分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 18

类型2020-2021学年高中英语 Unit 5 Theme parks单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版必修4.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:453155
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:18
  • 大小:132KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 Unit Theme parks单元综合课时随堂精练含解析新人教版必修4 2020 2021 学年 高中英语 parks 单元 综合 课时 精练 解析 新人 必修
    资源描述:

    1、Unit 5 Theme parks1、Escape Surf SchoolThe Escape Surf School is in Newquay and has been teaching people to surf for over 12 years. As well as being one of the longest running UK surf schools, we are also one of the only schools in Newquay with a 35-year professional surfer as head coach.We are open

    2、12 months of the year, 7 days a week, so if you want to learn to surf or improve your surfing, then look no further.Surf LessonsAt the Escape Surf School we are proud to specialize,not generalise. We offer lessons at all levels, from complete beginners to advanced and contest surfers. As well as off

    3、ering surfing lessons, we also offer a variety of packages which include surfing and accommodation!All lessons take place on Towan, Great Western or Fistral beach, all of which are less than 5 minutes walk from school. So we meet at the school, where we all change into wetsuits, and then proceed to

    4、the best beach.Guide Prices 1 lesson 65 :Perfect for a beginner, taster session, or quick surfing fix!Full day (2 lessons) 90:Can be split over 2 days to really progress in your surfing.Family lesson160:Have fun with the family in a private lesson with one of our professional coaches. (Price is base

    5、d on 2 adults and 2 kids.)One on One1.00:Experience private coaching with Pro Surfer. All levels taught.Two on One140:Couples or friends, experience a private surf coaching session, perfect to fast track your surfing and impress your partner! All levels taught.The prices include board and wetsuit (a

    6、nd boots or gloves if required) , there are no hidden charges.1.What makes the Escape Surf School unique?A.Its history.B. Its lessons.C. Its students.D. Its head coach.2.How much will be paid if twin sisters want a private lesson together?A. 90.B. 100.C. 140.D. 160.3.What can we learn about the Esca

    7、pe Surf School?A. It welcomes learners at all levels.B. Learners should bring their own wetsuits.C. Learners can get changed on the beaches.D. It teaches surfing as well as swimming.2、A few years ago, a doctor gave a wrong prescription to a 9-year-old boy because he had accidentally clicked the next

    8、 medicine listed in the drop-down menu. Unfortunately, the boy died.Dr. Gidi Stein heard the story and felt forced to do something. “ It was like killing someone with a spelling error. He just clicked on the wrong button,” Stein said. “One would have thought thered be some, kind of spell-checker to

    9、prevent these terrible things from happening. But apparently this is not the case. ”Several things were immediately obvious to the 54-year-old Stein, who had previously studied computer science. If you look at this problem from a birds eye view, there were so many places down the line where this dec

    10、ision could have been stoppedfrom the physician to the pharmacy (药房)even to the mother. All of them had all the relevant information to have a judgment call that this was just the wrong drug for the wrong patient. ” For Stein, it represented a systemic failure.Stein compared this with credit cards.

    11、“ If you use your credit card in the daily routine over time, a pattern emerges of how we use our cards: the grocery store, the gas station in our local town. If your credit card would appear tomorrow in Zimbabwe, it would be unusual. The credit card company would call you and say, Hey, was that you

    12、?”But nothing like that existed in the field of prescription drugs. So Stein set up a company called MedAware. He came up with a machine learning outlier detection (异常检测值)system. In other words, he trained the computers to realize if a doctor accidentally prescribed the wrong medicine.The system is

    13、already used in hospitals and doctors offices. To date,MedAware has used their technology to help nearly six million patients in the United States and Israel.1.What led to the boys death?A. The doctors carelessness.B. The drawback of the computer.C. The doctors poor medical skill.D. The incomplete h

