2020-2021学年高中英语 Unit 4 law and order单元综合检测(含解析)牛津译林版选修10.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit law and order单元综合检测含解析牛津译林版选修10 2020 2021 学年 高中英语 order 单元 综合 检测 解析 牛津 译林版 选修
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(四).阅读理解(共15小题;每小题2.5分,满分32.5分)AListening to music while you drive can improve your speed and ability to get away from accidents, according to Australian psychologists. But turning your car radio up to full volume could probably make you end up in an accident. The performance of difficult task
2、s can be affected if people are subjected to loud noise. The experience of pulling up at traffic lights alongside cars with loud music made some psychologists in the University of Sydney look into whether loud music has something to do with driving.The psychologists invited 60 men and women aged bet
3、ween 20 and 28 as subjects and tested them on almost the same driving tasks under three noise conditions: silence, rock music played at a gentle 55 decibels(分贝), and the same music at 85 decibels.For 10 minutes the subjects sat in front of a screen operating a simple machine like a car. They had to
4、track a moving disk on screen, respond to traffic signals changing color, and brake in response to arrows that appeared without warning.On the tracking task, there was no difference in performance under the three noise conditions. But under both the loud and quiet music conditions, the performers “b
5、raked” at a red light about 50 milliseconds sooner than they did when there was no rock music at all. That could mean a reduction in braking distance of a couple of meters actually, the difference between life and death for a pedestrian.When it came to the arrows that appeared across the visual fiel
6、d, the psychologists found that when the music was quiet,people responded faster to objects in their central field of sight by about 50 milliseconds. For the people listening at 85 decibels, response time dropped by a further 50 millisecondsa whole tenth of second faster than those “driving” with no
7、 music.“But theres a tradeoff,” the psychologists told the European Congress of Psychology. “They lose the ability to look around the whole situation effectively.” In responding to objects that suddenly appeared, people subjected to 85decibel rock music were around 100 milliseconds slower than both
8、the other groups. Since some accidentssuch as children running into the roadtake place without any notice, drivers listening to loud music must be less safe as a result.【语篇解读】文章讲述了澳大利亚心理学家通过对60个男女司机在不放音乐、放55分贝音乐和85分贝音乐的情况下,看看音乐分贝的大小对司机会产生怎样的影响。1Which of the following is the best way to make driving
9、safer?ALoud music.BQuiet music.CSilence.DHeavy metal music.【解析】细节理解题。根据第一段前两句Listening to music while you drive can improve your speed and ability to get away from accidents, according to Australian psychologists. But turning your car radio up to full volume could probably make you end up in an acci
10、dent. 澳大利亚心理学家说你开车时听音乐可以提高你的速度和远离交通事故的能力。但是车里的收音机声音被调到最大时可能会使你发生交通事故。【答案】B2Where did the researchers do the experiment?AAt crossroads.BAt a police traffic station.CIn a crowded street.DUnder the same conditions as those of the streets.【解析】细节理解题。根据第二段第一句tested them on almost the same driving tasks un
11、der three noise conditions可知。【答案】D3Which of the following didnt help the performers to “brake” sooner at red lights?ASilence.BLoud music.CQuiet music.DRock music.【解析】细节理解题。根据第四段第二句But under both the loud and quiet music conditions, the performers “braked” at a red light about 50 milliseconds sooner
12、than they did when there was no rock music at all. 但在大声的和安静的音乐条件下,表演者看到红灯时刹车时间要比在没有摇滚音乐的情况下约快50毫秒。由此可知the loud and quiet music,rock music这三种音乐可以帮助他们在红灯时早点踩刹车。【答案】A4Which of the following is NOT true of loud music?AIt helped the performers to brake sooner at red lights.BIt helped the performers to be
