I c
5、alled the repairman and hes on his way. M: Dont worry, then. Ill just take a taxi. W: Im really sorry. 4. Why cant the woman pick up the man now? A. Her car is under repair. B. She cant open the car door. C. She locked her car keys in her house. 答案: BText 5M: This machine is 15 thousand dollars. Tha
6、ts far over budget! Would you give us a discount? W: I could say fourteen thousand five hundred. M: I was hoping to pay less. Thirteen thousand dollars? W: Sorry, thats our best price. 5. How much does the man have to pay for the machine? A. $15, 000. B. $14, 500. C. $13, 000. 答案: B第二节(共15小题; 每小题1.
7、5分, 满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟; 听完后, 各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料, 回答第6、7题。Text 6W: Here they come, Steve. Its the final 50 meters. M: Yes, and Ricky Evans is in the lead. W: He sure is. M: But here comes Paul Timmons! Wow! Look at hi
8、m go! W: Its very close and its Timmons! Paul Timmons is the new European champion! Timmons wins gold! M: A great gold medal! W: And in record time, too! M: Wow! Is that a new world record? W: No, but its a new European record! M: An excellent performance by Paul Timmons! 6. What are the speakers do
9、ing? A. Interviewing a champion. B. Reporting a match live. C. Talking about a new world record. 答案: B7. What do we know about Paul Timmons? A. He wins a gold medal. B. He breaks a world record. C. He is in the lead all the time. 答案: A听第7段材料, 回答第8、9题。Text 7M: Is this the T-shirt with tiny computers?
10、 W: Yeah, tiny computers are put into your T-shirt, and they do things like checking air temperature, switching lights on and off, taking phone calls for you. M: They can take phone calls? W: Yeah. M: What, through your shirt? Youre joking! 8. What are the speakers talking about? A. A notebook compu
11、ter. B. A mobile phone. C. A new T-shirt. 答案: C9. What can the tiny computers do? A. Receive messages. B. Switch lights on and off. C. Operate the air conditioner. 答案: B听第8段材料, 回答第1012题。Text 8W: How long have you worked for your company? M: For twenty-five years. Since I left college. W: So, when di
12、d you study engineering? M: I started college when I was nineteen and I qualified as an engineer about four years later. W: And have you been living in Pennsylvania? M: No. I lived in lots of different places. In the energy business, you live where the work is. W: Have the local people been friendly
13、? M: Yes, they have. Well. Most people anyway. W: Ah, but not everyone? M: Some people didnt want us here in the beginning because they were worried about the environment. They thought what we did could do harm to the environment. However, in fact, the changes have been good for this place. Its brou
14、ght jobs back to Pennsylvania. So I think most people have understood how important this is. 10. How long has the man worked for his company? A. For 4 years. B. For 19 years. C. For 25 years. 答案: C11. What industry is the man working in? A. Energy. B. Tourism. C. Engineering. 答案: A12. How has the ma
15、ns company influenced Pennsylvania? A. It has changed peoples lifestyle. B. It has provided employment opportunities. C. It has done harm to the environment. 答案: B听第9段材料, 回答第1316题。Text 9W: Taste my chicken. What do you think? M: It is really yummy, but maybe needs a little less salt. W: OK. M: By th
16、e way, why are you suddenly interested in cooking? W: I have a potluck party on Sunday in two weeks, so I have to practice cooking. M: What is a potluck party? Why dont you just buy some dishes from a restaurant? It is easier. W: At a potluck party, everyone brings a dish, but usually instead of buy
17、ing you have to cook it yourself. And Mr Johnson said he will give a prize to the person who brings the most delicious food. M: Mr Johnson? Your professor? W: No, he is my boss, but he actually is my professors cousin. OK, now, any suggestion for my dish? I still have today and next Sunday to improv