    14、ealth care system.2.What does Stein feel about this medical accident?A. Angry.B. Regretful. C. Embarrassed.D. Frightened.3.What can Med A wares technology do?A. Introduce new drugs to doctors. B. Check the prescription.C. Remind patients to take medicine.D. Help doctor choose right medicine.4.Where

    15、is this text most likely from?A. A diary.B. A science fictionC.A guidebook.D. A magazine.3、Like toolmaking, teaching was once thought to be an exclusive(独有的) capacity of the human mind. It is not actually.“Teaching” requires this: one individual must take time from their own task to demonstrate and

    16、instruct with effort and the student must learn a new skill. Thats a tall order.When a young chimpanzee watches a skilled adult and then imitates (模仿), thats learning. But the adult has not taken time specifically to instruct, so it is not teaching. In the honeybees amazing dance, the dancer takes t

    17、ime to indicate information about a source of food, but observers learn no new skill. They do take time to show, but they do not pass on new skills to learners.Dolphins teach. Atlantic spotted dolphin mothers sometimes free a caught fish in the presence of their youngsters and let their youngsters c

    18、hase it, catching it again if its getting away. Dolphin youngsters also position themselves alongside mothers who are scanning sandy bottoms for hidden fish, and the mother spends extra time demonstrating.Other teachers include: housecats who bring back live prey and let their young learn to catch i

    19、t, and meerkats (猫鼬)who first bring to their growing young dead scorpions (蝎子), then disabled ones, to demonstrate how to remove the poisonous part on their tails.Like toolmaking and teaching, imitation is also considered to reflect high intelligence. In South Africa lived a baby dolphin named Dolly

    20、. One day while she was just six months old, Dolly was watching a trainer standing at the window smoking a cigarette, blowing puffs of smoke. Dolly swam to her mother, got a mouthful of milk, then returned to the window and released a cloud of milk that surrounded her head. The trainer was “absolute

    21、ly astonished”.Somehow Dolly came up with the idea of using milk to represent smoke. Using one thing to represent something else isnt just imitation. It is art. 1. What does the underlined phrase “a tall order” probably mean in paragraph 2?A. A clear instruction. B. A high risk. C. A useful purpose.

    22、 D. A difficult requirement.2. What do we know about honeybees dance?A. Imitating. B. Learning. C. Presenting. D. Teaching.3. What can we infer about animals that can teach?A. Bees show their dance to younger generations.B. Young dolphins must learn how to free a fish.C. Housecats teach in a way sim

    23、ilar to dolphins. D. Meerkats have poisonous parts on the tails.4. Why does the author use Dollys example?A. To prove smoking can affect other animals. B. To show animals can be surprisingly intelligent.C. To explain dolphins are capable of making art.D. To stress milk is to dolphins what smoking is

    24、 to men.4、Har Gobind Khorana would have turned 96 on this day, though nobody knows the exact date the Nobel Prize-winning scientist was bom. Khorana was from a small village of roughly 100 in what is now Raipur, Pakistan, but was part of India in 1922. The youngest of five, Khorana and his siblings

    25、learned to read and write from their father at a time when there were very few literate people in the area. “His family was probably the only literate family in the village,” says Uttam Raj Bhandary, a professor. “He came from a very humble background to become an icon in biology.” As a chemist, Kho

    26、rana solved some of biologys greatest problems. In the 1960s, biologists knew there was a genetic code but didnt understand how individual DNA molecules translated into amino acids and created life. Khorana and two other scientists,Robert Holley and Marshall Nirenberg, solved that problem. In essenc

    27、e, they discovered the grammar that organizes the code of life. “Its for this that he was awarded the Nobel Prize within two years of publishing,” RajBhandary says. “He did one amazing thing after another. He was the first person to chemically synthesize a gene and show that a synthesized gene could

    28、 be put into cells and function. That work made the field of genetic engineering possible. “It forms the basis of much of the biotechnology industry as we know now, he says. Raj Bhandary says,“He understood that if you cant communicate what youve done then its useless.” As a graduate student in Engl

