2020-2021学年新教材高中英语 课时作业15 Unit 3 Diverse Cultures Reading for Writing习题(含解析)新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业15 Unit Diverse Cultures Reading for Writing习题含解析新人教版必修第三册 2020 2021 学年 新教材
- 资源描述:
-
1、Unit 3 Diverse Cultures.阅读理解Cities usually have a good reason for being where they are, like a nearby port or river. People settle in these places because they are easy to get to and naturally suited to communications and trade. New York City, for example, is near a large harbour at the mouth of the
2、 Hudson River. Over 300 years its population grew gradually from 800 people to 8 million. But not all cities develop slowly over a long period of time. Boom towns grow from nothing almost overnight. In 1896, Dawson, Canada, was unmapped wilderness (荒野). But gold was discovered there in 1897, and two
3、 years later, it was one of the largest cities in the West, with a population of 30,000.Dawson did not have any of the natural conveniences of cities like London or Paris. People went there for gold. They travelled over snowcovered mountains and sailed hundreds of miles up icy rivers. The path to Da
4、wson was covered with thirty feet of wet snow that could fall without warming. An avalanche (雪崩) once closed the path, killing 63 people. For many who made it to Dawson, however, the rewards were worth the difficult trip. Of the first 20,000 people who dug for gold, 4,000 got rich. About 100 of thes
5、e stayed rich men for the rest of their lives.But no matter how rich they were, Dawson was never comfortable. Necessities like food and wood were very expensive. But soon, the gold that Dawson depended on had all been found. The city was crowded with disappointed people with no interest in settling
6、down, and when they heard there were new gold discoveries in Alaska, they left Dawson City as quickly as they had come. Today, people still come and goto see where the Canadian gold rush happened. Tourism is now the chief industry of Dawson Cityits present population is 762.这是一篇说明文。文章主要介绍了Dawson这座城市
7、的发展原因、过程与现状。1What attracted the early settlers to New York City?A. Its business culture. B. Its small population.C. Its geographical position. D. Its favourable climate.答案:C解析:细节理解题。根据文章第一段中Cities usually have a good reason for being where they are, like a nearby port or river. People settle in thes
8、e places because they are easy to get to and naturally suited to communications and trade. New York City, for example, is near a large harbour at the mouth of the Hudson River.可知,人们选择在河边或港口设城是因为交通方便,便于做生意。而纽约就是在哈德森河口附近的一个大港口,故纽约吸引早期移民的原因是它的地理位置,故C正确。2What do we know about those who first dug for gol
9、d in Dawson?ATwothirds of them stayed there.BOne out of five people got rich.CAlmost everyone gave up.DHalf of them died.答案:B解析:细节理解题。根据文章第二段倒数第二句Of the first 20,000 people who dug for gold, 4,000 got rich. 可知,在最初挖黄金的两万人中有4 000人变富有,所以是五分之一的人变富了,故B正确。3What was the main reason for many people to leave
10、 Dawson?AThey found the city too crowded.BThey wanted to try their luck elsewhere.CThey were unable to stand the winter.DThey were short of food.答案:B解析:细节理解题。根据文章最后一段中and when they heard there were new gold discoveries in Alaska, they left Dawson City as quickly as they had come.可知,人们离开Dawson的主要原因是听
11、说在Alaska发现了黄金,也就是他们要去别的地方寻找发财的机会。故B正确。4What is the text mainly about?AThe rise and fall of a city. BThe gold rush in Canada.CJourneys into the wilderness. DTourism in Dawson.答案:A解析:主旨大意题。第一段简要介绍城市发展的原因,引出Dawson这一城市的兴起,第二段介绍了该城市兴起的原因,第三段介绍人们选择离开该城市的原因及现在的状况,所以全文围绕Dawson这个城市的发展与起伏。故A正确。.七选五Please wear
12、 loose clothing, mostly cotton. It is obvious that wearing clothing that is loose rather than tight is welcomed in summer. 1 . This carries away the warmth that your body produces and allows cooler air to flow back in. 2 . When its really hot out, materials that “breathe”allowing the flow of air thr
13、ough the fabric (衣料) itselfalso work to keep you cool. Cotton and linen are among the most breathable fabrics,so look for clothes made of those substances.Your body controls its temperature via a small peanutshaped section of the brain known as the hypothalamus (下丘脑). 3 . It turns the temperature up
14、 or down based on various factorssuch as how cold or hot the skin is.Certain parts of the skin have a larger influence than others. 4 . They get their name because you can feel your pulse there, and the reason you can do that is because vessels are so close to the edge of your skin that one can easi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445987.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
【优选】三年级上册语文课件-第三单元 快乐读书吧(人教版) (共12张PPT).ppt