18、e my cooking. M: In my opinion, it is safer to bring something sweet, since everyone loves sweets. 13. What does the man think about the chicken? A. Too salty. B. Too hot. C. Too sweet. 答案: A14. When is the womans party? A. This Sunday. B. Next Sunday. C. The Sunday after next. 答案: C15. What do peop
19、le do for a potluck party? A. Everyone buys a dish. B. Everyone cooks and brings a dish. C. Everyone invites a friend. 答案: B16. Who is Mr Johnson? A. The womans boss. B. The womans professor. C. The womans cousin. 答案: A听第10段材料, 回答第1720题。Text 10W: Now it is time to welcome all the newcomers to the In
20、ternational School. You are all here to improve your business English skills. This weekend, which is your first in London, well offer to help you adapt to your new surroundings in an unusual and exciting way. So, starting Friday, in the morning we thought youd want to visit the city. We know that so
21、me of you have already visited a few museums in the neighborhood, so weve organized a visit for those of you who are interested. At 3: 00 pm, weve planned games thatll help you get to know your fellow new comers. Youll all be rather tired after dinner so we thought you might like to see a film at 7:
22、 00 pm, which is free to all International School students. On Saturday, we have organized a day trip to visit the historical city of Bath. Well leave at 10: 00 am on a bus that weve rented for the day. Everything will be provided for you, including lunch. On Sunday, we will leave it up to you how y
23、ou spend the day, both the morning and the afternoon. OK, thats all for now. Thank you. 17. Why do the listeners come to London? A. To shop. B. To work. C. To study. 答案: C18. What will the listeners do on Friday afternoon? A. Visit museums. B. See a film. C. Play games. 答案: C19. When will the listen
24、ers leave for Bath? A. At 7: 00 am. B. At 10: 00 am. C. At 3: 00 pm. 答案: B20. On what day will the listeners have a free day? A. Friday. B. Saturday. C. Sunday. 答案: C第二部分阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小题; 每小题2. 5分, 满分37. 5分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AMount Huang(Anhui)A UNESCO World Heritage Site set a
25、midst “the loveliest mountains of China, ” Mount Huang, aka Mount Yellow, is a once-in-a-lifetime trek for many Chinese. The 1, 863-meter mountain is renowned for its oddly shaped pines, spectacular rock formations, hot springs and seas of misty and melancholy clouds. A trip here provides a mountain
26、 of feeling. Admission fee: RMB 230 between March 1November 30RMB 150 between December 1February 28Major cities connected to Huangshan Airport by direct flights include Beijing, Shanghai, Guangzhou and Xian. TEL: 05595561111Huangguoshu Waterfall(Guizhou)The highest waterfall in Asia, majestic Huangg
27、uoshu“Yellow Fruit Tree”Waterfall plunges a dramatic 77. 8 meters across a 101-meter-wide span. The best visiting season is June to August, when the water reaches a peak flow of 700 cubic meters per second. Admission fee: RMB 180 between March 1October 31RMB 160 between November 1February 28The near
28、est traffic hub to Huangguoshu Waterfall is Huangguoshu Airport. Its about six kilometers away. Major cities connected to Huangguoshu by direct flights include Beijing and Guangzhou. TEL: 085133596663Shennongjia(Hubei)More than 400 people claim to have seen a Bigfootlike creature among the lush vege
29、tation of Shennongjia over the past century, yet no hard evidence has been found to prove the “yetis” existence. The 3, 200-square-kilometer nature reserve also purports to be “the only well-preserved subtropical forest ecosystem in the worlds mid-latitudes, ” with more than 5, 000 species of animal
30、s and plants. Its home to snub-nosed or golden monkeys, a rare and protected species in China. Admission fee: RMB100Wuhan is the nearest major city and traffic hub to Shennongjia. From Wuhans long-distance bus station at Xinhua Lu, take the daily coach to Xingshan County. Then transfer to a mini-bus
31、 from Xingshan to Shennongjia. TEL: 07198128855For more information,just click: http: /edition. cnn. com/travel/article/china-beautiful-places/index. html or Wechat: CNNTravel. Letters are not recommended at all, though. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章介绍了中国的几个著名景点, 及其交通路线、入场费用等信息。21. Which is the best choice for