    29、and, Khorana would stay in on weekend nights and study BBC radio broadcasters carefully. “He listened to the way they articulated things,” Raj Bhandary says. “Learning to speak slowly, correctly with the right emphasis. Thats how he became such a great speaker.” Khorana died on November 9, 2011. He

    30、was survived by two children, Julia and Dave. I used to see him every day. He would leave me notes here and there, just very kind notes,” RajBhandary says. “When someone like that goes, you miss him or her a lot.1.We can infer that when Khorana was young, in Raipur _.A.his father taught the local ki

    31、ds reading and writingB.he was a struggling student at schoolC.the school was shortage of teachersD.there were very few people able to read and write2.What discovery did Khorana make to win Nobel Prize?A.The rules for organizing genetic codes of life.B.The translation from individual DNA to amino ac

    32、ids.C.The making of a gene in a chemical way.D.The opening up a field of genetic engineering.3.What promoted Khorana to study BBC on weekend nights?A.The problem of a language barrier.B.The importance of communication.C.The widespread use of English in science.D.The usefulness of a body language.4.W

    33、hat did RajBhandary imply in the last paragraph?A.He complained about Khoranas behaviors.B.He had to clean up the office after Khorana left.C.He actually missed Khorana a great deal.D.He collected the notes written by Khorana.5、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 When I was 16 years old, a boy

    34、 gave me an important gift. _It was the early autumn of my first year at a junior high school, and my old school was far away. _I was very lonely and afraid to make friends with anyone. Every time I heard the other students talking and laughing, I felt my heart break. I couldnt talk about my problem

    35、s with anyone. And I didnt want my parents to worry about me. Then one day, my classmates talked happily with their friends, but I sat at my desk unhappily as usual. _I didnt know who he was. He passed me and then turned back. He looked at me, with a smile on his face. Suddenly, I felt the touch of

    36、something bright and friendly. It made me feel happy, lively and warm. _I started to talk with other students and make friends. Day by day, I became closer to everyone in my class. The boy with the lucky smile has become my best friend now! One day, I asked him why he smiled, but he couldnt remember

    37、 smiling at me! _I believe that the world is what you think it is. If you think it lonely, you might always be alone. So smile at the world and it will smile back.A. At that moment, a boy entered the classroom.B. Hes living in Australia now and he loves it.C. It doesnt matter because all the dark da

    38、ys have gone.D. It was a smile.E. That smile changed my life.F. Its practically impossible to make friends here.G. As a result, no one knew who I was.6、A Leap to HonorLeaping on a narrow balance beam (平衡木) is not easy. But Lola Walter,a 13-year-old gymnast,is an expert at it.To perfect her skills,Lo

    39、la 1 for four hours a day, five days a week. At the state championships in March, she finished seventh out of 16 girls.Thats especially impressive, 2 she is legally blind, born with a rare condition that causes her eyes to shift(移动)constantly. She often sees double and cant 3 how far away things are

    40、.When she was little, her mom4 that even though she couldnt see 5 , she was fearless.So her mom signed her up for gymnastics when she was three.She loved the6 right away and gymnastics became her favorite.Though learning gymnastics has been more7 for her than for some of her teammates,she has never

    41、quit.She doesnt let her8 stop her from doing anything that she wants to.She likes the determination it takes to do the sport. Her biggest 9 is the balance beam. Because she has double vision,she often sees two beams. She must use her sense of touch to help her during her routine.Sometimes she even c

    42、loses her eyes.“You have to10 your mind that itll take you where you want to go, says Lola.To be a top-level gymnast, one must be brave. The beam is probably the most11for anyone because its four inches wide. At the state competition,Lola didnt fall12 the beam.In fact, she got an 8.1 out of 10her hi

    43、ghest score yet.Lola doesnt want to be13 differently from the other girls on her team.At competitions,the judges dont know about her vision14 .She doesnt tell them,because she doesnt think they need to know. Her mom is amazed by her 15 attitude.Lola never thinks about16 She is presently at level 7 w

