2020-2021学年新教材高中英语 课时作业10 UNIT 3 Section Ⅱ Discovering Useful Structures(含解析)新人教版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业10 UNIT Section Discovering Useful Structures含解析新人教版必修
- 资源描述:
-
1、课时作业10基础检测1The machine has_been_connected (connect) to a computer already.2This country has_been_stopped (stop) from borrowing money internationally for the past 15 years.3Though we dont know what was discussed, yet we all feel the topic has_been_changed (change)4We all enjoy these English songs and
2、 they have_been_taught (teach) quite a few times on the radio.5Your English is very good.Im still nervous. After all, it is only the second time that I have_met (meet) foreign guests.6If the paper has_been_finished (finish), please hand it in.7I dont believe youve already finished reading the bookI
3、lent (lend) it to you this morning!8Youve failed to do what you were_expected (expect) to and Im afraid the teacher will blame you.9Every year a flood of farmers arrive in Shenzhen for the moneymaking jobs they have_been_promised (promise) before leaving their hometowns.10With the help of high techn
4、ology, more and more new substances have_been_discovered (discover) in the past years.11Too many houses have_been_built (build) in the past three years, so the prices are sure to fall.12I like this science fiction film and it has_been_broadcast (broadcast) three times on TV.13In the last few years t
5、housands of films have_been_produced (produce) all over the world.14Since 1980, good use has_been_made (make) of wind to produce electricity.15The two countries have agreed to hold another meeting to discuss the dispute, but when and where it will be held hasnt_been_decided (decide) yet.能力提升阅读下面短文,从
6、每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。Have you ever had a troubling problem that has left you wondering where to turn for help?Eve Hobsbawm is a life adviser.She offers advice to people struggling with all kinds of problems, from relationship difficulties to what to cook for dinner.She does this through a websit
7、e inviting people to email her with their problems.Theres nothing unusual about that, except for the fact that Eve is only eight years old.This junior troubleshooter, who also goes by the name “Miss Evie Mouse” lives in London with her parents.Not only is Miss Mouse willing to lend an ear to her cli
8、ents, she will also offer them a helping hand, for a fee of course.She charges between 10p for advice on little, everyday worries and 1 for more complicated problems.Her areas of expert knowledge, if not of experience, are problems about love, life and worklife balance.A problem shared is a problem
9、halved, but Eve cant always help.A note on the site states that she cant answer questions like “Does space ever end?” and she wont solve schoolworkrelated problems, especially not maths.She explained to the Guardian newspaper that she was inspired to set up the company by her father who runs a tech
10、startup.Eve said, “As soon as I saw his business and understood the kinds of things businesses do, I thought thats what Im going to do.”But since setting up her company in December she has been so overwhelmed with messages that she has had to take a step back.“There has been a lot of sudden interest
11、 in my site, which is nice,” she says, “but I need to do my homework too, so I wont be solving any more problems for a bit.”本文是一篇记叙文,讲述了一个只有8岁的小女孩成为一个不同寻常的顾问,她通过自己的网站帮助别人解决问题,她表示她的创业灵感来自她爸爸。1Eve Hobsbawm is an unusual adviser because she _.Aasks for fees for her adviceBis just a pupil at primary sch
12、oolCis an expert in worklife balanceDanswers questions on the Internet答案:B解析:细节理解题。根据第二段中的“Theres nothing unusual about that, except for the fact that Eve is only eight years old.”可知,Eve是一个不同寻常的顾问是因为她是一个只有8岁的小学生,故B项正确。2What is peoples attitude towards Eves website?AInterested.BDisapproving.CDoubtful
13、.DUnconcerned.答案:A解析:观点态度题。根据最后一段中的“There has been a lot of sudden interest in my site, which is nice”可知,人们对她的网站很感兴趣,故A项正确。3Which of the following can best describe Eve?AShe has a lot of experience in life.BShe is very popular among students.CShe has a natural talent for business.DShe is warmhearted
14、 and ready to help.答案:C解析:推理判断题。根据倒数第二段中的“As soon as I saw his business and understood the kinds of things businesses do, I thought thats what Im going to do.”可知,Eve一看到爸爸的公司和了解所有的业务就知道这是她要做的,由此可知她很有经商天赋,故C项正确。4Where is the passage most likely to have been taken from?AA book review.BA speech.CAn adve
15、rtisement.DA news report.答案:D解析:推理判断题。本文讲述了一个只有8岁的小女孩通过自己的网站帮助别人解决问题的故事,再结合倒数第二段中的“She explained to the Guardian newspaper”可知,英国卫报也采访过Eve,由此推知本文可能来自一篇新闻报道,故D项正确。阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。Jean is a clever young woman who comes from a rich and famous family.She goes to a(n) 1._C_ uni
16、versity and has everything that money can buy.Well, 2._D_ everything.The only problem is that the people in Jeans family are so 3._B_ that they can hardly find time to be with her.So Jean 4._C_ a lot of her time on MSN.She likes being anonymous (匿名的), 5._D_ to people who do not know about her famous
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445952.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022年新教材高考英语一轮复习 Part 1 多样句式, 摆脱单调俗套 花样1 正确使用5种基本句型课件 新人教版.pptx
