2021-2022学年高中英语外研版必修第三册课后巩固提升:UNIT 3 SECTION C DEVELOPING IDEAS & PRESENTING IDEAS & REFLECTION WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语外研版必修第三册课后巩固提升:UNIT 3SECTION CDEVELOPING IDEAS PRESENTING RE
- 资源描述:
-
1、Unit 3War and peaceSection CDeveloping ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇素养形成必备知识基础练.单词拼写1.The test was to judge ability rather than a success.答案academic2.A 100-pound b went off today,injuring three people.答案bomb3.A heavy fall of snow had d the citys transport system.答案disrupted4.The new moon
2、(出现) from behind the clouds.答案emerged5.The firm has two (代表) in every European city.答案representatives6.I have saved a (金额) of money with which to buy a new computer for myself.答案sum7.Farmers produced millions of tons of (谷物) to feed the nation.答案grain8.Im sorry but your personal wishes are not (切题的)
3、 in this case.答案relevant.短语填空blow away,at war,break through,light up,serve as,a sum of,track down1.On September 5,at the end of the festival,a huge display of fireworks willthe sky around the whole area.答案light up2.Strong winds can also the valuable soil that lies on the top of the fields.答案blow awa
4、y3.Our nation is against a far-reaching network of violence and hate.答案at war4.In some countries,smartphones and other mobile devices replacements for the traditional desktop computer.答案serve as5.They presented money to the school where they studied years ago.答案a sum of6.The sunat around lunchtime a
5、fter several cloudy days.答案broke through7.I dont know where that old story came from.Ive never been able toit.答案track;down.完成句子1.对这些清洁工好点。他们工作一直很辛苦。Be nice to these cleaners.They at work.答案have been having a rough time2.这就是你最近两年内完成的全部数量吗?Is this what youve done in the last two years?答案the sum of3.这些
6、评论与互联网上提出的这些问题没有直接关系。These comments these questions asked on the Internet.答案are not directly relevant to4.实验室被建议不要宣布发现的成果。The laboratory has been advised to any announcement of its findings.答案hold back5.他是学校里最好的学生,毫无疑问他会获得一等奖。He is the best student in the school. he can get the first prize.答案There i
7、s no doubt关键能力提升练.阅读理解Howard Weistling wanted to be a comic strip artist.But when the Japanese bombed Pearl Harbor,he joined the Army.After flight engineer training,Howard was shipped off to Europe.On his maiden flight,his plane was shot down over Austria.The entire crew of eight men landed safely.B
8、ut a farmer found Howard hiding in his barn and turned him over to a prison of war camp in Barth,Germany.It was freezing and the men almost starved to death eating the guards garbage.Hungry and homesick Howard coped the only way he knew how.He drew a comic strip.The book,made of cigarette wrappers b
9、ound together with scrap metal,was sent around the camp.Every couple of days he would add a new panel.One panel at a time would be passed around the whole camp.And theyd have something to look forward to.After an entire year of this,they woke one morning to find their guards gone.They fled and Howar
10、d finally got to go home.Just lucky to get out alive,he left the book behind.Back home in California,Howard soon had a wife and kids to feed so he had to set aside his dream of becoming an artist.He took a job as a gardener instead.Morgan shared his fathers artistic gifts.At 15 his parents sent him
11、to art school.And Howard got to see his son become a well-known painter before he died in 2002.Thats how,seven decades after the war,when a stranger in New York searched the name “Weistling”,he found Morgan online.“I get an email from a gentleman and he says,I think I may have some drawings your fat
12、her did when he was a POW (prisoner of war) in World War,” Morgan recalls.“Would you like them?And I just stared at that email and started crying.”Luckily Howard had engraved his name on the comic book,which is how the man from New York City had connected with Morgan.A couple of days later when it a
13、rrived in California, Morgan couldnt believe it.“It was like getting my father back,” Morgan says.“It was like him being able to tell me the story over againonly this time it was real in my hands.”【语篇解读】这是一篇记叙文。短文叙述了霍华德魏斯特林想成为一名连环画艺术家,但当日本轰炸珍珠港时,他参军了。霍华德在首飞时,飞机不幸被击落,他成了一名俘虏。在监狱中,他继续画画,传递给其他俘虏看,对艺术的热
14、情帮助他减轻了痛苦。霍华德去世后,他的儿子偶然获得他当时的漫画,感慨不已。1.The passage details Howards life as a POW to show that.A.war cannot stop his pursuit of successB.passion for art helped ease his sufferingsC.loss of freedom encouraged his creativityD.misery drove him to fight against his fate答案B解析细节理解题。根据文章第三段中“Hungry and home
15、sick Howard coped the only way he knew how.He drew a comic strip.”可知,这篇文章详细描述了霍华德作为战俘的生活是为了说明对艺术的热爱帮助他减轻了痛苦。故选B项。2.What can we infer about Howards comic strip in prison?A.It satisfied prisoners curiosity.B.It aroused the guards sympathy.C.It was popular among the prisoners.D.It raised prisoners conf
16、idence in freedom.答案C解析推理判断题。根据文章第三段中“Every couple of days he would add a new panel.One panel at a time would be passed around the whole camp.And theyd have something to look forward to.”可知,每隔几天,他就会增加一幅新的画。画被传递到整个营地。俘虏们总会有一些可期待的东西。所以判断出霍华德在俘虏集中营画的连环画在俘虏中很受欢迎。故选C项。3.What contributes to the strangers
17、success in finding Morgan?A.The email from a gentleman.B.Howards experience in the war.C.Morgans recalling of his father.D.Morgans status in the field of art.答案D解析细节理解题。根据文章第六段中“And Howard got to see his son become a well-known painter before he died in 2002.Thats how, seven decades after the war, w
18、hen a stranger in New York searched the name Weistling,he found Morgan online.”可知,霍华德在2002年去世前看到他的儿子成为一名著名的画家。这就是为什么战后七十年,当一个来自纽约的陌生人搜索“魏斯特林”时,他在网上找到了摩根。可知,是摩根在艺术领域的地位促使陌生人成功找到摩根。故选D项。4.What can we infer about Morgan from the last paragraph?A.He didnt believe the strangers story.B.He was excited to
19、get the comic strip.C.He couldnt wait to tell others his good news.D.He hadnt heard about his fathers war stories.答案B解析推理判断题。根据文章最后一段中“A couple of days later when it arrived in California, Morgan couldnt believe it.It was like getting my father back,Morgan says.”可知,几天后,当画到达加州时,摩根简直不敢相信。“这就像我父亲回来了一样,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447618.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
五年级上册语文课件-口语交际习作三_人教新课标(共24张PPT).pptx