    44、hile the highest is level 10 in gymnastics. Her17 is to reach level 9.She says she wants to be a gymnastics coach to pass down what shes learned to other kids 18 she grows up.Lola is 19 of all her hard work or success. She says its helped her overcome problems in her life outside gymnastics too. Her

    45、 20 for others is “just believe in yourself.”1.A.runsB.teachesC.trainsD.dances2.A.sinceB.unlessC.afterD.though3.A.tellB.guessC.assumeD.predict4.A.suspectedB.rememberedC.imaginedD.noticed5.A.deeplyB.wellC.aheadD.closely6.A.taskB.sportC.eventD.show7.A.boringB.enjoyableC.difficultD.satisfactory8.A.tale

    46、ntB.qualityC.natureD.condition9.A.doubtB.advantageC.challengeD.progress10.A.examineB.expressC.openD.trust11.A.fearfulB.harmfulC.unfairD.inconvenient12.A.toB.onC.offD.against13.A.greetedB.treatedC.servedD.paid14.A.painsB.stressesC.injuriesD.problems15.A.positiveB.friendlyC.flexibleD.cautious16.A.defe

    47、ndingB.quittingC.winningD.bargaining17.A.standardB.rangeC.viewD.goal18.A.untilB.asC.whenD.before19.A.proudB.tiredC.ashamedD.confident20.A.planB.adviceC.rewardD.responsibility7、阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 Andrew was going for a sales job interview. He knew he had the _(little) experience to get

    48、the job. In fact he wasnt even sure how hed got the interview. _he did know was that he was very thankful for the opportunity given to him. Though the interview _(go) well, it was impressed on him again that _(compare) with the other candidates he didnt have the ability _(get) the job. As he left th

    49、e building, he gave the receptionist _envelope. Inside was a thank-you note for the man _had just interviewed him, thanking him for his time and for the opportunity. That evening, Andrew got a call _(tell) him that he d got the job. His new employer knew _(clear) that it wasnt Andrews qualifications

    50、 that got him the job, but his thank-you note. If Andrew was able to be thankful at this stage, he would be able to build positive relationships with his _(customer), which was exactly what the company was looking for. Being grateful won Andrew the job.8、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错

    51、误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加,删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分 My hometown is a small mountainous village. In past,with only a narrow mountain road, it was almost separated from the outside world. But villagers live

    52、d in old and small house built with wood and leaves. In the past ten years, great changes have been taken place. His hometown has developed into a tourist site. People here live a happy life. Because of the new wide road building by the local government, it is now convenient of villagers to travel a

    53、round. And most importantly, thousands of tourists from all over the world came here every year. Beside, with rows of newly-built houses, villagers living conditions have been great improved.9、假设你是李明,这个暑假你和你的家人打算去上海迪士尼乐园游玩。你通过查询相关的信息和资料,对迪士尼乐园有了初步的认识。请你写一篇英语短文向大家介绍“上海迪士尼乐园”。写作内容:名称上海迪士尼乐园(Shanghai D

    54、isney Resort)简介1.位于上海浦东区,占地面积7平方公里,是在中国大陆第一个,世界第六个迪士尼主题公园。2.景点和活动:参观海盗船,坐云霄飞车,观看百老汇音乐剧狮子王,在街上遇见白雪公主、 米老鼠;在游行队伍中看见疯狂动物城里的卡通人物。亮点1.将中国文化与迪士尼特质结合在一起。2.适合各个年龄段的游客。注意:可适当增加细节,以使行文连贯。参考词汇:疯狂动物城Zootopia;百老汇Broadway;音乐剧musical;狮子王The Lion King_答案以及解析1答案及解析:答案:DCA解析:1.根据第一段的最后一句可知,Escape Surf School 是Newquay

