2020-2021学年新教材高中英语 单元加餐练3 Unit 3 Fascinating Parks(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 单元加餐练3 Unit Fascinating Parks含解析新人教版选择性必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 单元 加餐 Parks 解析
- 资源描述:
-
1、Unit 3 Fascinating Parks单元加餐练.阅读理解Poets,songwriters and leftwing politicians hate the idea,but for decades,opinionpoll evidence has been clear: money buys happiness and the richer you are,the more likely you are to express satisfaction with your life.Until now,a survey of 43 countries published on O
2、ctober 30th by the Pew Research Centre shows that people in emerging markets are within a whisker of (一步之遥) expressing the same level of satisfaction as people in rich countries.It is in line with the standard view of happiness and income seen so far.According to the survey,in 2007,57%of respondents
3、 in rich countries regarded themselves as happy;in emerging markets the share was 33%; in poor countries only 16%a classic expression of the standard view. But in 2017, 54% of rich country respondents counted themselves as happy,whereas in emerging markets the percentage jumped to 51%.The sharp incr
4、ease happened thanks to huge improvements in countries such as Indonesia (35) and Pakistan(22)In 12 of the 24 emerging markets,half or more people rate their life satisfaction in the top of the ladder.This is not to say the link between income and satisfaction has been snapped. Poor countries still
5、lag behind:only a quarter of the people there count themselves as happyhalf the level of the other two groups.There is also a clear link between happiness and income growth.Chinas GDP rose at an annual average rate of 10% in 20072017 and its happiness level rose 26 points.Within countries,richer peo
6、ple express more satisfaction than their poorer neighbors.The study divided respondents into categories with higher and lower incomes and fewer and more household goods.In every country in every group, richer folk with more goods expressed higher levels of happiness.So at a personal level,money does
7、 buy happiness.And if you ask people about different aspects of their liveshealth,family life,religion,standard of livingit turns out that satisfaction with living standards still has the biggest influence on happiness.本文是一篇议论文。文章论述的是幸福和收入之间的关系。几十年来,民意调查的证据已经很清楚:金钱能买来幸福,你越富有,就越有可能对自己的生活表示满意。1Whats t
8、he standard view of happiness and income?AIncome is not closely related to happiness.BHappiness does not depend on how much you earn.CThe higher your income is, the more likely you will feel satisfied.DThe more you are satisfied, the more you can earn every month.答案:C解析:推理判断题。由第一段“.opinionpoll evide
9、nce has been clear: money buys happiness and the richer you are, the more likely you are to express satisfaction with your life.”(民意调查的证据已经很清楚:金钱能买来幸福,你越富有,就越有可能表达对生活的满意。)可知,你的收入越高,你就越有可能感到满足。故选C项。2What contributed to the increase of happiness in emerging markets?ATheir rapid development. BInvestmen
10、t in emerging markets.CEconomic downturn. DMore cooperation with rich countries.答案:A解析:推理判断题。由第二段 “But in 2017.whereas in emerging markets the percentage jumped to 51%.”(但在2017年而在新兴市场,这一比例跃升至51%。)和第三段 “The sharp increase happened thanks to huge improvements in countries such as.”(这种剧增的发生得益于一些国家的巨大进步
11、,比如)可推知,他们的快速发展促进了新兴市场的幸福水平的提高。故选A项。3. Whats the purpose of the writer by mentioning Chinas GDP?ATo prove that Chinas GDP growth led to the happiness of people in Asia.BTo remind readers of the progress that China has made.CTo express the authors concern about the development of emerging markets.DTo
12、 show that there is a link between happiness and income growth.答案:D解析:目的意图推断题。由文章倒数第二段“There is also a clear link between happiness and income growth.”(幸福和收入增长之间也有明显的联系。)可知,作者提到中国GDP的目的是为了证明幸福和收入增长之间存在联系。故选D项。4What is the authors attitude to the standard view of happiness and income?ADisappointed.BS
13、keptical.CSupportive.DIndifferent.答案:C解析:观点态度题。根据最后一段中的“at a personal level,money does buy happiness.” 以及“the biggest influence on happiness.”可知,作者对幸福和收入的标准观点持“支持”的态度。故选C项。.七选五Negative thoughts we have about ourselves can destroy our spirits. Many of us have problems with negative thoughts. The nega
14、tive thoughts lead to bad feelings and they make you believe that the bad things you are suffering are actually true. In short, they bring your focus on your failures, which will make you depressed. What can you do to avoid negative thoughts to affect you?_1_.Recognize that actions always follow bel
15、iefsWhatever you believe, youll experience more of them. _2_. So start believing the best about yourself and believe that youre valuable person.Picture the good thingsIf you want to change the negative tapes playing in your heads, you have to imagine yourself positively that means judging yourself r
16、ight. _3_. How would that look? Draw it in your mind and expand it._4_You may talk to yourself with statements like “if only” or “what if”. The former keeps reminding you of the past with regret, while the latter keeps you fearful of the future. There is nothing you can do about the past and the fut
17、ure isnt here yet.Develop positive viewsInstead of always putting yourself down in your head, think of some things you actually like about yourself. Tell yourself “ I am able. Im good at it.” instead of saying “Im not good enough”, _5_.Thinking poorly gets us nowhere and is extremely selflimiting. D
18、ecide, today, to turn off the negative channel in your mind and develop your true possibilities.AForget the pastBLive in the momentCHere are some suggestionsDMake friends with optimistic peopleEImagine a picture about yourselfFAlways keep positive, rather than say something negativeGYoull also find
19、your actions are suitable for your beliefs这是一篇说明文。对自己的消极想法会摧毁我们的精神。我们很多人都有消极想法的问题。消极的想法会导致不好的感觉,让你相信你所遭受的不好的事情是真实的。文章就此提供了四点避免消极想法的建议。1C解析:根据下文主要内容为四点建议可知,C项“这里有一些建议”起到承上启下的作用。故选C。2G解析:根据本段小标题Recognize that actions always follow beliefs(认识到行动总是遵循信念)可对应到G选项中beliefs,表示“你也会发现你的行为与你的信念相符合。”符合语境。故选G。3E解析
20、:根据上文If you want to change the negative tapes playing in your heads, you have to imagine yourself positively that means judging yourself right.(如果你想改变脑中播放的消极磁带,你必须积极地想象自己,这意味着正确地判断自己。),再根据后句How would that look? Draw it in your mind and expand it.可知,要学会去描绘一张你自己的图片。故选E。4B解析:本空为本段小标题,根据本段最后一句There is n
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445607.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