32、hot spring-lovers with tight budgets? A. Mount Huang in October. B. Huangguoshu Waterfall in July. C. Mount Huang in December. D. Shennongjia at any time. 【解析】选C。细节理解题。由“The 1, 863-meter mountain is. . . hot springs and. . . ”和“RMB 150 between December 1February 28”可知, 对于预算紧张的温泉爱好者来说“Mount Huang in
33、December”是最好的选择。故选C项。22. When can you enjoy the splendid scene of Huangguoshu Waterfall? A. On May Day. B. On CPC Founding Day. C. On New Years Day. D. On National Day. 【解析】选B。细节理解题。由“The best visiting season is June to August, ”结合常识CPC Founding Day(7月1日)可知, 在这时能欣赏到黄果树瀑布的壮丽景色故选B项。23. How many approa
34、ches are mentioned in all to get relevant travel information? A. 5B. 3C. 4D. 1【解析】选B。细节理解题。纵观全文, 特别根据TEL: 07198128855 For more information, just click: http: /edition. cnn. com/travel/article/china-beautiful-places/index. html or Wechat: CNNTravel. 可知, 通过 “电话+网页+微信公众号”三种途径可查到更多关于黄山的信息。故选B项。BResearch
35、ers at the University of Chicago have trained an artificial intelligence system, to write fake reviews on Yelp, a website showing customer reviews on shopping or something else, and its pretty hard to tell them apart from a human review. Their study, which will be presented at the ACM Conference on
36、Computer and Communications Security in October, aimed to throw attention onto how easily these systems can write reviews like humans and how damaging they can become if theyre not monitored properly. Since many small businesses rely on online reviews to help grow and keep their reputation, a future
37、 where someonelike a rival or angry customercould crazily fill their page with negative reviews written by a machine is pretty worrying. And, according to the research team, the threat goes far beyond a bunch of fake reviews on Yelp. “In general the threat is bigger, ” Ben Y. Zhao, one of the author
38、s of the study, said. “I think the threat towards society is large and it really misleads users and shakes our belief in what is real and what is not. I think thats going to be even unimaginable. ”To test how believable these reviews came across, the researchers invited 40 volunteers and had AI gene
39、rate five fake reviews for 40 actual restaurants. The volunteers were asked how useful they thought the review was and whether or not they thought it was fake. The AI reviews ranked as “effectively indistinguishable” from real reviews, according to the study. Further, the fake reviews were given a 3
40、. 15 “usefulness” rating, compared to a 3. 28 rating for human reviews. 【文章大意】这是一篇说明文。芝加哥大学的研究人员已经培训出了一个人工智能(AI) 系统, 在Yelp上编写虚假评论, 足以乱真。其目的是强调这些系统可以很容易地写出像人类写的一样的评论, 如果它们没有被恰当地运用, 它们会变得具有破坏性, 而这一威胁远远不止如此。24. What can the new artificial intelligence system do according to the passage? A. It can help
41、train new reviewers. B. It can tell the real reviews from the fake ones. C. It can write human-like reviews. D. It can easily damage the businesses. 【解析】选C。细节理解题。根据文章第一段Researchers at the University of Chicago have trained an artificial intelligence system, to write fake reviews on Yelp, a website s
42、howing customer reviews on shopping or something else, and its pretty hard to tell them apart from a human review. 芝加哥大学的研究人员培训出了一个人工智能系统, 让它在Yelp网站上撰写虚假评论。很难把它们与人类的评论区分开。可知, 这种新的人工智能系统可以撰写出像人类写的一样的评论。故选C项。25. What does the underlined word “rival” mean in the passage? A. A person who respects you de
43、eply. B. A person who competes with you. C. A person who loves to give fake reviews. D. A person who can control you from distance. 【解析】选B。词义猜测题。根据文章第三段Since many small businesses rely on online reviews to help grow and keep their reputation, a future where someone. . . could crazily fill their page
44、 with negative reviews written by a machine is pretty worrying. 由于许多小企业依赖在线评论来帮助成长和保持声誉, 未来有人可能会疯狂地用机器写的负面评论填满他们的页面, 这是相当令人担忧的。可知画线单词所在部分like a rival or angry customer是someone的同位语, 对其进行解释说明。根据上下文语境以及生活常识可以判断出, 对于企业来说, 面对的有顾客和竞争对手两类人。因此rival为竞争对手。故选B项。26. What can we infer from Ben Y. Zhaos remarks?
