2021-2022学年高中英语北师大版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 5 SECTION C WRITING WORKSHOP & VIEWING WORKSHOP & READING CLUB & CHECK YOUR PROGRESS WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语北师大版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 5SECTION CWRITING WORKSHOP VIEWI
- 资源描述:
-
1、UNIT 5EDUCATIONSection CWRITING WORKSHOP & VIEWING WORKSHOP & READING CLUB & CHECK YOUR PROGRESS课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.Cheerfulness doesnt always i happiness.答案imply2.The object is no longer in (运动).答案motion3.She occupied herself with (常规) office tasks.答案routine4.In future,we will r class size to 20 s
2、tudents.答案restrict5.Can I a an appointment for Monday?答案arrange6.This ticket does not (使有权利) you to travel first class.答案entitle7.He was p and had not even listened to Marys words.答案preoccupied8. (全部的),this is a very useful book.答案Overall9.This (设施) is open to both new and existing borrowers.答案facil
3、ity10.I cant arrange everything around your (时间表)!答案timetable.单句语法填空1.I found that you were a lovely and humorous lady after (get) along with you for a week.答案getting2.Ever since the beginning,they have been very (support) and helpful to us in our growth.答案supportive3.The two biologists found,to the
4、ir surprise,that both groups of birds (survive) equally well.答案survived4.I had to keep the video camera readily (access) in case I saw something that needed to be filmed.答案accessible5.I (compare) my answers with the teachers and found I had made a mistake.答案compared6.All of our products have receive
5、d warm welcomes,winning great (popular) both at home and abroad.答案popularity7.This species (originate) in West Asia and has become the most important food for Chinese.答案originated8.Wed better (large) the reading room by knocking through the wall between the two small rooms.答案enlarge9.It can be (bene
6、fit) to share your feelings with someone you trust.答案beneficial10.There is an (education) benefit in allowing pictures to tell the story,rather than the spoken word.答案educational.用适当的介词或副词填空1.I dont ever want to go anything like that again.答案through2.This method gives you a goal to focus .答案on3.I th
7、ought she understood sure the kind I wanted.答案for4.What does it take to graduate university?答案from5.We must pay attention to the rise in pollution the same time.答案at6.Some students pointed out that studying overseas enables them to adapt every aspect abroad.答案to7.If you have finished with those tool
8、s,please put them .答案away8.Her books have been translated 24 languages.答案into9.Your grade will be based four papers and a final exam.答案on.短语填空rather than,take out,go through,set up,for sure,put away,be based on,be preoccupied with,be translated into,graduate from1.Eating more than needed is not heal
9、thy.答案for sure2.The teacher asked us to the books neatly in the bookcase.答案put;away3.Now I know what you always have to !答案go through4.Some of her books six different languages over the past several years.答案have been translated into5.What made you choose the one the other?答案rather than6.They the tho
10、ught of the coming holiday at that time.答案were preoccupied with7.How many teeth did the dentist ?答案take out8.The novel his travels in India.答案is based on9.When students college,many of them do not know how they want to spend their working lives.答案graduate from10.He has just his own business but it w
11、ill take him a while to get established.答案set up.完成句子1.爬山时我们可以享受温暖的阳光,欣赏美丽的风景。(while+doing) ,we enjoyed the warm sunshine and a beautiful view.答案While climbing the mountain2.是时候堆个雪人了。(Its time to do sth) snowman.答案Its time to make a3.作为点心,水果比巧克力更有益于健康。(rather than)Its healthier to snack on fruit .答案
12、rather than chocolate4.是语言还是什么其他问题让你很难适应那里的生活?(adapt to)Was it the language or something else that made it hard for you to there?答案adapt to the life5.除非有必要,你最好不要查字典。(unless+adj.) ,youd better not refer to the dictionary.答案Unless necessary关键能力提升练.阅读理解A主题语境:人与自我语篇类型:应用文Calling all poets!Time for Kids
13、has a challenge for you:Write a rhyming poem and enter it in the TFK Poetry Contest.It must be a poem that does not copy another poets work.How to enter:This contest begins at 12 pm on May 14 and ends at 12 pm on July 15.To enter online,visit and follow instructions to submit the following:(a)an ori
14、ginal and previously unpublished poem;(b)the entrants first name only and email address;(c)a parents email address.Limit one entry per person or email account.Judging:All entries will be judged by poet Kenn Nesbitt,based on the following criteria:creativity and originality (50%),use of language and
15、rhyme (25%) and appropriateness to contest theme (25%).Winners will be notified by email during the month of August and must respond within five days.Eligibility(资格):Open to legal citizens of the United States who are elementary school students and are 8 to 13 years old at the time of entry.Prizes:O
16、ur judge will select four semi-finalists (半决赛选手),from which one winner and three finalists will be chosen.The winner will receive an online class taught by Kenn Nesbitt.All the semi-finalists will receive a signed copy of Bigfoot Is Missing,which is worth about $275.The semi-finalists poems will be
17、published at .【语篇导读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了诗歌比赛的报名方式、参赛资格、评比标准及奖品等内容。 1.How long will the poetry contest last?A.One month.B.Two months.C.Three months.D.Four months.答案B解析细节理解题。根据第二段第一句“This contest begins at 12 pm on May 14 and ends at 12 pm on July 15.”可知,该诗歌比赛持续2个月。2.What does the poetry contest value mos