13、 more careful.CIt helped the performers to respond faster to objects suddenly stepping in the way.DIt can do more good than harm to drivers.【解析】推理判断题。根据文章最后一句Since some accidentssuch as children running into the roadtake place without any notice, drivers listening to loud music must be less safe as
14、a result.有一些交通事故,比如孩子突然跑到马路上没有注意到就发生了。关键词less safe,说明这种情况下司机的反应慢。【答案】CBRiding a London subway, a person from China will notice one major difference: in London, people do not look at each other. In fact, eye contact is avoided at all times. Thats not rudenesspeople are just too busy to bother looking
15、.Busy doing what, you ask? Well, theyre certainly not using the time for a moment of quiet reflection, nor are they reading a book. New technology has replaced quiet habits. Today the only acceptable form of book on the London underground is an ebook.Apple must earn a fortune from London commuters(乘
16、车上下班的人). Since the launch of the iPhone in 2007, over 40,000yes, thats 40,000“apps” (programs downloaded for the iPhone) have been designed.Commuters love them because they are the perfect timekillers. One “app”, called iShoot, is a game that features tanks. Another one, Tube Exits, tells passengers
17、 where to sit on the train to be closest to the exit of their destination. ISteam clouds the iPhone screen when you breathe into the microphone. You can then write in the “steam” on your phone screen.For those without an iPhone, another Apple product, the iPod, may be another choice. Its not just te
18、enagers who “plug in” to their musiciPods are a popular way to pass the time for all ages.And if games, ebooks and music arent enough to keep you engaged, then perhaps you would prefer a film. The development of palm DVD technology means many commuters watch their favorite TV show or film on the way
19、 to work. With all these entertainments, its amazing that people still remember to get off the train.【语篇解读】本文主要讲述的是在伦敦坐地铁的人总是忙于使用自己的手机、iPad等来看书、听音乐、玩游戏等。以此来告诉我们新的技术正在改变人们在车上度过时间的方法。 5People in London do not make eye contact on the subway because they are busy .Aplaying games, reading ebooks, listeni
20、ng to music or watching filmsBgoing to workCreading booksDthinking about private things【解析】细节理解题。根据第二段的Today the only acceptable form of book on the London underground is an ebook.和第五段的For those without an iPhone, another Apple product, the iPod, may be another choice. Its not just teenagers who “pl
21、ug in” to their music和最后一段的The development of palm DVD technology means many commuters watch their favorite TV show or film及第四段内容可知A项中的四件事是伦敦地铁上的人经常做的事情。故A正确。【答案】A6Those who like war games can download to their iPhones.ATube ExitsBiShootCISteamDiPod【解析】推理判断题。根据第四段的One “app”, called iShoot, is a game
22、 that features tanks.可知iShoot是一款战斗游戏。故喜欢游戏战斗的人应该喜欢这个app。故B正确。【答案】B7The underlined word “engaged” in the last paragraph probably means “ .”AdelightedBbusyCcontrolledDamused【解析】推理判断题。根据最后一段的And if games, ebooks and music arent enough to keep you engaged,then.a film.可知如果游戏、音乐以及电子书都不能让你忙碌,那么看电影也许会适合你。因为
23、这些娱乐的方式能够让我们忙碌得很充实。故B正确。【答案】B8The article tells us that .ALondon commuters are unfriendly to strangersBApple has earned a lot of money from selling 40,000 iPhonesCwith all the new timekillers, London commuters often forget to get off the train Dtechnology is changing the way London commuters spend t
24、heir traveling time.【解析】主旨大意题。本文主要讲述的是在伦敦坐地铁的人总是忙于使用自己的手机、iPad等。以此来告诉我们新的技术正在改变人们在车上度过时间的方法。故D正确。【答案】DCTheyre WILD animalsBy ErnstUlrich FranzenMarch 11, 2010 (3) COMMENTSThe story about the woman who lost some fingers while feeding a bear at a zoo in Manitowoc, after she ignored warnings and barrie
25、rs(栅栏), reminded me of the story I heard about a couple who put their baby on the back of a wild horse in South Dakota to get a really cute picture. We all do silly things at times no one is immune but treating wild animals as lovely pets has to fall into a special category. Teddy bears and Disney m
26、ovies arent actually representative of real bears.Comments (3) View Comments 3 CommentsPost a Comment1TosaLeft Mar 11, 2010 10:46AMDont you think that maybe, just maybe some alcohol was involved? 2tk421 Mar 11, 2010 11:09 AMIt was already approved that alcohol was involved. Stories that begin with a