    55、唯一一所由拥有35年经验的专业冲浪运动员担 任主教练的学校,这使得它与众不同。故选D。2.根据Guide Prices中的信息Two on One 140可 知本题选C。3.根据第三段中的“ We offer lessons at all levels, from complete beginners to advanced and contest surfers.”可知,这所学校可以提供各种水平的课程。故选A。 2答案及解析:答案:ABBD解析:1.根据第一段中的“ because he had accidentally clicked the next medicine listed in

    56、 the drop-down menu. ” 可知, 因为医生在开处方时不小心点击了下拉菜单中的另一种药, 从而导致了孩子的死亡。故选A。2.根据第三段中Stein所说的内容可知,他认为在 很多环节都可以避免这次事故的发生从医生到药房到孩子的母亲,他们本可以看出药方的错误。可是,他们都没有看到。由此推断Stein对这件事深表遗憾。故选B。3.B根据倒数第二段的最后一句“In other words, he trained the computers to realize if a doctor accidentally prescribed the wrong medidne. ”可知,这种新

    57、技术可以帮助人们查别医生是否开错了药。故选B。4.文章主要介绍了 Dr. Gidi Stein从一次医疗事故 中得到启发,研发了一种技术来帮助医生检查是否开错了处方。这是社会中发生的一件事,故可能出自一本杂志。 3答案及解析:答案:1.D; 2.C; 3.C; 4.B解析:1.推断题。根据文章第二段第一句 Teaching-requires this: one individual must take time from their own task to demonstrate and instruct with effort and the student must learn a new

    58、 skill. 可知,要达到“teaching”,一个人必须抽出时间来努力演示和指导,学生必须学习一项新技能,“teaching”这一状态是比较难达到的,D项“一个困难的要求”,符合文意。故D项正确。A项“一个明确的指令”,B项“高风险”,C项“一个有用的目的”,均不符合文意。2.细节题。根据文章第三段最后一句Theydotaketimetoshow,buttheydonotpassonnewskillstolearners.可知,蜜蜂跳舞只是在展示,C项,present意为“呈现”,符合文意。B项“学习”,A项“模仿”,D项“教学”,均不符合文意。3.推断题。根据文章第四段第一句 Dolph

    59、ins teach. 以及第五段第一句中 Other teachers include: housecats who bring back live prey and let their young learn to catch it 可知,家猫的教学方式与海豚相似。故C项正确。A项,“蜜蜂向年轻一代展示它们的舞蹈”。这一行为并非教学活动。故A项错误。B项,“年轻的海豚必须学会如何释放一条鱼”。根据文章第四段第二句 Atlantic spotted dolphin mothers sometimes free a caught fish in the presence of their you

    60、ngsters and let their youngsters chase it, catching it again if its getting away. 可知,海豚妈妈是故意放走鱼而让年轻海豚学习去抓鱼,而不是年轻海豚一定要学会释放鱼。故B项错误。D项,“猫鼬尾巴上有有毒的部位”。根据文章倒数第三段第一句中 meerkats (猫鼬) who first bring to their growing young dead scorpions (蝎子), then disabled ones, to demonstrate how to remove the poisonous par

    61、t on their tails 可知,猫鼬带回有毒的蝎子然后展示如何去除蝎子尾部有毒的部分,猫鼬尾巴上并没有毒。故D项错误。4.推断题。该例子主要讲述了在南非一个叫 Dolly 的小海豚,看见训练师抽烟吹出一阵烟,然后自己喝牛奶,也吹出一阵牛奶气泡的故事。这主要说明了动物很聪明。故B项正确。A项,“证明吸烟会影响其他动物”。并非该例子的主要目的。故A项错误。C项,“解释海豚有能力创造艺术”。海豚有能力创造艺术是作者得出的结论,并非提出这个例子的主要目的。故C项错误。D项,“强调牛奶对海豚就像吸烟对男人一样”。不符合实际。故D项错误。 4答案及解析:答案:1.D; 2.A; 3.B; 4.C解