45、A. Artificial intelligence can put the society in danger. B. The artificial intelligence is only used by the researchersC. Ben Y. Zhao is optimistic about the further development of artificial intelligence. D. The artificial intelligence will help people shake. 【解析】选A。推理判断题。根据文章第四段第二句“In general the
46、 threat is bigger, ” Ben Y. Zhao, one of the authors of the study, said. “I think the threat towards society is large and it really misleads users and shakes our belief in what is real and what is not. I think thats going to be even unimaginable. ” “总的来说, 威胁更大, ”赵本源说, 该研究的作者之一说, “我认为对社会的威胁是巨大的, 它真的误
47、导了用户, 动摇了我们对什么是真的, 什么不是真的的信念。我认为这甚至是不可想象的。”可知他认为AI智能会误导用户明辨是非的能力, 会对社会带来不可想象的威胁。故选A项。27. What is the best title for the passage? A. Suggestions on Giving ReviewsB. How to Tell the Fake ReviewsC. Development of AI in Review on YelpD. AI is Coming to Steal Your Reviews【解析】选D。主旨大意题。通读全文可知, 芝加哥大学的研究人员已经
48、培训出了一个人工智能(AI) 系统, 在Yelp上编写虚假评论, 足以乱真。其目的是强调这些系统可以很容易地写出像人类写的一样的评论, 如果它们没有被恰当地运用, 它们会变得具有破坏性, 而这一威胁远远不止如此。选项D. AI is Coming to Steal Your Reviews. 体现了这一中心思想。故选D项。CWhen I grow upIn kindergarten, my class was asked to draw pictures, showing what we wanted to be when we grew up. Our drawings were expec
49、ted to display our dream occupations. I remember pictures of ballerinas dancing, firefighters putting out a blaze, and astronauts leaping across the moon. My picture showed a figure with brown hair holding a box of orange juice beside a counter. Underneath was my handwriting: “When I grow up, I want
50、 to work at Market Basket because it would be fun to swipe (刷) orange juice across the scanner. ” Out of everything, my five-year-old self wished to work at the local grocery store. When we are young, questions of what we want to be when we grow up are common. Yet we are not expected to respond with
51、 an answer that is likely to come true. However, when we become teens, we are asked the very same questions twice as often. The difference is, now we are supposed to answer with confidence. Teens are expected to know exactly what we want to be and how we will favor that goal. However, not all of us
52、can be so sure. Even though I am in high school, I cannot answer with supportive ideas. But I dont consider that a bad thing. How am I supposed to know what I will want to spend my time doing at age 40? When I think about the future, I definitely dont see myself working at Market Basket, but in real
53、ity, if that was what would make me happy, I would do it. So, the next time someone asks me what I want to be when I grow up, I will simply say “happy”. Happiness is a destination for everyone. We may want to walk different paths in life, but we all want to be happy wherever we end up. Choose your p
54、ath, but dont worry too much about choosing wisely. Make a mistake or two and try new things. But always remember, if youre not happy, youre not at the end of your journey yet. 【文章大意】这是一篇夹叙夹议文。作者在儿时想做一名收银员, 但就未来讲, 作者并不希望自己就真的在Market Basket工作, 而是想要简单的快乐。28. What did the author want to be when he was
55、in kindergarten? A. An astronaut. B. A firefighter. C. A dancer. D. A cashier. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段的When I grow up, I want to work at Market Basket because it would be fun to swipe orange juice across the scanner. 长大后, 作者想在Market Basket工作, 因为在扫描仪上刷橙汁会很有趣。可知当作者还在幼儿园时想成为一个收银员, 故选D项。29. We can learn from
56、 the passage that _. A. kindergartners are able to find out their dream jobs with confidenceB. kindergartners have limited imagination of their dream occupationsC. teenagers are supposed to be clear about what they want to beD. teenagers stick to the path they chose when they were young【解析】选C。推理判断题。
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445500.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
