2021-2022学年高中英语外研版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 3 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语外研版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 3SECTION ASTARTING OUT UNDERSTANDI
- 资源描述:
-
1、Unit 3Times change!Section AStarting out & Understanding ideas课后篇巩固提升必备知识基础练.单句填空1.Women are not only allowed but play very important role in the games.答案a2.It took a long time for the (connect) between body temperature and illness to be made.答案connection3.It is likely that gates open at 10:30 a.m.a
2、nd (admit) is free.答案admission4.They use computers to keep the traffic (run) smoothly.答案running5.As a mother,she was really happy that her child learned to be (sympathy) to others.答案sympathetic6.It is still under discussion whether the old bus station should (replace) by a modern hotel or not.答案be r
3、eplaced7.The waiter (hurry) to clean up the pieces of the broken plates.答案hurried8.The little girl picked a branch flowers and ran to her grandmother happily.答案of.短语填空turn into;for good;grow up;come back to;pop up;take over;comment on;in recent decades;drop in;look up at1.My daughter wants to be a t
4、eacher when she .答案grows up2.After the retirement of his father,Tom the company and became CEO.答案took over3.Scientists in China led a hard life ,but they have made great contributions to the development of China.答案in recent decades4.The consequence of people cutting down lots of trees is that soil i
5、s easy to be washed away when it rains and more land will desert.答案turn into5.But if you lose strength,your life will be gone .答案for good6.I dont feel I can their decision.答案comment on7.She to see a great friend of hers.答案dropped in8.I love to the stars in the sky at night.答案look up at9.I was anxiou
6、s for the children when they didnt their home from school on time.答案come back to10.Characters and disappear again,often before we have grasped their purpose.答案pop up.完成句子1.他惊讶地看见家乡已经发生了巨大的变化。 He the great changes have taken place in his hometown.答案was surprised to see2.由于他没有得到良好的治疗,医生很难救他。Because of
7、 the bad treatment he had received,it was difficult for the doctor to him .答案bring;back to life3.这是个非正式的聚会,我们不必为此盛装打扮。其实我们就聚在一起吃吃喝喝,开心地玩乐。 Its quite an informal party so we neednt dress up for it.In fact,we can to eat,drink and have fun with each other.答案get together4.他英语讲得非常好,好像在英国居住了很多年似的。He speak
8、s English perfectly he had lived in England for many years.答案as if/though关键能力提升练.阅读理解AIn many aspects,nowadays business environment has changed greatly since the late 1980s.The end of the Cold War completely altered the very nature of the worlds politics and economics.In just a few short years,globa
9、lization has started a variety of trends with profound consequences:the opening of markets,true global competition,widespread deregulation (解除政府对的控制) of industry,and an abundance of accessible capital.We have experienced both the benefits and risks of a truly global economy,with both Wall street and
10、 Main street (平民百姓) feeling the pains of economic disorder half a world away.At the same time,we have fully entered the information age,starting breakthroughs in information technology,which have irreversibly altered the ability to conduct business unconstrained by the traditional limitations of tim
11、e or space.Today,its almost impossible to imagine a world without intranets(内联网),e-mail,and portable computers.With amazing speed,the Internet is profoundly changing the way we work,shop,do business,and communicate.As a consequence,we have truly entered the post-industrial economy.We are rapidly shi
12、fting from an economy based on manufacturing and commodities to one that places the greatest value on information,services,support,and distribution.That shift,in turn,attaches great importance to “knowledge workers”,a new class of wealthy,educated,and mobile people who view themselves as free agents
13、 in a sellers market.Beyond the field of information technology,the increasing pace of technological change in virtually every industry has created entirely new business,wiped out others,and produced a great demand for continuous innovation (创新).New product,process,and distribution technologies prov
14、ide powerful levers for creating competitive value.More companies are learning the importance of destructive technologiesinnovations that hold the potential to make a product line,or even an entire business segment,virtually outdated.Another major trend has been the consumer and business markets.The
15、res a growing appreciation that superficially similar groups of customers may have very different preferences in terms of what they want to buy and how they want to buy it.Now,new technology makes it easier,faster,and cheaper to identify and serve targeted micro-markets in ways that were physically
16、impossible or prohibitively expensive in the past.Moreover,the trend feeds on itselfa businesss ability to serve sub-markets fuels customers appetites for more and more specialized offerings.【语篇解读】这是一篇说明文。主要说明了如今商业环境发生了很大的变化,我们已经完全进入了信息时代。同时我们正在经历迅速地经济转变,除了信息技术领域外,几乎每个行业的技术变革步伐都在不断加快,这创造了全新的业务,消灭了其他
17、行业,并产生了对持续创新的巨大需求。1.According to the first paragraph,the changes in the business environment in the past decades can be due to .A.technological advancesB.worldwide economic disorderC.the fierce competition in industryD.the globalization of economy答案D解析细节理解题。根据第一段中的“In just a few short years,globaliz
18、ation has started a variety of trends with profound consequences:the opening of markets,true global competition,widespread deregulation of industry,and an abundance of accessible capital.(在短短的几年时间里,全球化引发了各种各样的趋势,并产生了深远的影响:市场的开放、真正的全球竞争、对工业的普遍放松管制,以及大量可获得的资本)”可知,在过去几十年的商业环境中的变化可能是由于经济全球化。故选D项。2.What
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447720.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