    62、析:1.推理判断题。根据第二段第二句话可推断,霍拉纳小的时候,在Raipur这个地方,能够读写的人很少。2.细节理解题。根据第三段第二、三句话和第四段第一、二句话可知,他发现了组织生命代码的规则,因此获得了诺贝尔奖。3.细节理解题。根据第六段前两句话可知,他周末学习BBC,目的是提高交流的能力。4.推理判断题。根据最后一段最后一句话可知,拉吉班达里非常怀念霍拉纳。 5答案及解析:答案:D; G; A; E; C解析:1.D根据上文中的“a boy gave me an important gift ”(一个男孩给了我一个礼物。)可知,D选项中的代词It代指礼物。那个礼物就是微笑。故D选项正确。

    63、2.G根据上文“my first year at a junior high school, my old school was far away.”可知,作者来到初中第一年,离之前的学校很远。由此推出,在新学校没有人认识他。故G选项正确。3.A根据下文“I didnt know who he was.”(我不知道他是谁。)可知,上一句肯定提到某人,故A选项“那时一个男孩进入教室”正确。4.E根据上文“It made me feel happy, lively and warm.” 可知,这里it指的是smile。那个微笑改变了他的生活。故E选项正确。5.C作者获得友谊后的一些感慨。没关系了,

    64、黑暗的日子已经过去了,故C 选项正确。 6答案及解析:答案:1.C; 2.A; 3.A; 4.D; 5.B; 6.B; 7.C; 8.D; 9.C; 10.D; 11.A; 12.C; 13.B; 14.D; 15.A; 16.B; 17.D; 18.C; 19.A; 20.B解析:1.根据文章开头可知Lola是练平衡木的,为了使技巧完美,她每天要训练4个小时。2.根据句意可知空格后的句子是空格前Thats especially impressive的原因,since因为,引导原因状语从句,符合语境。3.她经常把一个东西看成是两个,并且无法分辨东西的远近。tell认出,分辨,guess猜,as

    65、sume假设,predict预测,根据句意应选择A项。4.当她小的时候,她的妈妈注意到虽然她视力不好, 根据句意可知空格处句子是对Lola小时候真实情况的描述,因此选择D项noticed注意到。5.根据前文中提到的“She often sees double and cant tell how far away things are.”可知 Lola 视力不好。6.根据空格后出现的“gymnastics became her favorite” 可知她喜欢上了这项运动,故选择B项。7.根据上下文可知由于Lola视力不好,所以她练体操比她的队友更困难,故此题选择C项difficult困难的。8.

    66、根据上下文可知Lola从不放弃,她是不会让她视力不好这一情况阻止她做任何她想做的事情的。talent天资, quality 品格,nature 天性,condition 状况。9.空格所在的段落主要讲述了 Lola的视力问题让平衡木成为了她练体操时最大的挑战。10.根据上下文可知,Lola看不清楚,在练习平衡木时有时她甚至会闭上眼睛,对于她来说她要相信自己的内心(想法),故选择D项。11.平衡木的宽度很窄,可能任何人都会感到害怕。12.Lola没有从平衡木上掉下来。13.Lola不想被特殊对待,根据句意可知此题选择B项。14.比赛时,裁判不知道她的视力问题。15.根据上下文可以看出,文中多次提

    67、到Lola视力有问题但从不放弃,所以她的妈妈对她这种积极的态度大为惊奇。16.根据下文所述内容可知Lola从未想过放弃,故选择B项。17.Lola的目标是达到9级,根据句意可知此题选择D项 goal 目标。standard 标准,range 范围,view 观点 。18.Lola说当她长大后想当体操教练,根据句意此题应选择C项when当的时候。19.Lola对她的努力和成功感到自豪。20.她给别人的建议是“相信自己”。 7答案及解析:答案:least; What; went; compared; to get; an; who; telling; clearly; customers解析:本文

