2020高中英语人教版必修5作业:UNIT 1 SECTION Ⅱ THE LANGUAGE POINTS OF READING(二) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020高中英语人教版必修5作业:UNIT SECTION THE LANGUAGE POINTS OF READING二 WORD版含解析 2020 高
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Section The Language Points of Reading课时作业(二)对应学生用书P5基础题单词拼写1.Did you _ (怀疑) your classmate of giving away the secret?答案:suspect2.He _ (结论) from the evidence that she had stolen the money.答案:concluded3.Dont be too _ (严厉的) on her. After all,she is only four.答案:severe4.With the teacher
2、 _ (指导) them,the students have made great progress in English.答案:instructing5.There was no one to _ (照顾) him but Tina.答案:attend6.The _(嫌疑人) is being kept under observation.答案:suspect7.We could f_ that we would die if we could not reach land very soon.答案:foresee8.(2017全国卷)But at the moment,school com
3、es first. I dont want to get too a_ in modeling.答案:absorbed9.Has the government a_ that they will build a new highway to the mountain?答案:announced10.If a doctor c_ someones illness,he makes the person well again.答案:cures选词填空be exposed to; blame for; be absorbed in; put forward; look into; every time
4、; so . that; know about; draw a conclusion; neither . nor .1.In the meeting,we _ some advice on how to improve our work.答案:put forward2.We will have a further discussion before we _.答案:draw a conclusion3._ he _ his parents are going to travel this holiday for they are all busy.答案:Neither; nor4.Those
5、 who _ the deadly virus were separated and treated without delay.答案:were exposed to5._ I call on her,she is always busy writing.答案:Every time6.Nowadays,shopping online is _ popular _ it has become a part of our life. 答案:so; that7.Since everybody _ it,I dont want to talk it any more.答案:knows about8.I
6、 wrote a letter of complaint,and the company has promised to _ the matter.答案:look into9.The managing director _ the accident,although it was not really his fault.答案:was blamed for 10.She _ so _ the book that she didnt realize it had been 12 oclock.答案:was; absorbed in能力题阅读理解AA list of Benjamin Frankl
7、ins inventions reveals a man of many talents and interests. His natural curiosity about things and the way they work made him try to find ways to make them work better.Ben had poor vision and needed glasses to read. He got tired of constantly taking them off and putting them back on,so he decided to
8、 figure out how his glasses would let him see both near and far. He had two pairs of glasses cut in half and put half of each lens (镜片) in a single frame. Today,we call them bifocals (双光眼镜).Everyone knows the story of Bens famous kite flight. Although he made important discoveries and advancements,B
9、en did not “invent” the electricity. He did,however,invent the lightning rod which protects buildings and ships from lightning.In colonial America,most people warmed their homes by building a fire in a fireplace even though it was dangerous and used a lot of wood. Ben figured that there had to be a
10、better way. His invention of an iron furnace stove allowed people to warm their homes less dangerously and with less wood. The furnace stove that he invented is called the Franklin Stove. Interestingly enough,Ben also established the first fire company and the first fire insurance company in order t
11、o help people live more safely.As a postmaster,Ben had to figure out routes for delivering the mail. He went out riding in his carriage to measure the routes and needed a way to keep track of the distance. He invented a simple odometer (里程表) and attached it to his carriage.Later,other famous invento
12、rs,like Thomas A. Edison and Alexander Graham Bell,followed in Bens footsteps by trying to find ways to help people live better.篇章导读:本文是一篇人物介绍。文章主要讲述了本杰明富兰克林的一系列实用发明。1.How many things invented by Benjamin Franklin are mentioned in the passage?A.3. B.4. C.5. D.6.答案:B细节理解题。文章第二、三、四、五段分别提到本杰明富兰克林的发明有:双
13、光眼镜、避雷针、铁皮炉子和里程表,共四种。2.Which of the following statements is TRUE according to the passage?A.Franklin invented the bifocals because of his poor vision.B.Franklin invented the odometer to make his riding easier.C.Franklin first invented the electricity and then the lightning rod.D.Franklin invented th
14、e odometer when he worked in a post office.答案:D细节理解题。根据倒数第二段的叙述可知,富兰克林在邮政局工作时,发明了一个简单的里程表,并把它装在了他的马车上。故D项正确。3.What characteristic did Franklin,Edison and Bell have in common?A.They had a strong desire to make life better.B.They were excellent students at school.C.They were born in the same age.D.The
15、y made peoples life simple.答案:A推理判断题。根据最后一段中的“by trying to find ways to help people live better”可推知,这些科学家们都有使人们的生活更加美好的强烈愿望。故A项正确。4.What would be the best title for this passage?A.The life of Benjamin FranklinB.Benjamin Franklin,a great inventorC.A man of many talents and interestsD.How to help peop
16、le live better答案:B标题判断题。全文讲述了本杰明富兰克林从生活的实际出发,发明了一系列有利于自己、有利于他人的实用物品,故B项概括了全文的主旨,适合作标题。B(2019江苏省苏州五中第一学期阶段性测试)More than four decades ago British scientist Robert Edwards first witnessed the miracle of human life growing inside a test tube at his Cambridge lab. Since that groundbreaking moment,more th
17、an four million babies have been born through IVF and in 2010 his great contribution to science was finally recognized as he was awarded the Nobel Prize in Physiology or Medicine.The prize for Dr Edwards,who was given a Daily Mirror Pride of Britain Award in 2008,includes a 900,000 check. The Nobel
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-450346.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
(苏教版)三年级语文上册《学会查“无字词典”》教学课件.ppt
