安徽省2022届高考英语二轮复习 高效课时检测试卷21.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 安徽省2022届高考英语二轮复习 高效课时检测试卷21 安徽省 2022 高考 英语 二轮 复习 高效 课时 检测 试卷 21
- 资源描述:
-
1、推理判断A(2022合肥第一次质检)More than half a century ago,there were 4,000 drive-in movie theaters in the United States and watching a movie from your car was a popular way to spend an evening.Although the number of drive-ins has reduced to just a few hundred,outdoor movie has across the nation.Going to an ope
2、n-air theater has become a modern summer pastime for a increasing number of movie fans.In recent years,outdoor movie screenings have come up in parks,vacant lots and shopping malls around the nation.On average,about 1,000 people attend each movie night.It attracts a lot of young professionals,young
3、workers and residents nearby.For some,the outdoor movies bring back the memories of the drive-in theaters of their youths.But for the majorities,they think it is comparable to the atmosphere of drive-ins,as they can bring friends,food,good wine,and watch the movie together.The returning of Americans
4、 love affair with outdoor movies makes Stephen Bastas even busier.His seven-member crew sets up screens in various locations mostly in the Washington area every day throughout the summer.They are doing pretty well and they hope to continue the trend.And it looks like they are going to.Because many f
5、ans say there is nothing like watching a movie on a breezy summer evening under the stars.1.In the first paragraph,the author tries to tell us .A.outdoor movies attract more movie-loversB.drive-in movie theaters have already disappearedC.watching a movie from your car is more popularD.summer brings
6、back more drive-in movie fans2.Most people choose to go to an outdoor movie mainly because they can .A.have snacks before the movieB.cheer up with young friendsC.bring back good old daysD.enjoy the casual atmosphere3.From the passage,we can learn that Stephen Bastas is most probably .A.a movie maker
7、B.an outdoor movie fanC.a movie directorD.an open-air theater operator4.How does Stephen Bastas feel about the future of outdoor movies?A.Optimistic.B.Amazed.C.Worried.D.Disappointed.B(2022福州毕业班质检)Any day we wish;we can discipline ourselves to change it all.Any day we wish;we can open the book that
8、will open our mind to new knowledge.Any day we wish;we can start a new activity.Any day we wish;we can start the process of life change.We can do it immediately,or next week,or next month,or next year.We can also do nothing.We can pretend rather than perform.And if the idea of having to change ourse
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
(河北专用)2022九年级语文下册 第二单元培优专练作业课件 新人教版.pptx
