2020-2021学年高中英语 Unit 3 A taste of English humour单元素养提升练习(含解析)新人教版必修4.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit taste of English humour单元素养提升练习含解析新人教版必修4 2020 2021 学年 高中英语 humour 单元 素养 提升 练习
- 资源描述:
-
1、单元素养提升(三) Unit 3. 单句语法填空1. If someone or something convinces (convince) you to do something, they persuade you to do it. 2. Do you remember a certain occasion when you were in trouble and at that moment I gave you a hand?3. Everyone knows that failure (fail) always accompanies us in our life. 4. Unf
2、ortunately (unfortunate), you were out when we dropped in. 5. China has made astonishing (astonish) economic progress. 6. The play was written and directed (direct) by two young writers. 7. We had no choice but to hire a magician to keep the children entertained (entertain). 8. The old man sat in hi
3、s rocking chair, amusing(amuse) himself by listening to Beijing Opera. 9. He slid(slide) into the classroom while the teacher was writing on the blackboard. 10. He reacted(react) angrily to the stories people had made up about him. . 选词填空badly off; convince. . . of ; cut off; be content with; in par
4、ticular; pick out; star in; up to now; whisper sth. to sb. ; to ones hearts content1. Only by reasoning can we convince people of the theory completely. 2. True happiness comes when we learn to be content with what we have. 3. A helicopter dropped supplies to farms cut off by the snow. 4. I have hea
5、rd nothing from him up to now. 5. Now I am going to rest and revel (狂欢)to my hearts content. 6. If you pick out someone or something, you recognize them when it is difficult to see them, for example, because they are among a large group. 7. At last, he whispered a hurried good-bye to his host and we
6、nt toward the door. 8. His statement refers to people in general, not to anyonein particular. 9. The refugees (难民) are badly off for blankets, and even worse off for food. 10. When she was only 19 she starred in a decisive movie A place in the sun(阳光城)for her career. . 完成句子1. She loves the boy as if
7、 she were his mother. 她爱这男孩, 好像她是他的母亲一样。2. As is mentioned above, the number of the students in senior high schools is increasing. 正像上面提到的, 高中生的数量在增加。3. With science and technology developing rapidly, who can predict what inventions there will be in the future?随着科学技术的迅速发展, 谁能预测到将来会有什么样的发明?4. He find
8、s it difficult to adapt himself to the climate here. 他发现他很难适应这里的气候。. 阅读理解A (2020苏州高一检测)Marvel at These Freaks of NatureThe world is filled with unique, breathtaking sitesfrom boiling craters to caves full of lightning bugs. While a global disease or natural disasters shock our soul, we might not app
9、reciate nature. In fact, enjoying the wonder of nature can provide some breaks from too much time indoors. These sites are great for you when looking for hope in some of Mother Natures greatest offerings. 01 Fly Geyser (Washoe County, Nevada)This geyser in northern Nevada, found surrounded by fields
10、 of grass was created by accident when a geothermal power company drilled a test well(井)where the geyser now sits in 1964. The combination of calcium carbonate deposits (碳酸钙沉淀物)and extremely hot water resulted in three nearly 6-foot-high, brightly colored red an green hills that shoot hot water into
11、 the air. 02 The Marble Caves (Aysen, Chile)These cavesaccessible only by boatsit in the heart of Patagonia and were formed over 6, 000 years as water continued to splash against the solid rock formations to create these unique blue marble formations. 03 Lake Sorvagsvatn (Vagar, The Faroe Islands) T
12、his freshwater lake is famous for its appearance of floating above the ocean. Though its actually not even 100 feet above sea level, from various camera angles, the lake looks like it is hundreds of feet above the ocean because of its juxtaposition(并列) with a dramatic waterfall and the cliff to its
13、side. 04 Krka National Park (Sibenik-knin, Croatia)This national park in southern Croatia is famous for having not one, but seven, gorgeous waterfalls streaming with greenish-blue waters, including the attractive Skradinskibuk waterfall. The clear water in its basin is often filled with visitors tak
14、ing a dip. 【文章大意】这是一篇应用文。文章主要介绍了4个自然奇观, 通过这几个景点可以领略自然赋予我们独特的、令人惊叹的景色。1. According to the text, the following are all false except that _. A. these sites all have something to do with waterfallsB. you may see lightning bugs in the Marble Caves by boatC. Lake Sorvagsvatn is floating hundreds of feet a
15、bove the oceanD. Fly Geyser has 6 colorful hills shooting hot water into air【解析】选B。细节理解题。根据第一段“The world is filled with unique, breathtaking sitesfrom boiling craters to caves full of lightning bugs. ”, 可知世界上充满了独特的、令人惊叹的景点从沸腾的火山口到充满萤火虫的洞穴。而大理石洞穴(Marble Caves)内就很可能存在萤火虫, 所以你可能会乘船在大理石洞穴里看到萤火虫。故选B项。2.
16、If visitors want to have a swim, they should go to _. A. Fly GeyserB. Lake SorvagsvatnC. Krka National ParkD. The Marble Caves【解析】选C。细节理解题。根据最后一段“The clear water in its basin is often filled with visitors taking a dip”, 可知Krka国家公园的清澈的水池里经常挤满了游泳的游客, 所以如果想游泳, 应该去Krka国家公园。故选C项。3. What is the main purpo
17、se of the text?A. To give basic facts about these freaks of nature. B. To explain the reasons why these sites are great. C. To call on people to appreciate these freaks of nature. D. To offer advice on how to visit these wonders of nature. 【解析】选C。推理判断题。文章主要介绍了几个自然奇观并根据首段“These sites are great for yo
18、u when looking for hope in some of Mother Natures greatest offerings. ” 当你在大自然最伟大的贡献中寻找希望时, 这些景点非常适合你。可以判断文章的主要目的是呼吁人们欣赏这些大自然的奇异景色。故选C项。BI have heard having a good sense of humour often helps in breaking the ice. Also people remember you because of your humour. But I think I dont have a very good se
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452712.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
