2020-2021学年高中英语 Unit 5 Meeting your ancestors单元加餐练习题(含解析)新人教版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Meeting your ancestors单元加餐练习题含解析新人教版选修8 2020 2021 学年 高中英语 ancestors 单元 加餐 练习题
- 资源描述:
-
1、Unit 5 Meeting your ancestors单元加餐练.完形填空Ryan Hickman was born into an American family. When he was three years old, Ryan Hickman visited a _1_ center in California and found what he wanted to do most. Amazingly, the next day as he greeted his dad, Damion, he made a (n) _2_, “Im going to pick up all t
2、he bottles and cans from everyone in the neighborhood. Ill start a new _3_ myself!”Its never too _4_ to start a business, though there were no other staff but himself when the company was started. Today, Ryan, aged seven, the worlds _5_ garbage man, is the CEO, manager and _6_ of Ryans Recycling Com
3、pany. Though Ryan says he doesnt remember what made it all start, he remains _7_ about what he is doing. When questioned why he did so, he said, “Its _8_ bottles get to the ocean, and then animals get sick and die.” Ryans neighbors have been _9_ to the little boys knocking for their recycled goods.
4、More and more _10_ ones call to ask for a pickup or even lay down bags of bottles and cans at Hickmans door. At school, Ryans favorite activity is helping the dustmen _11_ the trash and taking away the recyclable. “My wife and I support him and we told him that whenever he wants to _12_, he can,” Da
5、mion said. “I want to see him with friends, but the recycling just makes him delighted. He has actually _13_ five of his friends to join him.”According to Damion, Ryan has _14_ over $11,000 through recycling bottles and cans. Ryan says he wants to buy a large trash truck to be _15_ with enough garba
6、ge and become a true garbage man.三岁的Ryan Hickman因为参观了一家废品回收中心而萌生了自己做废品回收生意的想法。如今,七岁的他是世界上最年轻的垃圾处理工。1A.financialBrecyclingCdeliveringDindustrial答案:B解析:根据下文内容以及第6空后的Ryans Recycling Company可知选B项。2A.betBannouncementCspeechDexplanation答案:B解析:Ryan向父亲宣布自己的决定。make an announcement为固定短语,意为“宣布”。故选B。3A.investig
7、ationBstudyCbusinessDcampaign答案:C解析:根据第4空后的start a business可知选C项。4A.oldBearlyCweakDlate答案:B解析:never too.to do sth.构成双重否定,常用来表示“做某事再也不为过”。Ryan年龄很小,故本句表示“开公司多早也不为过”。5A.cleverestBbusiestCwealthiestDyoungest答案:D解析:七岁的Ryan自然是世界上最年轻的(youngest)“垃圾处理工”。6A.customerBemployerCtraineeDemployee答案:D解析:根据上句中的there
8、 were no other staff but himself when the company was started可知,Ryan既是公司的CEO,也是公司的经理,同时还是公司的雇员(employee)。7A.enthusiasticBenergeticCunbearableDcomfortable答案:A解析:句意:虽然Ryan说他不记得是什么让这一切开始的,但是他对自己正在做的事情依然充满热情。remain enthusiastic about仍对充满热情。8A.whyBhowCbecauseDwhen答案:C解析:前文When questioned why he did so给出提
9、示,因此要用because来对提出的问题进行回答。9A.opposedBsupposedCaccustomedDdevoted答案:C解析:句意:Ryan的邻居们已经习惯这个小男孩敲门回收废品了。be accustomed to (doing) sth.意为“习惯于(做)某事”。10A.supportiveBinstructiveCaggressiveDpersuasive答案:A解析:句意:越来越多的支持(supportive)者打电话来请求回收,甚至把一袋一袋的瓶瓶罐罐放在Hickman的家门口。11A.desertBseparateCcirculateDweed答案:B解析:根据下文an
10、d taking away the recyclable(拿走可回收的物品)可知,此处表示将垃圾分类(separate)。12A.startBcontinueCquitDback答案:C解析:句意:Damion说:“我的妻子和我都支持他,并且我们告诉他无论何时他想放弃(quit)都可以。”13A.persuadedBurgedCforcedDinstructed答案:A解析:句意:事实上,他已经说服他的五个朋友加入他。persuade sb.to do sth.意为“说服某人做某事”。14A.raisedBsavedCwastedDspent答案:B解析:句意:据Damion说,Ryan已经通
11、过回收瓶瓶罐罐攒下(saved)超过一万一千美金。15A.surroundedBentertainedCequippedDloaded答案:D解析:根据句意可知,此处指“装载足够多垃圾的垃圾车”,故应用be loaded with,表示“装载着;用装载”。.阅读理解A rare example of prehistoric rock art has been uncovered in Rossshire.Archaeologists made the discovery while moving a rock decorated with ancient cup and ring marks
12、to a new location.When they turned the stone over, they found the same marks on the other side of the rock.It is one of only a few decorated stones of its kind.Susan Kruse first discovered the stone several years ago when out walking.The second set of cup and ring marks were uncovered recently when
13、archaeologists were moving the stone to a new site.Dating from the Neolithic or Bronze Age, the art was created between 4,000 and 5,000 years ago.Archaeologists believe the markings may have been made for a number of reasons.These include for rituals(仪式) or mapping the stars.They could even be the “
14、doodles(涂鸦)” of bored, ancient shepherds.Ms Kruse said: “Finding cup and ring decoration on the opposite side has raised a number of questions.Was the decoration meant to be viewed from both sides or was one decorated side deliberately placed face down? Or was the stone carved at different times?”Jo
15、hn Wombell, who is leading a project to record rock art, said it was an important discovery.He said, “Although some stones are decorated on different faces, I only know of a few other stones with decoration on opposite sides.”The archaeologist said most boulders with markings were too heavy to turn
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453114.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
