2020-2021学年高中英语 单元素养提升(四)Unit 4 Astronomy the science of the stars(含解析)新人教版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 单元素养提升四Unit Astronomy the science of stars含解析新人教版必修3 2020 2021 学年 高中英语 单元 素养 提升 Unit
- 资源描述:
-
1、单元素养提升(四) Unit 4. 单句语法填空1. This is one of the reasons why operators love those systems(system). 2. Upon listening to the abrupt news, his heart is beating(beat) violently in her breast. 3. Frequent exposing to bad air can harmfully(harm) influence ones well-being. 4. Do you really believe in the exi
2、stence(exist) of god, which is believed by many people? 5. Prevention(prevent) of health-risky behaviors among the youngsters should be paid more attention to. 6. I tried to puzzle(puzzle) the matter out, but as you know, all is in vain eventually. 7. He succeeded in pulling(pull) through the illnes
3、s, which is beyond the imagination of all people. 8. His word was received with loud cheers(cheer), while the next candidate was on the opposite. 9. The plane was carrying 250 passengers when it crashed(crash). 10. The astonishing(astonish) fact is that some eggs are laid upon his pillow. . 选词填空bill
4、ions of, cheer up, now that, watch out for, lay down, break out, prevent sb. from, block out, amounts of, give birth to1. There is so much cloud, which almost blocks out the sky. 2. I had intended to call on you, but something prevented me from doing so. 3. The sun has been emitting energy at this r
5、ate for billions of years. 4. Watch out for harmful behaviors and deal with them the moment they crop up. 5. All TV stations specialize in time wasting, which is a fact that amounts of audience know. 6. In the end, the enemy were urged to lay down their arms. 7. Uncle said loudly, “Now that you are
6、here, youd better stay. ”8. Although quite small, this town gave birth to many great men. 9. Try and cheer up a bit, young man, and life isnt that bad. 10. War broke out again, pulling the people into misery and suffering. . 根据汉语提示完成句子1. This painting is splendid, but what we actually need(我们真正需要的)i
7、s a different matter. 2. Whether you like it or not(不管你是否喜欢它), youll have to give up smoking. 3. They dont allow smoking here(他们不允许在这里抽烟). That is to say, we are not allowed to smoke here. 4. All these gifts must be mailed immediately so as to be received in time for Christmas(在圣诞节到来的时候). 5. The way
8、 he did it was different from what we were used to(与我们过去常常使用的方式不同). 6. All that happened(所有发生的事情)made it possible for China to succeed in carrying on the reform and opening-up policy. 7. Because of(因为)what you said, he got very angry. 8. People will be encouraged to eat healthy food, not to smoke an
9、d to drink less beer and liquor(不要抽烟, 且少喝啤酒和烈酒). 9. The teacher as well as a number of students was asked to attend the party(被要求去参加这个派对) yesterday. 10. We need to improve the appearance of our new products. (我们的新产品的外观). . 阅读理解AWhen I grow upIn kindergarten, my class was asked to draw pictures, show
10、ing what we wanted to be when we grew up. Our drawings were expected to display our dream occupations. I remember pictures of ballerinas dancing, firefighters putting out a blaze, and astronauts leaping across the moon. My picture showed a figure with brown hair holding a box of orange juice beside
11、a counter. Underneath was my handwriting: “When I grow up, I want to work at Market Basket because it would be fun to swipe (刷) orange juice across the scanner. ” Out of everything, my five-year-old self wished to work at the local grocery store. When we are young, questions of what we want to be wh
12、en we grow up are common. Yet we are not expected to respond with an answer that is likely to come true. However, when we become teens, we are asked the very same questions twice as often. The difference is that now we are supposed to answer with confidence. Teens are expected to know exactly what w
13、e want to be and how we will achieve that goal. However, not all of us can be so sure. Even though I am in high school, I cannot answer with certainty. But I dont consider that a bad thing. How am I supposed to know what I will want to spend my time doing at age 40? When I think about the future, I
14、definitely dont see myself working at Market Basket, but in reality, if that was what would make me happy, I would do it. So, the next time someone asks me what I want to be when I grow up, I will simply say “happy”. Happiness is a destination for everyone. We may want to walk different paths in lif
15、e, but we all want to be happy wherever we end up. Choose your path, but dont worry too much about choosing wisely. Make a mistake or two and try new things. But always remember, if youre not happy, youre not at the end of your journey yet. 【文章大意】这是一篇夹叙夹议文。作者在儿时想做一名收银员, 但就未来讲, 作者并不希望自己就真的在Market Bas
16、ket工作, 而是想要简单的快乐。1. What did the author want to be when he was in kindergarten? A. An astronaut. B. A firefighter. C. A dancer. D. A cashier. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段的When I grow up, I want to work at Market Basket because it would be fun to swipe orange juice across the scanner. 长大后, 作者想在Market Basket工作,
17、 因为在扫描仪上刷橙汁会很有趣。可知, 当作者还在幼儿园时想成为一个收银员。2. We can learn from the passage that _. A. kindergartners are able to find out their dream jobs with confidenceB. kindergartners have limited imagination of their dream occupationsC. teenagers are supposed to be clear about what they want to beD. teenagers stic
18、k to the path they chose when they were young【解析】选C。推理判断题。根据第三段的However, when we become teens, we are asked the very same questions twice as often. The difference is that now we are supposed to answer with confidence. 可知作为青少年应该充满自信地回答自己想达到的目标, 从而推断出青少年应该清楚自己想成为什么样的人。3. The author would probably agre
19、e that _. A. the principle of growth lies in human choiceB. happiness is the meaning of existenceC. it is never too late to correct mistakesD. your future depends on your dreams【解析】选B。推理判断题。根据最后一段的Happiness is a destination for everyone. We may want to walk different paths in life, but we all want t
20、o be happy wherever we end up. (幸福是每个人的归宿。我们可能想在生活中走不同的路, 但无论走到哪里, 我们都想快乐。)可推知作者会赞同“幸福是存在的意义”这个说法。4. What does the passage mainly talk about? A. Different stages of life. B. Career guidance. C. The real goal of life. D. Career paths. 【解析】选C。主旨大意题。通读全文可知, 作者在儿时想做一名收银员, 但就未来讲作者并不希望自己就真的在Market Basket工
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453298.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
