2020-2021学年新教材高中英语 课时作业13 UNIT 3 Sports and fitness Reading for Writing .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业13 UNIT Sports and fitness Reading for Writing 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 作业 13
- 资源描述:
-
1、UNIT 3 Sports and fitness.阅读理解Are you sometimes a little tired and sleepy in the early afternoon? Many people feel this way after lunch.They may think that eating lunch is the cause of the sleepiness.Or, in summer, they may think it is the heat.However,the real reason lies inside their bodies.At tha
2、t timeabout eight hours after you wake upyour body temperature goes down.This is what makes you slow down and feel sleepy.Scientists have tested sleep habits in experiments where there was no night or day.The people in these experiments almost always followed a similar sleeping pattern.They slept fo
3、r one long period and then for one short period about eight hours later.In many parts of the world,people take naps in the middle of the day.This is especially true in warmer climates, where the heat makes work difficult in the early afternoon.Researchers are now saying that naps are good for everyo
4、ne in any climate.A daily nap gives one a more rested body and mind and therefore is good for health in general.In countries where naps are traditional, people often suffer less from problems such as heart disease.Many working people, unfortunately, have no time to take naps.Though doctors may advis
5、e taking naps, employers do not allow it! If you do have the chance, however, here are a few tips about making the most of your nap.Remember that the best time to take a nap is about eight hours after you get up.A short sleep too late in the day may only make you feel more tired and sleepy afterward
6、.This can also happen if you sleep for too long.If you do not have enough time, try a short napeven ten minutes of sleep can be helpful.本文是一篇说明文。这篇短文主要讲述了人们在午后都会休息或睡觉,休息好对于人们的身体是有好处的。1Why do you sometimes feel sleepy in the early afternoon?ABecause you eat too much for lunch.BBecause its hot in summ
7、er.CBecause your body temperature goes down at that time.DBecause you didnt have a good sleep last night.答案:C解析:细节理解题。根据第一段“At that timeabout eight hours after you wake upyour body temperature goes down.”可知,之所以你有时在午后感到困倦,是因为你的体温在那个时候会下降。故选C。2What can we learn about “naps” according to the last parag
8、raph?AAll the people in warmer climates take naps in the middle of the day.BDoctors need to take naps while employers dont.CIf you take naps every day, youll never suffer from heart disease.DTaking naps regularly is good to peoples health.答案:D解析:推理判断题。根据最后一段“A daily nap gives one a more rested body
9、and mind and therefore is good for health in general”及“If you do not have enough time,try a short napeven ten minutes of sleep can be helpful.”可知,经常小睡对人们的健康有好处。故选D。3If you get up at 6:30 am, what is the best time for you to take a nap?AAbout 12:30 pm.BAbout 1:30 pm.CAbout 2:30 pm.DAbout 3:30 pm.答案:C
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445973.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