27、 drunk person saying “Hey, I got an idea, watch this!” rarely end well. 3Tristan Kloss Mar 11, 2010 11:41 AMAlcohol certainly isnt involved when people decide to keep “pets” like chimpanzees, baby tigers, etc. Stupidity, definitely. Dogs are pets because of thousands of years of domestication. Even
28、farm animals, which have been kept by humans for thousands of years as well, arent let in the house. So why keep animals that treat human contact with, at best, indifference(冷淡、不在乎) and, at worst, violence? 【语篇解读】本文主要讲述的是一些人因为看了动画片,而和真实的动物接触,因此受到了伤害甚至丢失了自己的生命,据此展开了讨论9In ErnstUlrich Franzens opinion,
29、 the woman lost her fingers because .Athe zoo keepers didnt warn her of the dangerBshe didnt know the bear was a wild animalCshe was somehow influenced by cartoon charactersDshe climbed over the barriers and angered the bear【解析】细节理解题。根据第一段最后一句话Teddy bears and Disney movies arent actually representat
30、ive of real bears.可知这位女士受了动画片的影响,把现实中的动物当作动画片中的角色,才导致了悲剧的发生。【答案】C10TosaLeft thinks the wounded woman .Amay have been drunkBmay be a little stupidCwas addicted to wineDfed wine to the bear【解析】细节理解题。根据他说的话Dont you think that maybe, just maybe some alcohol was involved?可知关键词是alcohol。【答案】A11tk421 means
31、a drunk person .Ashould be forbidden to enter the zooBusually gets himself into troubleCis often fond of making up storiesDusually likes to show himself off【解析】推理判断题。根据这一段的Stories that begin with a drunk person saying “Hey, I got an idea, watch this!” rarely end well. 可知喝酒的人很少有好结局(rarely end well)。【
32、答案】B12What does Tristan Kloss think of people treating wild animals as pets?AKind.BIllegal.CLoving.DStupid.【解析】细节理解题。根据这一段第一句话Alcohol certainly isnt involved when people decide to keep “pets” like chimpanzees, baby tigers, etc. Stupidity, definitely可知。【答案】DDComputer games have been criticised for qu
33、ite some time over a whole range of issues. Some people say they are overly violent and encourage violent behaviour particularly in children. Others say that they make children unsociable and are bad for their eyes. Some have even attributed falling standards of literacy and a lack of interest in re
34、ading on them. Now, however, it seems that computer games have also become a feminist issue.Game manufacturers have, for some time, been looking to increase the number of female game players.The vast majority of computer games still sell to a mainly male market. Perhaps this is because the violent n
35、ature of many of the games appeals more to males or perhaps because many of the main characters in the games are male. Manufacturers attempts to produce more female characters increase their share of the female gaming market which has met with serious criticism from many womens groups. While heroine
36、s such as Lara Croft of the Tomb Raider game are seen as providing positive role models of strong women, many believe that the characters unrealistic Barbies are subconsciously setting unattainable standards in the minds of young women. Perhaps a stronger criticism is that although many games now in
37、clude female characters, their role is often secondary and they support the main, male, action characters within the games. Of course the nature of many of the games remains violent and destructive and this in itself could well continue to put off female gamers.There are now, however, a number of we
38、bsites springing up on the World Wide Web to help women deal with this issue. Sites such as Game Girlz, Women Gamers and Game Gal offer game reviews, articles, discussion forums and even employment opportunities for women interested in becoming part of the rapidly expanding games industry. The games
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-452995.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《学案》高二年级英语新人教版选修8课件:UNIT 3《INVENTORS AND INVENTIONS》LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt
