湖南省湘潭凤凰中学英语(牛津译林版)必修一课件:UNIT 3 READ.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 湖南省湘潭凤凰中学英语牛津译林版必修一课件:UNIT READ 湖南省 湘潭 凤凰 中学英语 牛津 译林版 必修 课件 UNIT
- 资源描述:
-
1、Unit 3 Looking good,feeling gooda good lookI amthin.a slim figureQuestions:2.If you are very fat,how will you lose weight?1.Do you like to be fat?Why?work out in the gymexercise,do sportsgo on a diet(eat less food )have an operation(take weight-loss pills)take some medicine Proper ways Improper ways
2、Problems:work out in the gymhealthy dietstake weight-loss pillshave an operationdamage your healthfeel weak and tired(恰当的)thin*Someone was going to die because he/she wanted to be thin.*Someone wanted to be thin very much.Reading:Dying to be thinDate:From:To:Subject:2 May 20132 June 20134 June 2013A
3、myAmyZhou LingZhou LingZhou LingAmyDying to be thinRecovering(Becoming well again)Re:Recovering(reply)Task 1:SkimmingDying to be thinAmy wanted to be thin very muchAmy was going to die because she had taken some weight-loss pills3.Can you guess the two possible meanings of the title?Fast reading:Rea
4、d the three e-mails quickly and answer the following questions:1.Where does Amy come from?2.What kind of pills does Amy take?Canada.The weight-loss pills called Fat-Less.Re:RecoveringRecoveringDying to be thinMain pointIn order to lose weight,Amy takes weight-loss pills and becomes slimmer and slimm
5、er.Amy was recovering from liver failure because she received good medical treatment.Zhou Ling was sorry to hear about Amys problems and hoped that she and other people could value the importance of health.Match the main point with the right subject.Detail reading1.According to paragraph 2 in the fi
6、rst e-mail,Amy is an actress,_.2.A.who often exercises3.B.who wanted to lose some weight4.C.who became ill5.D.who ate littleB2 Why did Amy decide to take weight-loss pills?A.She was overweight.B.She was having problems.C.Her clothes did not fit.D.She wanted to become slimmer.DSubjectWho?Why?How?What
7、 result?Dying to be thin.AmyTo stay slim By taking pills.Lost 7 KGTired and weakThe first e-mail3 The pills did great harm to Amys_.A.heart B.lungs C.liver D.eyesC4 What does Amy do now in order to recover,_.A.She goes to the gym every day.B.She does exercise and eats healthy food.C.She stays in bed
8、 all day.D.She takes a lot of medicine.BSubjectFrom what?How?What result?RecoveringLiver failureReceived good medical treatmentFeeling betterThe second e-mail5 Zhou Ling,Amys friend _.A.did not want to read Amys e-mails B.was sorry to hear about Amys problems C.thinks Amy should lose weight D.thinks
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
广东省2023-2024高三生物上学期入学摸底联考试题(pdf).pdf
