2021-2022版英语外研版必修5课件:模块素养提升 (一)MODULE 1 BRITISH AND AMERICAN ENGLISH .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022版英语外研版必修5课件:模块素养提升 一MODULE BRITISH AND AMERICAN ENGLISH 2021 2022 英语 外
- 资源描述:
-
1、模块素养提升(一)Module 1.单句语法填空1.It doesnt make a _(differ)whether he comes to the party or not.2.The woman looks so angry._(obvious)she has known the truth.3.The problem was so _(confuse)that few people could work it out.4._(compare)with his sister,Jerry is even more sensitive to,and more easily troubled
2、by,emotional and relationship problems.5.To my joy,on my birthday my friends gave me _(vary)gifts.differenceObviouslyconfusingComparedvarious6.Its a _(remark)achievement for the company.7.The next day an _(announce)was issued to staff,saying the company would be closed.8.The workers finished the pro
3、ject in _(combine)with the local villagers.9.The teacher tried to _(simple)the sentence for the students to understand.10.Seeing the policeman,the thief made his way to the exit _(rapid).remarkableannouncementcombinationsimplifyrapidly.选词填空get around,lead to,be similar to,turn on,instead of,pick up,
4、thanks to,wear off,refer to,in favour of1.Many people are _the new policy.2.The new law does not _land for farming.3.The news _so fareverybody knows about it.4.She kept _magazines and putting them down.5.She went to the park _staying at home last Sunday.in favour ofrefer tohas got aroundpicking upin
5、stead of6.The excitement of moving to a new house will soon _.7.Dont _the radio unless your mother allows you.She is reading.8.This kind of discussion will _greater differences between the two parties.9._these donations,the poor are receiving the best-quality medicines on offer.10.The two words are
6、different in spelling while they _each other in pronunciation.wear offturn onlead toThanks toare similar to.完成句子1.As long as it _tomorrow,well have a trip on schedule.只要明天不下雨,我们就按原计划旅行。2.There _at this weekend.本周末将有一场摇滚音乐会。3.The country life that he was used to _since 2011.自从2011年以来,他习惯的农村生活已经发生了很大的
7、变化。doesnt rainwill be a rock concerthas changed greatly4.You _and we are very angry.你总是迟到,我们很生气。5.It is the first time that _such a high building.这是我第一次看到如此高的一栋建筑。are always coming lateI have seen.阅读理解(2020济南高二检测)The worlds first hydrogen-powered trains have begun running in Germany.They began carry
8、ing passengers Monday in Germany s northern Lower Saxony state.The new train will run 100-kilometer trips and can travel up to 140 kilometers an hour.A French railroad company called Alstom built the two trains.Team in Germany and France cooperated on the project,which was supported by the German go
9、vernment.The new train model,called the Coradia ilint,signals the beginning of efforts in Germany and other nations to move away from pollution-producing diesel(柴油)trains.Compared with the diesel trains,the Coradia ilint is designed to run on non-electrified train lines with low levels of noise.It u
10、ses a process that combines hydrogen and oxygen to produce electrical power.If the system produces more energy than the train needs at that time,it can store the extra energy in batteries.The only emissions(排放物)are water and steam.A single tank of hydrogen can run a Coradia ilint train for about 1,0
11、00 kilometers.This is very similar to the distance a diesel-powered train can run on with a single tank.Hydrogen-powered trains cost more than diesel trains to build.But Alstomofficials say the operating costs are much lower.The company plans to provide another l4 Coradia ilint trains to Lower Saxon
12、y by 2021.The head of railroad operations in the area,Carmen Schwabl,praised replacing diesel trains with hydrogen.She said the move was an important first step in using clean-burning technologies to reach climate protection goals.Officials say the areas many wind turbines(涡轮机)will produce part of t
13、he energy to create the hydrogen to power the trains.Alstom says several other European countries have also expressed interest in developing hydrogen train systems.France has already said it wants its first hydrogen train to be operating by 2022.【文章大意】本文是一篇科技说明文。文章介绍的是一种新型的氢动力火车。1.Why did Germany bu
14、ild the new trains?A.To make traveling much easier.B.To carry more passengers.C.To replace diesel trains.D.To develop friendship with France.【解析】选C。细节理解题。根据文中第二段最后一句The new train model,called the Coradia ilint,signals the beginning of efforts in Germany and other nations to move away from pollution-
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-448938.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
1119一年级【语文(统编版)】《比尾巴》第一课时-2PPT课件.pptx
