2020-2021学年高中英语 课时分层作业2(含解析)牛津译林版选修11.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时分层作业2含解析牛津译林版选修11 2020 2021 学年 高中英语 课时 分层 作业 解析 牛津 译林版 选修 11
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(二).单词拼写1People consider (狐狸) as clever but sly animals.2The tribesmen were armed with (矛) and shields.3He is busy (除草) in the garden.4The message travels along the (神经) to the brain.5He likes to watch a (魔术师) performing tricks.6But the (铸铁制的) rail by the side should be European in style.7Your
2、 invention is clever,but not (实用)8Its known that the price (包括) postage charges.9The reports conclusions were already (熟悉的) enough to the government.10These are leather goods of high (质量)【答案】1.foxes2.spears3.weeding4.nerve 5magician6.castiron7.practical8.includes 9familiar10.quality.单句语法填空1It is dan
3、gerous (cross)the straits in such weather.2We must be (practice)and work out the cost before we make a decision.3We get 2,000 yuan a month,bonuses (include)4Many of the stories are (base)on rumour.5Return to your place and get on your work.6The name you just mentioned sounds familiar me.7He as well
4、as I (be)satisfied with the result.8It was hard (see)his face because of the cowl he was wearing.9I rang you but couldnt get .10Every schoolboy is familiar these facts.【答案】1.to cross2.practical3.included 4based5.with6.to7.is8.to see 9through10.with.阅读理解With courses on David Beckham and Harry Potter
5、on offer at famous universities,it comes as no surprise that students are now able to learn the art of the perfect selfie(自拍)The concept of taking selfies gained great popularity.It soon exploded on the Internet,and people started crazily to take images that had them as the primary item of focus.The
6、 trend became so popular that it even inspired a song,“Selfie”by The Chainsmokers,which racked up 267 million views on YouTube.In fact,Twitter declared 2014 as “the year of the selfie”Just like the art of photography can be studied and improved,City Literary Institute, a wellknown college in London,
7、felt it needed to educate people on the fine art of taking the perfect selfie and officially started to offer a firstever course on that.The foursession course will cost 132(106 for seniors) ,but the fee wont even include a free selfie stick,a tool that is rapidly gaining acceptance for serious self
8、ietakers.It is open to all enthusiastic and selfobsessed photographers.As part of the new course,selfabsorbed photographers will be taught “valuable life skills” to prepare themselves to face a world which could present a photo opportunity at any point.Apart from offering the muchneeded but seldomso
9、ught guidance on the best angles and lighting,the course promises to improve your critical understanding of the “selfie”There will also be a brief exploration into the concepts of “identity,selfhood and memory” as well as the opportunity to “develop new ideas to make your photography more relevant t
10、o your aims”But the selfie enthusiasts must be prepared to share their photos,as organizers said a critique(评论) of students work would form an important role in the learning process.【语篇解读】本文介绍了英国伦敦的一所著名大学开设了一门新的课程教学生如何完美地自拍。1Learning to take selfies at universities isnt a surprise because .Ataking s
11、elfies is popular nowadaysBmany people take photos crazilyCthe perfect selfie has exploded on the InternetDcourses on some famous persons have been offered【解析】细节理解题。根据第一段中的“With courses on David Beckham and Harry Potter on offer at famous universities,it comes as no surprise”可知,一些著名的大学提供了关于名人的课程,所以开
12、设自拍的课程不足为奇,故选D。【答案】D2City Literary Institute offers courses on taking selfies to .Aattract people to study thereBteach people to master the artCfollow the latest fashionDbe the first to offer such courses【解析】细节理解题。根据第三段中的“felt it needed to educate people on the fine art of taking the perfect selfie”
13、可知,该大学提供自拍课程是因为它感觉有必要教人们掌握自拍这门艺术,故选B。【答案】B3What can be inferred about the course in the passage?AIt makes students get to know the concept of beauty.BIt offers the steps on how to take photos.CStudents taking the course are likely to take better selfies.DStudents critical understanding of selfies is
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
人教版七年级数学上册(第四章 几何图形初步)4.2 直线、射线、线段(学习、上课资料).pptx
