2020-2021学年高中英语 Unit 5 Meeting your ancestors Section 1作业(含解析)新人教版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Meeting your ancestors Section 1作业含解析新人教版选修8 2020 2021 学年 高中英语 作业 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、Unit 5 Meeting your ancestorsSection 请同学们认真完成练案13 .单词拼写1The brilliant young man had no a lternative but to give up the chance of studying abroad.2The match lasted nearly three hours and was i nterrupted at times by rain.3Please c ompare this book with that one and find out the differences between th
2、em.4If the package is wrapped well, we a ssume the contents are also wonderful.5. We should not overlook the fact that there is an a cute water shortage in our city.6Ann s harpened her pencil and got down to her homework.7Mother reserved her complaint about my m essy room until my friend left.8My el
3、der sister died of starvation (饥饿) during the war.9I passed on my tentative (不确定的) conclusions to the police.10Professor Higgins can judge a persons social status with accuracy (准确) according to their language.补全句子1The doors of the palace were made of (用制成) beaten gold.2I have come to a conclusion (
4、得出结论) that our team will win.3Hes suffering from (患病) severe mental disorder.4Now let me show you around (带你参观) our product exhibition room.5A teacher should entertain as well as (也,还) teach.6He continued speaking, regardless of (不管,不顾) my feelings on the matter.7People keep a dog to scare away (把吓跑
5、) thieves.8We have screens on our windows to keep out (把挡在外面) the flies.9The waterfall can be used for (被用来) the generation of electricity.10It will take two hours at most (最多) to get there.阅读理解A(2019浙江卷)Zachariah Fike has an unusual hobby.He finds old military(军队的) medals for sale in antique stores
6、 and on the Internet.But unlike most collectors,Zac tracks down the medals rightful owners,and returns them.His effort to reunite families with lost medals began with a Christmas gift from his mother,a Purple Heart with the name Corrado AG.Piccoli,found in an antique shop.Zac knows the meaning of a
7、Purple Hearthe earned one himself in a war as a soldier.So when his mother gave him the medal,he knew right away what he had to do.Through the Internet,Zac tracked down Corrados sister Adeline Rockko.But when he finally reached her,the woman flooded him with questions:“Who are you?What antique shop?
8、” However,when she hung up,she regretted the way she had handled the call.So she called Zac back and apologized.Soon she drove to meet Zac in Watertown,N.Y.“At that point,I knew she meant business,” Zac says. “To drive eight hours to come to see me.”The Piccolis grew up the children of Italian immig
9、rants in Watertown.Corrado,a translator for the Army during WW,was killed in action in Europe.Before hearing from Zac,Adeline hadnt realized the medal was missing.Like many military medals,the one Zacs mother had found was a family treasure. “This medal was very precious to my parents.Only on specia
10、l occasions (场合) would they take it out and let us hold it in our hands,” Adeline says.As a child,Adeline couldnt understand why the medal was so significant.“But as I grew older,” Adeline says,“and missed my brother more and more,I realized that was the only thing we had left.” Corrado Piccolis Pur
11、ple Heart medal now hangs at the Italian American Civic Association in Watertown.Zac recently returned another lost medal to a family in Alabama.Since he first reunited Corrados medal,Zac says his record is now 5 for 5.文章大意:本文是一篇记叙文。讲述了Zac的一个不同寻常的业余爱好:当在古董店或者网上找到旧的军队勋章时,他会设法找到其合法的主人并且归还。1Where did Z
12、ac get a Purple Heart medal for himself? A AIn the army.BIn an antique shop.CFrom his mother.DFrom Adeline Rockko.解析:细节理解题。根据第二段中的“.he earned one himself in a war as a soldier.”可知,Zac是在部队服役的时候获得了一枚紫心勋章,故A项正确。2What did Zac realize when Adeline drove to meet him? B AShe was very impolite.BShe was seri
13、ous about the medal.CShe suspected his honesty.DShe came from a wealthy family.解析:推理判断题。根据第三段中的“At that point,I knew she meant business, Zac says.To drive eight hours to come to see me.”可知,Zac意识到Adeline对这枚勋章是十分在意的,要不然她也不会打电话道歉,更不会驱车8小时来见自己,故B项正确。mean business“(非正式)当真,认真”。3What made Adeline treasure
14、the Purple Heart? D AHer parents advice.BHer knowledge of antiques.CHer childhood dream.DHer memory of her brother.解析:细节理解题。 根据第六段中的“But as I grew older,Adeline says,and missed my brother more and more,I realized that was the only thing we had left.”可知,Adeline珍视那枚勋章是因为那是他们留下的唯一东西,承载着姐姐对弟弟的思念,故D项正确。B
15、(2020新高考全国卷)Some parents will buy any hightech toy if they think it will help their child, but researchers said puzzles help children with mathrelated skills.Psychologist Susan Levine, an expert on mathematics development in young children the University of Chicago, found children who play with puzz
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453105.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
(江苏专版)2013-2014学年高中英语课件: 解题指导2 译林牛津版必修2.ppt
