2020秋新教材高中英语 课时作业10 Unit 4 Friends forever Starting out .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋新教材高中英语 课时作业10 Unit Friends forever Starting out 2020 新教材 高中英语 课时 作业 10
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Friends forever阅读理解AEveryone needs friends.We all like to feel close to someone.It is nice to have a friend to talk,laugh and do things with.Surely,there are times when we need to be alone.We dont always want people around.But we would feel lonely if we never had a friend.No two people are th
2、e same.Sometimes friends dont get along well,which doesnt mean that they no longer like each other.Most of the time they will go on being friends.Sometimes friends move away,and then we feel very sad.We miss them much,but we can call them and write to them.Maybe we would never see them again,and we
3、can make new friends.It is surprising to find out how much we like new people when we get to know them.Families sometimes name their children after a close friend.Many places are named after men and women,if they are friendly to people in a town.Some libraries are named this way.So are some schools.
4、We think of these people when we go to these places.Theres more good news for people,if they have friends.These people live longer than those who dont have friends.Why? It could be that they are happier.Being happy helps you stay well.Or it could be just knowing that someone cares.If someone cares a
5、bout you,you take better care of yourself.这是一篇议论文。文章指出在人们的生活中,交朋友是一种需要,并且说明了如果人们有朋友,他们可能会活得更长。1The first paragraph tells us _.Anone needs friendsBmaking friends is the need in peoples lifeCwe always need friends around usDwe need to be alone答案:B解析:段落大意题。答案定位在第一段。“Everyone needs friends.”是此段落主题句,故第一段
6、告诉我们,在人们的生活中,交朋友是一种需要,故选B。2Which of the following is the most probable place people name after friendly people?AA house. BA room.CA library. DA village.答案:C解析:细节理解题。答案定位在第二段。根据“Many places are named after men and women,if they are friendly to people in a town.Some libraries are named this way.”可知最可能
7、用友善的人的名字命名的地方是图书馆,故选C。3If people have friends,they would live longer,because _.Athey feel happier and healthierBthey get a lot of help from their friendsCthey take better care of themselvesDboth A and C答案:D解析:细节理解题。答案定位在最后一段。根据“Why? It could be that they are happier.Being happy helps you stay well.O
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447113.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