18、t?A.Whether the poem is novel.B.Whether the poem is humorous.C.Whether the poem is written in rhyme.D.Whether the poem is suitable for the contest theme.答案A解析推理判断题。根据第二段中的“an original and previously unpublished poem”和第三段中的评判标准“creativity and originality (50%)”可推知,此次诗歌比赛最看重诗歌是否新颖、有创意。选项中的novel在此为形容词,
19、意为“新奇的;新颖的”。3.What can the semi-finalists win?A.A $275 bonus.B.An online class.C.The position of the assistant editor.D.A signed copy of Bigfoot Is Missing.答案D解析细节理解题。根据最后一段第三句可知,所有半决赛选手都会获得一本带签名的大脚怪失踪了。B主题语境:人与自我语篇类型:记叙文It was an amazing feeling to be acknowledged for the Pride of Britain award at
20、No.10 Downing Street.The last thing you expect when doing something as ordinary as picking your son up from a sleepover is to end up saving three peoples lives in a plane crashbut thats exactly what happened to me in May this year.I think I was acting unconsciously.I jumped out,leaving Giacomo in th
21、e car.The plane was upside down and flames were coming out of the drivers seat and I could hear screaming.I think there must have been roughly half a minute between getting the first and last person out.Then another guywho turned out to be Joel Snarrarrived on the scene to help at just the right tim
22、e.I dont think Id have been able to get the pilot outhe was a big guy.There is no way he would have survived if Joel hadnt been there.I could tell straight away Joel had a military background by how he conducted himself.Wed just got all three of them to a safe distance when the aircraft was complete
23、ly swallowed by the flames.Giacomo and I stared at each other,almost laughing in relief.The emergency services arrived pretty quickly,and we were at the scene for a couple of hours while they dealt with the fire and cleared the roads.Afterwards I spoke to the family,and that the first time the emoti
24、on of the whole thing hit me.I kept randomly bursting into tears.Thankfully,Stuart Moore,the pilot,and his nephew and niece Jack Moore,19,and Billie Manley,16,have all since made a full recovery.Jack and Billie were suffering a lot more than I was.Although they were safe,the memory of being inside t
25、hat burning plane would have been more of an emotional scar.【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章主要讲的是作者在目击一架飞机失事后救出了三个人的惊心动魄的故事,这让他获得了英国骄傲奖。4.What do we know about the author?A.He prided himself on being helpful.B.He regretted having saved the family.C.He was overcome by fear and despair then.D.He was well equipped wi
26、th first-aid knowledge.答案A解析细节理解题。根据第一段及下文作者在目击一架飞机失事后救出了三个人可知,他为自己乐于助人而感到自豪,故A项正确。5.What is the fourth paragraph mainly about?A.Joel Snarrs character.B.The importance of teamwork.C.The rescue process.D.An investigation of the air crash.答案C解析段落大意题。通读该段可知,该段主要讲的是作者和Joel Snarr在飞机失事后救出三个人的过程,故C项正确。6.Wh
27、y did the author and Giacomo almost laugh in relief?A.It was a narrow escape.B.They both appreciated Joels help.C.They both survived the crashing plane.D.The emergency services arrived in time.答案A解析推理判断题。结合第四段内容可推知,作者刚刚经历了惊心动魄的营救过程,终于在飞机被火焰完全吞噬前救出了全部的人,所以此刻才会和Giacomo 一起几乎如释重负地大笑,a narrow escape意为“死里
28、逃生”,故A项正确。7.What is the best title for the text?A.An Unforgettable AwardB.A Crashing PlaneC.A Thrilling RescueD.An Exciting Experience答案C解析主旨大意题。文章第一、二段引出主题:作者在目击一架飞机失事后救出了三个人。其后的段落围绕具体的营救过程和事故的其他方面展开,故C项最适合作本文的标题。C主题语境:人与社会语篇类型:说明文Education appears to protect older adults especially women,against m
29、emory loss,according to a study by investigators at Georgetown University Medical Center.The study tested declarative memory in 704 older adults (5898 years of age).Declarative memory refers to our ability to remember events,facts,and words,such as where you put your keys or the name of that new nei
30、ghbor.The investigators found that their memory performance became progressively worse with aging.However,more years of early-life education countered these losses,especially in women.For example,the declarative memory abilities of an 80-year-old woman with a bachelors degree would be as good as tho
31、se of a 60-year-old woman with a high school education.So,four extra years of education make up for the memory losses from 20 years of aging.“Simply said,learning brings about learning,” says the studys senior investigator,Michael Ullman.“Since learning new information in declarative memory is easie
32、r if it is related to knowledge we already have,more knowledge from more education should result in better memory abilities,even years later,” adds the studys lead author,Jana Reifegerste.“Evidence suggests that girls often have better declarative memory than boys,so education may lead to greater kn
33、owledge gains in girls,” says Ullman.“Education may thus particularly benefit memory abilities in women,even years later in old age.”The study tested individuals in a non-Western population.Participants varied in the number of years of education,from none at all to graduate studies.“Future research
34、is needed to test whether the findings can be generalized to other populations,” Ullman says.“These findings may be important,especially considering the rapidly aging population globally,” Reifegerste says.“The results argue for further efforts to increase access to education.”“Education has also be
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447488.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