    68、是一篇记叙文,讲述了Andrew在没有任何工作经验的情况下参加了面试,可是却因留下一封感谢信被雇主看中,由此而获得了工作机会。1.least分析句子结构可知,空格前有冠词“the”修饰,空格处修饰名词“experience”。根据形容词最高级前加the的用法可知,空格处应填形容词的最高级形式。故填least。2.What分析句子结构可知,空格处引导主语从句;且在主语从句中作宾语。what在名词性从句中可充当主语、宾语和表语。故填What。3.went本文主要时态是一般过去时。“Though”引导让步状语从句,主句是一般过去时,所以从句也应用一般过去时。故填went。pared分析句子结构可知,

    69、空格处和句中谓语动词“ didnt have” 间无连词,故需用其非谓语动词形式;且compare与其逻辑主语“he”之间构成被动关系,故空格处应用过去分词形式。故填compared。5.to get have the ability to do sth为固定结构,意为“有能力做某事”。故填to get。6.an give sb. sth.为固定结构,总为“给某人某物”。这里指 Andrew面试完后,给接待员留下一个信封,冠词a/an表示泛指: 且envelope的读音是以元音音素幵头。故填an。7.who分析句子结构可知,空格处引导定语从句,指代先行词“the man”,指人,且在从句中作主

    70、语。故填who。8.telling分析句子结构可知,本句谓语动词为“got”, tell与“got”之间没有连词,故空格处应用非谓语动词;且tell与其逻辑主语“call” 之间构成主动关系,故空格处用动词的现在分词形式。故填telling。9.clearly空格处修饰动词“knew”,故此处要用所给词的副词形式。 故填 clearly。10.customers句意:他将会和顾客建立良好的关系。空格处被“his”修饰,故应填名词,且customer为可数名词;根据语境可知,此处指顾客们,故要用复数。故填customers。 8答案及解析:答案: My hometown is a small m

    71、ountainous village. In past,with only a narrow mountain road, it was almost separated from the outside world. villagers lived in old and small built with wood and leaves. In the past ten years, great changes have been taken place. hometown has developed into a tourist site. People here live a happy

    72、life. Because of the new wide road by the local government, it is now convenient villagers to travel around. And most importantly, thousands of tourists from all over the world here every year. , with rows of newly-built houses, villagers living conditions have been improved.解析:past前加 the in the pas

    73、t“在过去”,是固定短语。ButAnd “村庄与外界分离”和“村民们 生活在又小又老的房子”是并列而非转折关系,故用并列连词And。househouses 村民们住的房子不止一间,故house应用复数形式。去掉been take place“发生”,是不及物动词短语,不能用于被动语态,故去掉been。HisMy 根据第一段中提到的“My hometown”可知此处是指“我”的家乡,故用代词My。buildingbuilt build与road是逻辑上的动宾关系,故用过去分词做后置定语。offor it is convenient for sb. to do sth. “某人做某事是方便的”。c

    74、amecome 根据句中时间状语every year可知谓语动词用一般现在时。BesideBesides根据语境可知此处应用besides,表“另外”;beside 意为“在旁边”。greatgreatly 修饰谓语动词 improved, 应用副词做状语。 9答案及解析:答案: Shanghai Disney Resort, located in Pudong District, has an area of 7 square kilometers. It is the first Disneyland theme park on the Chinese mainland and the s

    75、ixth around the world. In the park, there are many attractions worth your visit, where you can experience various kinds of colourful activities, such as visiting a pirate ship, taking thrilling roller coasters and watching Broadway-style musical The Lion King. As you wander around the fantasy land,

    76、you may meet Snow White or Mickey Mouse and see the cartoon characters in Zootopia in the parade. With all these fantastic attractions and amazing activities, you are surely to he brought into a magical world which you will never forget. The characteristics that highlight Shanghai Disney Resort is its unique mixture of Disney magic and Chinese culture. In addition, its a fairyland full of adventures for all people of different ages to explore.解析:

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 Unit 5 Theme parks单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版必修4.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453155.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1